11

Анонимен

преди 5 години

Нищо му няма на парапета,мястото е достатъчно добре обезопасено,пътят е широк и равен,няма конфликтни точки,всеки ден минавам от там по 5-6 пъти!Проблема е в 19 год.състезател,*** като мухи по пътищата! "Бързи и ***"...това е положението!

10

Благоев

преди 5 години

Това, не е първият автомобил пропаднал на това място ,а не се взети никакви мерки!След всяка злополука слагат един парапет, който би спрял пешеходец,но не и автомобил!Там обаче пешеходци не минават!

9

АНТИ до гагаузите

преди 5 години

Варна ... морето ... сините вълни,в канала пишлeмето, колата охлади.

8

Анонимен

преди 5 години

До бай туй"във Варна е модерно млади *** да скачат с колите си по каналите ... вие в Софето що не се пробвате а"---'Щоту ни смйе йефета кату ваС. :)

7

бай туй

преди 5 години

във Варна е модерно млади *** да скачат с колите си по каналите...вие в Софето що не се пробвате а

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Съгласе съм. От София съм, но съм живял във Варна (учих във ВМЕИ). Знам канала много добре, името идва неправилно от "shore channel"- бреговия канал. Влива се в морето в района на "Офицерския плаж". Но: сайтът не е само за варненци; името на канала би трябвало да се изпише като собствено съществително. Как се пише да помисли авторът.

5

Анонимен

преди 5 години

19 годишен... автомобил... висока скорост... ей ви го резултата. Дано поне си е взел поука и следващият път по-внимателно, че можеше и някой пешеходец да посрада

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Ами този канал е познат точно под това име на варненци. Всеки град си има своите топографски наименования, които може и да не са официални, но местните си ги знаят.

3

Анонимен

преди 5 години

"...в ШОКЪРОВИЯ канал"!? :)---Ле-ле, аз съм в шок от българския на аФторчето!! Не, че му е за пръв път, де, ама...Може пък моят български да изостава, знам ли? Помогнете, моля, разяснете ми! :)

2

House M.D.

преди 5 години

А аз тайно се надявах, че вътре е загинал онзи отявлен алкохолик Мишето /по документи - ген. Михо Михов/.

1

Анонимен

преди 5 години

Голям талант трябва да си, за да се изтърсиш така!