8

Анонимен

преди 5 години

Този човек е вече в Историята на Унгария.Патриот.А не като нашия Иван Шишман, или Симеон 2ри.

7

БМВ

преди 5 години

Каква корупция в Унгария? БМВ сега отваря завод в Дебрецен за 1 млрд евро, а имат още две топ световни марки със заводи за автомобили. Дай боже всекиму такваз корупция! Питат за корупцията разни либерални измушляци- що не питат световните концерни дето откриват завод всеки месец!

6

Анонимен

преди 5 години

Загрижили се, че Унгария е 64 по корупция. Ми България е 13 места по-напред, ама никой не се вълнува. Даже и българите

5

До, властта,...

преди 5 години

лицето Виктор Орбан представлява човек избран с избори Това е човек избран с бюлетини съгласуване гласоподаватели съгласуване избират този човек да бъде президент на Унгария извършени са избори за да бъде президент на Унгария представете си Какво нещо е човек който спасява положението представете си само колко често на човек му се налага да си прави покрива Колко често му се налага на човек да си слага червена мушама после да си слага синя мушама след това да си слага представете си спътниците

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Всеки живее за пари и за роднините и Орбан не е изключение.

3

Ха-ха

преди 5 години

Чувствам,че следващия европарламент ще е бая по-интересен от сегашния...

2

Анонимен

преди 5 години

До ПризивЕвала повервахме ти, ако мислиш, че изборите решават нещо *** се лекувай ще гласуваме за който си искаме или няма да гласуваме. Заври си демокрацията в *** на Дьорд Шорош.

1

Анонимен

преди 5 години

И за какво му е на Орбан вашия паметник бе рептили, Орбан не живее за почести и слава и пари. Орбан е истински патриот и без паменвик си гледа държавата, Народа на Унгария е със Орбан друг паметник не му трябва, дайте си парите на бежанците или направете един голям евробанкет и ги изплюскайте и после в нужника няма ли в ЕС достатъчно банани и тоалетна хартия за нужника.