24

ЖуЖЕ

преди 5 години

Ама си има жъжомобил

23

Анонимен

преди 5 години

До НикиТоест на нея снимка снега е разтопен защото като гледам отстрани няма много сняг :) ама на другите снимки защо не е почистен...мистерия.

22

Калеко Алеко

преди 5 години

Това е положението другари, чета коментарите на някои товарищи и се чудя, някои от тях наричат най-мощната и развита държава в света "кравария", въпреки по-голямата част от любимата и РАША е една скотобойна. Идилична картинка в която покрай копторите кротко пасат крави и грухтят прасенца. Ако пък се опиташ да се пошегуваш с родината им, тутакси започват да чернят всичко българско

21

Ники

преди 5 години

Само на мен ли ми направи впечатление, добре почистеният асфалт на фона на замръзналата табела на входа на селото на *** на географията?

20

Капитан

преди 5 години

Е то и при нас в София често може да видиш кротко пасящи коне.

19

??

преди 5 години

атентати има ли от интегрирани акбари?макарони има ли?жълти жилетки има ли?

18

Анонимен

преди 5 години

До 21"Путин има конплeкса на ниския мъж"Учи български! Не ни осветлявай със неграмотността си!

17

Чип

преди 5 години

Спиртосани рубашки, колхозници, с.ки православни, бл.дове!

16

SS

преди 5 години

ЧЕ ТО И НА ЗЛАТНИТЕ ИМА АЙФЕЛОВА КУЛА АМА НЕ СЕ ХВАЛИМ...

15

Анонимен

преди 5 години

Путин има конплeкса на ниския мъж

14

Анонимен

преди 5 години

До Bad CompanyНяма ъъъ, няма ммм виждаш ли другите малки спомагателни гръмоотводи наоколо. В БГ по селата да си виждал тръмоотвод не си нали, а голямата антена изпраща нискочестотни вълни към атмосферата и се променя йонния заряд на облаците. B изостаналите държави в ЕС облаците ги разбиват, като изстрелват заряди към небето, което струва много пари на данъкоплатеца и системата

13

3 в 1

преди 5 години

Това не е Aйфелова кула, а транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод--------------------Да , другари! Така е! Др. Путин само натиска едно копче и.................никви облаци, никви градушки! С второто копче "определя колко да е слънчево". Ако е в настроение е ярко слънце, ако е махмурлия може и облаци да има. "Велики " сме руснаците!

12

Анонимен

преди 5 години

Ехееее 1600 души е колкото наши двайсетина села от Родопите или Северозапада, взети заедно! Бая земеделие пада, щом са се събрали толко народ на едно място.И между другото, методите/функциите в програмирането се пишат без интервал преди отварящата скоба, а в българския език е малко по-сложно.

11

Bad Company

преди 5 години

До 3 в 1Това не е Aйфелова кула, а транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод-------------------------------------------ЪЪЪ?? Коооооооооо?? ----------------Някой да е чувал за "транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод"??????????!?!?!??Неам думи! Това може да го измисли само руски *** порядъчно накъркан с препарат за вана:)))))))))))))))

10

Бацо

преди 5 години

Снимките ми изглеждат правени са в края на 19 век.

9

Васко

преди 5 години

Това е истинският Париж, а не другия където е в Западна Европа...

8

Bad Company

преди 5 години

Айфеловата кула в руско село :) Ами няма лошо-мечтите са безплатни:)

7

3 в 1

преди 5 години

Това не е Aйфелова кула, а транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод, иначе е във формата на Айфелова кула ама има съвсем друго предназначение и дори служи за украшение. Руcнака си е руснак от нищо може да направи изобретение с голям коефицент на полезно действие.

6

Анонимен

преди 5 години

Красиво, чисто, спретнато!Каква гледка само!И подредено..Не мога да ги разбера, що не емигрират нататъка??Защо?

5

Анонимен

преди 5 години

Е, поне няма черни под тая кула.