122

Северна Америка

преди 5 години

Абе хора няма нужда вече дори и да сте образовани за да намерите каквото и да е с чичо Гугъл. Ние българите сме свикнали на всяко друго мнение освен нашето да сме опозиция. Та по въпроса с температурната конверсия от фаренхайт на целзийй. Ето ви една формула за изчисление а за съвсем невярващите просто чукнетв първо в интернет преди да пишете глупости. - 60 F = - 51C. Formula(-60F− 32) × 5/9 = -51.11C

121

Бобсъна

преди 5 години

Да си затворим очите за грешката при пресмятането на Фаренхайт с Целзий. По-безумното е това, което прави Тръмп в защита на корпорациите. Очевидно при глобалното затопляне учените изчисляват и моментни екстремни студове, това е първият етап на бъдещият парников ефект. Точно това е сигналът, има достатъчно научна информация и в нета.

120

ПЕНКО

преди 5 години

АБЕ ВСИЧКО СИ Е ТАКА И ТАКА ,АМА ДАЛИ НЕ Е НЯКАКВА РУСКА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА НЕЗАВИСИМИТЕ САЩ ЧРЕЗ НАСОЧЕН "СИБИР" ??? -ЩОТО В АЛЯСКА НЯМА ТАКИВА ПРОБЛЕМИ ???!!! МОЖЕ БИ, НЯКОЯ РУСКА ФИРМА ПРОИЗВЕЖДА ГУМИЧКИ СРЕЩУ "ТРАКАЩИ ЗЪБИ "!!!

119

Анонимен

преди 5 години

Няма начин -60 по Фаренхайд ,да е -51по Целзий!Някой грешно е преписвал!

118

Хан Тервел

преди 5 години

Нищо не разбирате от американските градуси...американските градуси са най-студените градуси. На Америка даже градусите й са големи. В Европа вече нищо не се произвежда като хората, тия *** ни съсипаха съвсем...

117

Личен

преди 5 години

Като гледам в коментарите някой хора как смятат температурите ,се замислям как успяват да си сметнат месечния бюджет или пък по-лошото ,дали могат да си вържат обувките. Като ,че ли за гугъл не са чували, да проверят преди да се излагат!!!

116

analko

преди 5 години

-49 F = -45 C

115

--

преди 5 години

Минус 60 градуса по фаренхайт са минус 28 по целзиус, ане минус 51

114

Анонимен

преди 5 години

Тука има някаква лъжа!По бТВ имаше репортаж от Чикаго /Илинойс/ в които тамошен българин описваше големия студ!Говореше за някакви -40градуса ,тъкмо да му повярвам и показаха крайпътен цифров термометър с -20F!Значи градусите са по фаренхайд,но за нашите джурналисти е важно да има някаква сензация!

113

Анонимен

преди 5 години

Значи в северните части на САЩ ,арктически студове от -50!!!За северния съсед нищо не казват!Може би при канадците ,да е лято с +30 градуса!

112

bolbov

преди 5 години

Поради планетарнато оглупяване на хората,настъпва глобалното затопляне на земята.Питам аз тогава онзи генетик който открил,че тъмнокожите са по примитивни от бялата раса,кой сега ще отговаря за изчезване на човека?Аборигените с лъкове и стрели или англо саксите и други бели деривати с атомни бомби тецове и коли

111

Анонимен

преди 5 години

60 градуса по F (Фаренхайт) са -15 по C (Целзий).Как се изчислява???Първо извършваме операцията изваждане, винаги -30, а след това полученото число го делим винаги на 2.Например107 градуса по Фаренхайт107 - 30 = 7777 : 2 = на 38,5 градуса по ЦелзийТе тъй тя...-)))))

110

bg4e

преди 5 години

"минус 60 градуса (по Фаренхайт - минус 51 по Целзий)"Сериозно ли?А не е ли - 15 С?

109

Анонимен

преди 5 години

Американците са най-големия замърсител заедно с китайците, а после ревът че климата им отчита такива крайности в температурите. Нали сте големите тарикати и излязохте от Парижкото споразумение за да спестите някой лев, така че лошото тепърва предстои. И вземете да обясните на сенилния дъртaк, че глобалното затопляне не означава задължително затопляне, а се наблюдават точно такива екстремни и странни климатични условия. Накрая когато Ню Йорк стане под вода ще загреете ама късно.

108

Курт

преди 5 години

Малко и е.

107

Анонимен

преди 5 години

Да живее рассия и най вече нейните врагове

106

Анонимен

преди 5 години

Прическата на Тръмп да не вземе да замръзне.Я да спре ХААРП-ове веднага.

105

Анонимен

преди 5 години

Тръмпи е отявлен ***. Няма как да схване връзката между екстремни студове и екстремни горещини. Че при екстремния, дисбалансиран климат се наблюдават всякакви крайности, за разлика от умерения.Амин.

104

Премествам

преди 5 години

и -100 ще стане.Да се оправят.

103

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 89 Ходих да сложа мерудии на боба-днес съм готвач.Та на приказката-3-4 пъти в годината след като направя 'кръвна картина' мисля.че му викате в БГ се виждам с моят личен лекар да свериме часовниците.Виж на лекар на какъвто ти явно ходиш-аз никога не съм ходил,така че се надявам отговорих на двусмисленият ти въпрос.