39

някой

преди 5 години

ами като е толкова сигурен, че е невинен какво толкова пищят. Ще отиде, ще го оправдаят и ще може да съди САЩ за няколко милиона. Какъв е тогава проблема, явно не му е чиста работата и го е шубе, че ще търка наровете 20 г. в САЩ, щото там ако си сгафил не ти цепят басма като тука

38

ПЕНКО

преди 5 години

ГРЕШКА -СБЪРКАХ ГО С ВЕНЦИ ЙОСИФОВ -ОБРАЛ НИ -И ПРЕДАЛ ЖЕНА СИ НА СЕР ЕЙ СТ.БОНЕВ ЗА РАЗПЛОД !!! РОСЕН ЙОСИФОВ СИ Е НАПРАВО ЗА ПРЕДАВАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ !

37

ПЕНКО

преди 5 години

СЕ РЕЙ СТ.БОНЕВ ТРЯБВА ДА ГО ЗАЩИТИ ,ЗАЩОТО ФОРМАЛНО Е ПАСТРОК НА ДЕЦАТА МУ !!!! БСП РАЗПЛОДНАТА МУ "СЪПРУГА" -СЪЩО ТРЯБВА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ЗАЩИТА НАД АГЕНТА ЙОСИФО ВКОВ "ГЕПИЛ" ЧРЕЗ -ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА НА ДС И ПРИТЕЖАВАЩ ВИЛА НА ВАШИНГТОНСКОТО ЕЗЕРО -/ ЧРЕЗ МИЗЕРИЯТА НИ ПРЕЗ 1995 ТА И 1998 ГОДИНИ /!!!??!!!

36

Горан

преди 5 години

Абсолютно е така! Нямат право да искат екстрадиране! Щом има наличие на престъпление извършено тук, то делото следва да се разтлежда тук! Иначе се губи понятието държава! Виновен, или невинен това може да го реши съд, но трябва да е наш!

35

СТРИКТЕН НАБЛЮДАДЕЛ

преди 5 години

Този е невинен, а министър Банов е виновен. ТАКА ЛИ?Не ви ли приличаме на комунистическа държава ?Не виждате ли общото между тези две неща.Става дума за закони.В САЩ законите са от 300 години и са "железни", а в НРБ още работим по наказателния кодекс от 1968 година. Затова не се учудвайте. Така ще си караме още дъъъългооо...

34

КАРОЛЕВ

преди 5 години

До СкептикТрябва да се целуват Американски ***, няма начин, трети мандат е това.Дядо лека му пръст казваше: "Момиче се ближе за страст, а Дупе за ВЛАСТ!"

33

КАРОЛЕВ

преди 5 години

Ехх това всеки, който бръкне в кацата със сладкия мед после е по голям католик и от Папата в Рим.Минали с анякакви пари покрай него, бръкнал е, взел е. Човешко, не е необходимо да го изкарваме мъченик. Все едно Управител на казан за варене на ракия да каже, че не пие!

32

Скептик

преди 5 години

България даже не е Щатската Република, а просто подчинена територия. ББ е губернатор, назначен да затрие населението постепенно.

31

Victimized

преди 5 години

Въобще няма даже значение дали е виновен или не, това може да го реши съдебно дело, коментиращите може да се успокоите малко.Проблема е, че няма да го съдят тука по нашето законодателство, а там. Което ще рече, че нашето законодателство е васалско, няма тежест. Самия факт, че си извършил престъпление на наша територия трябва да означава, че делото трябва да се гледа тук.

30

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 29 Забравил си да допишеш-слава на БСП и "Владимир"както галено си го наричате + *** *** Радев.

29

Анонимен

преди 5 години

Така ще е, докато контрол. пакет "акции" не премине в ръцете на СЕКПък вий "кОпайте", като гламави вече 10 години... Изчакаха ли ви отново да свършите мръсната, черната работа , както е в реалнията живот, с "реалните" пари , а... използваха ли ви пак? И сега дойде времето да ви вземат "продукта" на вашият ви труд (за който сте плати със пари за ток и оборудване), за да могат след това да ви го "продават" отново срещу ваш труд, т.е. отново да си купувате "правото на живот"!Пак ви изиграха оФце!

28

Анонимен

преди 5 години

Не ми пука какъв е този. Защо хората играят ролята на държавни органи в интернет? Никой не може да им каже нищо на щатите а ко? я пак? Тези нашите депутати всичките трябва да ги пратим в европарламента та да си намерят по един мъж от африканските мигранти. Нали затова им ги докараха моне милин да са да реват после че нямало.

27

Анонимен

преди 5 години

Интересно как е бил съдружник във фирма задлъжняла на НАП със 2 МИЛИОНА ЛЕВА, а същевременно с друга негова фирма е успял да усвои 220 хил. лв по европроекти.... нищо лично, ама тия суми не са малки. А от РЖиКойн е спечелил минимум 10 милиона чрез търговията с крипто, защо мислите, че банките блокираха сметките на платформите за търговия с биткойн. Сумите преминали през неговата платформа са колосални, като се има предвид, че 1 биткойн се търгуваше за над 20хил. лв... става дума за много милиони

26

1

преди 5 години

ясно е, че човека е престъпник. какво е това цялото вдигане на гири не разбирам.

25

Анонимен

преди 5 години

Да копае биткойни в каменна кариера с кирка в ръка. Пращайте го на стратегическия партньор.

24

Анонимен

преди 5 години

MNOGO NAGLI NOVITE BRATIA,

23

Анонимен

преди 5 години

А нашата конституция, нашите закони, нашето гражданство......равно на нула.....кръгла нула. Това сме ние.....нула 0

22

Анонимен

преди 5 години

викаш - не е за него тая работа с бития кон нали , за майстори - продавачи от клас ААА е, нали ?!.Ами както сам виждаш не познава тънкостите в "занаята", подгонили са го и следователно не е за него тази работа.

21

Оруел

преди 5 години

Големия брат каквото каже това става, робите от изпълняват!

20

Анонимен

преди 5 години

Все пак имам повече доверие на американски съд отколкото на български.