13

Анонимен

преди 4 години

За 12и-*** си!!

12

Жак

преди 5 години

БСП ще пусне безплатни памперси за всички свои избиратели. Те са около 100 човека.

11

Ха

преди 5 години

Тук няма бедни, следователно билета ще се качи на 2лв!

10

Joko

преди 5 години

В с.Белчин транспорът също е безплатен, но само за Франдъкова !

9

Статистик

преди 5 години

От началото на годината въздухът беше отровен 20 дни, а зелен билет имаше 1 ден. #хубавое #направеноотгерб

8

Жо

преди 5 години

САМО НАИВНИЦИ вярват в безплатните неща.Тук става въпрос за транспорт, събсидиран пак от данъкоплатците.Има градове, където водата е "безплатна"- цената и е включена е в общинския данък. По този начин се спестяват разходите за отчети, водомери, инкасатори, фактуриране и др.В други градове общинските ВиК дружества събират пари за водоснабдяване и за "такса дъжд". Годишно се таксува водата, постъпила след дъжд в градската канализация от големи асфалтирани паркинги и индустриални площадки.

7

Анонимен

преди 5 години

Еее, Люксембург - раят на кредитните милионери, бори бедността!Евалла!

6

Анонимен

преди 5 години

До ЧЧЧЧОт ПП ГРОБ и Й. ФъндиНемаш проблеми бе, ще ти направиме почасов билет, може и поминутен да направиме - 5лв. , може и 10 лева.-------------Почасовия билет му бил проблема!!! Е с такива идеи има давате на айдуците на тиквата само козове в ръцете. После ти викат "ама нали гражданите го искахте". То и сега е почасов, даже половин часов - прочети какво пише на билетчето за метрото...Пфууйй - *** народ слаба държава!!!

5

реджеб иведик

преди 5 години

скъпи "кореняк столичани"да не забравите на предстоящите местни избори да гласувате пак за същата кметица издигната пак от същата партия за "европейско развитие"че тя нали паметта ви е къса и веднага като спечелиха предишните избори вдигнаха билета за градския транспорт с 60%!?а сега ако спечелят ще го вдигнат минимум на 2 лева билета!!!и да не забравите,че сега като ви обещават сладко сладко от тази групировка за "европейско развитие"та да не забравите че сте в ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ!!!

4

От 30 години!

преди 5 години

Люксенбург, леле ние в бг откога сме направили безплатно жепе и градския транспорт за милион и половина граждани от ромски произход хехе

3

Анонимен

преди 5 години

Така е в напредналите общества.

2

ЧЧЧЧ

преди 5 години

А ТУК ПОЧАСОВИ БИЛЕТ - КОГА ????????????????? ИЗЕДНИЦИ СТЕ ВИЕ ЕЙ

1

Анонимен

преди 5 години

Нашите пишмани се "борят" за чист въздух в населените места като налагат все нови и нови санкции на отрудения и ограбван отвсякъде български народ.Докога, народе?