57

Прокуратурата зове

преди 5 години

Хайде пак да ни станеш клиент....

56

пешо

преди 5 години

До Старото кучеЕ да ама това не е демократично.. Нали и сега обвиняват ББ че работи по този начин.

55

ABC

преди 5 години

Тоя това трябваше да го зове от затвора...

54

Старото куче

преди 5 години

По-добро от Президентска Република и Народно Събрание от не-повече от 65 депутата НЯМА !!! България се разделя на 6/шест/ икономико - геогравски области и всяка област се самоуправлява и излъчва депутатите !!! Президента назначава Правителство и Министър Предедате + министрите и НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОСРНОСТ за тях !!! Това е братя мат'риали , така може и да се оправим ...

53

Тони

преди 5 години

До Петракиев,близкаш ли му дупето на мазника а???

52

Анонимен

преди 5 години

Това крадливо псе откъде го извадихте.

51

NN

преди 5 години

Като са в опозиция, всички знаят какво трябва да се направи.След като вземат властта забравят!

50

12

преди 5 години

Народът заове - Софиянски в затвора!

49

патриот

преди 5 години

До АнонименТОВА Е И ЦЕЛТА---МИН ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДА НЯМА СВОИ МИНИСТРИТЕ ШЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЗВАТ СВОИТЕ СПОСОБНОСТИ И ДА СЕ БОРЯТ ЗА ТОВА ЗА КОЕТО СА ИЗБРАНИ А СЕГА КАКВО Е---БОРИСОВ РЕШАВА ДОРИ И ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА

48

дядо ставри

преди 5 години

Мисля че и сега като дойдат изборите след две години хората ще идат пред урните директно да изберат кого искат за министър-председател - Бойко Борисов или *** Нинова. Нормално е след това министър-председателя да си назначи сам министри - свои хора на които има доверие.

47

Бай Шиле

преди 5 години

До кога ще взимате съвети от най голямите крадци в историята на България.От такива като него сме на това положение.

46

Анонимен

преди 5 години

До @ к.33Я стига с градски легенди. Бележниците на ББ са шестици от горе до долу. Има и научна степен. Преподавал е във висше училище. Да не говорим, че сегашната опозиция го направи генерал. ЦЦ е с второ висше от УНСС - право. Ами биха учителите си нялко пъти подред на избори по техните правила. И то при условие, че енергетика, службите и съда са в ръцете на опозицията.

45

Анонимен

преди 5 години

Този да си разкара недостроената църква от Южен парк место да ръси мъдрости. Пази боже българина от мажоритерен вот! Слави Трифонов, Йоло Денев и Митьо Пищова ще са ни елита! Мюсюлмански братя ще са си направо светци пред избора на чалгализирания български вот. Какво мислите ще изберат 90-те процента! Сега поне избираме между червени, зелени и сини комунисти. Че нали Мин.съвет е екипа на Мин.председателя! Как друг ще му избира министрите? То и сега в правителството са ГЕРБ, Патриоти, ДПС и СДС.

44

@ к.33

преди 5 години

До до Гошо Ст.Тодоров е бил премиер преди 50 години, Боце е завършил за пожарникар по Татово време, през 80-те години. Могъл е да кандидатства в ИСИ,сегашният УАСГ, МЕИ, сега ТУ, СУ, но го е мързяло. Дори във ВМШ е записал Пожарно дело- най-непрестижната специалност. Пусти мързел - не мори, с мъчи.... Като и с Цуци Цветанов - не могъл да се запише и за пожарникар, а едва влезъл задочно еъв ВИФ, и то след 2 г.

43

Петракиев

преди 5 години

До Тони *** си и такъв ще си останеш !Мълчи или кажи нещо умно,но от тебе умни мисли - йок !

42

Дедо

преди 5 години

"Журналинст:- Г-н Филчев,много се изприказва за вината и далаверите на Софиянски,но съда го оправда!- Да,ама чух ЧЕ БИЛ ОБЕДНЯЛ МНОГО!"

41

Анонимен

преди 5 години

Я този още ли шава......без да го чета знам, че е все така нагъл и алчен...

40

Анонимен

преди 5 години

Кой беше този крадец?Защо му давате поле за изява?

39

Иванова

преди 5 години

До до ГошоПо онова време 3-ти клас,значи 7 клас сега.

38

Agenta

преди 5 години

Човекът разпродал земите около околовръстното шосе за жълти стотинки, воден единствено от частния интерсе, седнал да дава акъл.... Затвро за този!