12

futurehealth

преди 5 години

Всяка година едно и също!

11

Анонимен

преди 5 години

Всяка година се ваксинираме с най - скъпата ваксина, макар да сме бедни. И всяка година сме с усложнения. Истината е, че ваксината не предпазва от грип, но ако са те лекували в демокрацията от тежка бронхопневмония и те изпишат на 5 ден с хрипове и пълни с храчки бели дробове и знаеш, че пак те заплашва същото при новия сезон, ще си сложиш. Личният лекар ми даде съвет да стоя на топло и да проверявам и каза, съм много зле. Добре, че се самолекувам и себе си и детето си. Грижата за човека...

10

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези глупости. Вместо тази ненужна паника е по добре да кажат ако човек се усеща зле да направи това и това и ако няма резултат да мине на по сериозен вариант. Ваксини няма да си сложат хората, а и никой не иска да тъпче организма си с ***. Другите страни са богати и спокойни и само се чудят как да си разнообразят живота, а тук се борим да оцеелем.

9

Анонимен

преди 5 години

Когато в Лондон през 1665 година върлува голямата чумна епидемия, се навъждат разни шарлатани, които продават елексир срещу чумата. Нищо не се е променило.

8

.

преди 5 години

Трябва да се намерят точните хора който умишленно разпространяват тези болести и да се избият.Много е вероятно да имат пръст в тази ситуация Фармацефтите.

7

Карлово

преди 5 години

Д-р Червенякова, Айде сега, пак ваксини! Химия значи! Ние тука се предпазваме със древната българска методика...гроздомицин..двойно преварен!:D

6

House M.D.

преди 5 години

Откога ваксините имат нещо общо с профилактиката?

5

Анонимен

преди 5 години

Тия не разбраха ли, че не сме чак толкова прости. Не им искаме скапаните ваксини!

4

Анонимен

преди 5 години

Хора има починали и от варицела. Имунизирате ли всички срещу шарка? От всичко може да умре човек, ако му е слаб имунитета или има други специфики организмът му. Айде стига с тия паники, че сте жалки вече.

3

Анонимен

преди 5 години

"Не може България да се намира на едно от последните места по профилактика, защото не вярваме във ваксините", категорична беше Червенякова.Е защо да не може? Хората от кога нямат право на избор? И България не е нито страната с най-много и тежък грип, нито тази, с най-много смъртни случаи, доказани като последица от него. Айде не преекспонирайте с идеите си да печелите от продажби на илачи! Много омръзнахте на хората. Пенсионерите хляб нямат да ядат, с ваксините се хванали! ***!

2

Анонимен

преди 5 години

Единствената разлика от изминалите години е, че тази година по някаква причина медиите в търсене на "сензация" психясвате хората. Да има жертви които са били с множество други болести или докарани в болница когато вече е било прекалено късно и не се знае какво са пили и как са се самолекували.Има достатъчно публични данни, които показват, че тази година не се различава почти от изминалите. Нали сте журналисти уж, сверете си малко данните.

1

Анонимен

преди 5 години

И защо има още области, в които не е обявена епидемия? Какво чакат, че не спрат децата от училище? Да се разболеят всички ли държат? Че то тогава и да обявят, ще е след дъжд качулка.В Габрово, например, спят и блеят.