92

Ванко

преди 5 години

Стига сте писали глупости-Великобритания е мощна страна-не съм чул българи които са там да треперят и да се връщат в ***-но помията от злоба че вече няма да има безкронтролни далавери ядосва всеки-да живее ***-страната на неограничените далавери

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88Преди и българите са били нещо, а сега едно голямо нищо!

90

Анонимен

преди 5 години

До 86Не са учлили но са копували дипломи на ангро! Личи им и простотията им си личи даже от космоса! 90% от българите са простаци и силияндури!

89

До до 87 от 87

преди 5 години

Още един с проблемно развитие на когнитивните способности: Идеята не е в доматите и дръжките им умнико! Става дума за търговски баланс, който не е в полза на Германия когато става дума за Англия. Латинската фраза не те прави по-умен от дръжката на домата в която ти се е фиксирало съзнанието... После се възмущават защо не ги искат англичаните!

88

Анонимен

преди 5 години

До 88. В САЩ ПРИ ГЛАСУВАНЕ /В ПЪРВИТЕ ИМ ГОДИТИ/ Мисля при президента Вашингтон. Кой еезик да се ползва немски или англииски.САМО СРЕЩУ ДВА ГЛАСА В ПОВЕЧЕ Е ИЗБРАН АНГЛИИСКИ.

87

Островче

преди 5 години

Англия става водеща държава през 18 век и най-вече след Наполеон. Дотогава са периферия. Англия е завладяна от нормандците (французите) през 11 век когато се превръщат във васал на френския крал в продължение на векове - много ги боли от този факт. Винаги са водили войни срещу Франция или Германия в коалиция с поне още 3 държави. Сами нямат победа над тях. Сега просто се връщат в обичайното си състояние от преди 18 и 19 век - периферно островче на г. на географията и с обратно движение.

86

Анонимен

преди 5 години

До Чичо МиткоАнглийския език е международен заради водещата роля на САЩ, а не заради нагличаните. До средата на 20 век и в продължение на векове преди това езика на дипломацията, на културата и на висшата класа е бил френски.

85

Анонимен

преди 5 години

Англия щяла да страда от това че, няма да купува пластмасовите домати на ЕС? Май ЕС ще пострада повече и ще трябва да си намали цените или да търси други пазари. Англичаните купуват повече от германците отколкото обратно и са им най-големият търговски партньор! Ц, ц, ц, някой май се е уплашил и тръгнал сам да прави страшки ;)В крайна сметка всичко ще е ок - ще си търгуват безмитно по договор и ще са заедно в нато! Да му мислят "бежанците".

84

До Анонимен 83

преди 5 години

"Чиче, да ти кажа Британия никога не е скачала в непознатото."__________Сериозно ли? Всеки който е учил физика, висша математика и т.н. знае имената зад формулите и аксиомите - как звучат. Който не е, по-добре да не се изказва по темата Англия! Най-малко парната машина, която е променила кардинално посоката на развитие на света - поне името зад нея всеки културен човек трябва да познава.

83

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 88"Аз обаче спирам" Не е лесно да се хлъзгаш по *** с грейка на заледено - знам! Но все в един момент ще дойде равното, ще станеш, ще стиснеш натъртеното и ще закуцаш към пейката!

82

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 87"За моя радост не изпадам никога в подобна поклонническа еуфория към каквото и да било."Много добре правиш ама нещо те стяга талията щом трябва да заявиш на някой да си затваря устата! Идва от българския примитивизъм и отчайващо тесногръдо благополучие. Нещо боде като шип в раменете и сън не ти дава. И ако това не е еуфория здраве му кажи.

81

Анонимен

преди 5 години

До Чичо МиткоКой пък ти е казал че си британец? много си падам по хора които дъвчат и предъвкват думите които си написал и ги изопачават само за да докажат някаква своя правота. наистина е тъпо човек да продължава да спори с теб. както казах - *** си колкото ти душа иска, а се мислиш за интелигент. Сега ако имаш наистина поне малко ум ще спреш. Но такива като тебе просто не могат да спрат. Аз обаче спирам. Дрънкането ти ми досади. Ако искаш - продължавай.

80

Анонимен

преди 5 години

До Чичо МиткоАйде да спираме. Британия за теб е всьо и вся, това вече го разбрахме. За моя радост не изпадам никога в подобна поклонническа еуфория към каквото и да било. От мен не става заклет фен на никого. Защото никой не го заслужава. Най - малко в тук обсъжданата ситуация. Гледам да разсъждавам трезво и без много емоции.

79

Чичо Митко

преди 5 години

До АнонименНе съм писал никъде че съм британец или подобно! Хората като теб се опитват да се измъкнат с глагола плюене за да прикрият собствената си нескопосаност и преувеличат някаква химера на псевдо-култура за да заживеят с илюзията че са културен народ. Уви не сме и ни личи, и ни третират като *** а най-лошото от всичко е че ние самите се държим един с друг като такъв! Никога не съм крил че съм българин но не се гордея особено с това което е България в момента - почти няма с какво!

78

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 79Всеки има право да скандира мнение! ЕС се забрави с глупавите квоти които наложи на ЮК. Неможе цяла източна Европа да се засели в Англия! Автобуса като се препълни - вратите хлопват и се чака другия автобус. Велика държава е Англия и за пореден път доказва че е пионер към непознатото и смело скача в него! Овцете обаче остават най-вече българите в България - сдъвкани/изплюти, злобни/завистливи, меркантилни и безхаберни. Системата ги оскотява а те помежду си се хапят с яд! ФАКТ!

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74Тъпунгел си се родил тъпунгел ще умреш. Такава е съдбата на такива като тебе. Да отговорих ти. И те проумях. и предполагам че ти сигурно си писан красавец с дълги мигли и нежни ръце и без никакво окосмяване по тялото. Предполагам че такива са истинските британци

76

Анонимен

преди 5 години

До Нищо по-гнусно Има нещо - по гнусно - яростен кресльо срещу ЕС.

75

Факт

преди 5 години

До АнонименМитническият режим между UK и ЕС зависи от договора помежду им-както с Швейцария и Норвегия,примерно.

74

А бе

преди 5 години

Днес,махнете тая глупава статия,да не ви се смеят гаргите!И не публикувайте Дойче веле-образни статии-то оригиналът е зле,да не говорим за имитациите.

73

Нищо по-гнусно

преди 5 години

не съм виждал от юдо-масонския ЕС !ЕС е по-отвратителен и от комунизма и от всичко което някога съм виждал !дано се разпадне час по-скоро !