34

Да де, ама, а де.

преди 5 години

Бая зор ще видят тия с изборите и сега протягали ръка. Да се смее ли, да плаче ли човек ....

33

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До тяСъгласен съм с теб . Га папа кюфтаците Първанката не рева, ама сега когато са диетични, реве. Е, кога е ясен и точен. Затова на изборите един сре***ден пръст на АБВ.

32

тя

преди 5 години

10 години живя като цар и яде хляба народен и нищо не направи за хората , а само за себе си!

31

тя

преди 5 години

Кой ще гласува за АБВ - няма такива и той го знае и иска да се пришие към БСП , но няма да го огрее!

30

ДАААА...

преди 5 години

АКО КАЖЕШ ЧЕ СИ СГРЕШИЛ С АБВ СЕГА БСП ЩЯХА СА НА ВЛАСТ ОТДАВНА А ТИ Г-Н ПЪРВАНОВ РАЗПРЪСНА ГЛАСОВЕТЕ НА БСП НО МНОГО КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС СЕ ОТКАЗАХА РАЗБРАХА ЧЕ СА СГРЕШИЛ А И ВИЕ МАЙ РАЗБРАХТЕ ТОВА НО НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ

29

odpo

преди 5 години

Комунистите ще се обединят, ще наберат скорост на местните и евро избори и на изборите за властта ще смажат ГЕРБ, ще направят коалиция с ДПС и ще стане мазало! Ще изкарат има, няма 2 години и се опитат да заграбат колкото се може повече, народа пак ще гладува и пак ще ги свалят от власт и пак ще мафията ще вземе властта! Положението в България е отчайващо Мафия и Комунисти се борят с власт като около тях гравитират Етнически и Националистически партии - Пародията е пълна!

28

Анонимен

преди 5 години

ААаа, не така.Когато гласуваха 16-те милиарда, които Борисов тегли за кеф и за раздаване на наши хора, само БСП гласува против. Всички останали под.логи гласуваха `за`, включително АБВ. Сега се сетил да протяга ръка.Всичко помним.

27

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕ МУ Е ОРТАКА ПИКАЕЩИЯТ БРАТ ДА НЕ СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ

26

Анонимен

преди 5 години

Той не е ли бсп

25

тя

преди 5 години

Тоя пак иска власт!

24

Анонимен

преди 5 години

До 19А стига с тая русофилска мантра бе !Разликата е в това, кои са за Европа и кои за Азия, а не кой е бил по-комунисти от другия !По соц време Партията правеше от всеки комунист, ако искаше да оцелее...да не говориме, че всички бяха Чавдарчета, Пионерчета, Комсомолци и останалите над 1 милион членове на БКП !ПО същата причина тогава нямаше нито един от ГЕРБ, БСП, ДПС и хАТАКА !

23

Анонимен

преди 5 години

Тоя направи коалиция с гробарите... сега протягал ръце към БСП... абе ееей

22

Анонимен

преди 5 години

Без БСП си нищо , Първане.

21

House M.D.

преди 5 години

"Първанов посъветва настоящият президент на България да възстанови диалогЪТ, да бъде критичен, но не по всеки повод, за да има чуваемост."Дава се кралство срещу обяснение на неграмотността в горния пасаж.Колега Гоце, ще оставите ли Мишето в редовете си?

20

Ха-ха

преди 5 години

И Седефчов ли огладня?

19

Анонимен

преди 5 години

"Нови партии трябват с нови хора, а не слуги и марионетки на чужди интереси."------------------------------Партия "Възраждане".

18

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и БСП отдавна са едно и също. Правят се на опозиция да се хващат баламите и да не гласуват за други партии извън Парламента. А балами в България колкото щеш. Щом патриотарите излъгаха толкова народ да гласува за тях, а после да си пият кафето с баце...

17

Анонимен

преди 5 години

АБВ направи услуга на ГЕРБ , като на последните избори отне от БСП 3% в полза на ББ.

16

Само като му видя му

преди 5 години

Като му видя хитрата мутра на великият масон и оперативен работник Параванов и се сещам, че не съм си купил тоалетна хартия.

15

Анонимен

преди 5 години

Евроазиатските партии се разшаваха !АБВ'ето ли има предвид Радев под кодовото название "интелектуалци" за стратегическо развитие на България !?.......или те са "визионерите" на Нинова във "Визия за Евразия" !?