97

шматка

преди 5 години

Защо сме бедни.Кой разреши "вноса" на раб.ръка от Украйна Молдова и тн.Работодателите бяха до стената.Ако искаха бизнеса им да върви трябваше да увеличат заплатите.Така щяхме да бъдем по малко бедни а и доста българи щяха да се върнат тук и по този начин щеше да се запълни дупката от раб.ръкаАбсолютно недалновидна държавна политика водена от ГЕРБППНе от ГЕРБ а от Орешарски.Обърках се

96

Анонимен

преди 5 години

а сме бедни заради ...? ГЕРБ

95

До сметната палата

преди 5 години

ГЕНИАЛНО ПРОЗРЕНИЕ @!@!@ Палатата, вие друга работа нямате ли та се занимавате с проблем, които се виждат с просто око.

94

Край

преди 5 години

Народите са като хората. Ако си свестен - работиш и не си глупав - богат може и да не станеш, но ще живееш прилично. Късмета може да направи богат, някой дето за нищо не става обаче това никога не е завинаги. Много ми се щеше моя народ да е свестен. Признаците за това обаче са малко.

93

X

преди 5 години

do 99Nie sme permanentno bedni , t.e nikoga ne sme bili bogati ,koeto e dalo otrajenie varhu mantaliteta ni.Pari i da imame ste si gi pestim.

92

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, но не съм съгласна. Манталитетът на масовия българин е такъв, че дори да се опаричи, пак ще гледа да мине по тънкото, да спести нещо, прецаквайки останалите на всяка цена. Живо доказателство са хората, каращи коли за по няколкостотин хиляди, паркиращи на тротоари и полянки, защото 'нямали' пари за зона. Или работодатели, неизплащащи болничните на служителте си, за да спестят 50 лева.

91

Анонимен

преди 5 години

Божке, цял одит за установяване на факти и причини, за които децата учат още в начална степен!Що хвърляте пари на вятъра? Да ги получи пак някой ваш човек ли? Понеже друга причина няма!

90

Анонимен

преди 5 години

И дървата и въглищата цапат, но и старите трошки по пътищата не пречистват въздуха и не го насищат с кислород. Няма какво да се лъжем! Нищо, че на много хора тези факти не отърват.

89

Анонимен

преди 5 години

"Предвидени са социални мерки като помощи за отопление на хора с ниски доходи, но не се предвижда осигуряването на екологични горива и подобряване на качеството на атмосферния въздух в големите градове."Ами значи нищо не се прави. Само се въртят едни пари и се отчита безплодна дейност. За пореден път.

88

икономист

преди 5 години

От кога пък Сметната палата констатира качеството на въздуха...

87

Геле

преди 5 години

колко пъти писах точно това като ставаше въпрос за мръсния въздух - ами всичко идва от беднотията, на дърва се топлят заради ниската себестойност, не заради друго - имате ли представа каква хамалогия е да имаш отопление на дърва. Ако доходите ни бяха по 3-4 хил. евро на човек нямаше да видите ни димящи комини, ни пушещи 20 г. таратайки.... гаранция...и въздухът - чист и хората - здрави... всичко е от беднотията... а защо сме бедни ли - ами - няма политическа воля за друго...нома е отговора

86

Анонимен

преди 5 години

А добро утро! И колко пари взехте за нещо, което се знае от всяко хлапе? Няма как с пенсия от 200 лева да си позволиш последен модел климатик. Нито със заплата от 600 кола отговаряща на стандартите. Какво изобщо има да се коментира повече?

85

23

преди 5 години

Гошо , Тошо , Бошо/Борисов/ - все е лошо !

84

Анонимен

преди 5 години

- защо е мръсен въздуха в България?- защото сме бедни!- защо сме бедни?- защото вярваме, че можем да живеем в комунизма!

83

Анонимен

преди 5 години

След одит ли го разбрахте

82

Анонимен

преди 5 години

Страшна бедност бах мааму. На времето само скариди сме яли, мерцедеси сме карали и сме живели в 10 етажни палати. И дядо ми и пра-дядо ми, че и неговия пра-дядо биха се задавили от смях, ако видят в какви условия живеем и ни чуят да се наричаме бедни.

81

Кървава Луна

преди 5 години

Въпреки високите температури улиците в София не се мият и всичко тъне в кал и мизерия все едно че сме в 15 век! Гладни пенсионери ровят по кофите с надежда да намерят къшей хляб,а бездомните кучета вият към Луната от която капе кръв.

80

Анонимен

преди 5 години

А сме бедни, защото сме проооостьи

79

Анонимен

преди 5 години

Бедни са едни,за сметка на други които препиват и преяждат.Карат скъпи коли,и не дишат тоя мръсен въздух,защото си ходят през месец на екскурзиики по екзотични островчета.Мое ли да сте толко пр---и.

78

Анонимен

преди 5 години

а сме бедни защото всеки мъдър българин краде в България и бяга в чужбина.грантирано от бсп.