19

Анонимен

преди 5 години

Жалка история, щото част от силата на запада е правото да чете уроци по демокрация и либерализъм, а сега тази магия се изпари и остана само грозна балканска разправия...

18

Анонимен

преди 5 години

Суворов умира 1800 г. Наполеон идав 1804 на власт. Суворов през 1799 се бие...с Моро. Хайде да не пренаписваме историята. Бонапарт се е бил с Кутузов. през 1814

17

Анонимен

преди 5 години

до 8 - не знам какво е помогнала Франция за обединението на Италия, но ако не бяха Гарибалди и Мацини обединение на Италия нямаше да има, а Франция нееднократно се е месила в политиката на Италия, включително и при Авиньонският плен на папите, както и при самопръвзгласяването на Бонапарт за император без да се допита до папата. ОСвен това Бонапарт конфискува насилствено редица съкровища на Ватикана. Нещо като комунистите у нас.

16

Анонимен

преди 5 години

французите са си лицемери с колониален манталитет включително и по отношение на европейците

15

Анонимен

преди 5 години

За какъв развод дрънкат тия!Италия няма нищо против Франция. Напротив!! Има само против назначения от либерал-глобалистите Макрон и правителството му.Впрочем френския народ е с Италия, а не с Макрон...... и точи гилотината.

14

Анонимен

преди 5 години

"Моиси обявява, че е шокиран да наблюдава как управляващите популисти от другата страна на Алпите изразяват подкрепата си за "жълтите жилетки" - социалното движение срещу президента Еманюел Макрон, започнало да действа от ноември миналата година."Трябва да си абсолютен хахавел или платен манипулатор, за да кажеш че си шокиран!С Макрон просто излъгаха избирателите на Франция, за да отнеме гласове от ЛюПен, след като всичките им традиционални партии оттекоха в РСтоалетната и народа пусна водата

13

Зеленият барон

преди 5 години

До ПрисмехулникТе (Червеният щит, Ротшилд) имаха влияние, ама започна да им бяга полека. Я от глупави наследници, я се скарали с някого. Без значение, по-добре е за народа.

12

Анонимен

преди 5 години

На снимката 2 масона.

11

Euroslayer29

преди 5 години

Ха ха ха!Некакъв пишман историк твърди,че Суворов е разбил Наполеон,бре??!! А бре нещастни невеж-Суворов НИКОГА не се е срещал с Бонапарт на бойното поле,бре ***!И не "прегазва" нищо а бяга през Алпите търпейки огромни "потери",бре!Справка в Уикипедията,самозванецо!!!

10

info.info

преди 5 години

На малкия Макарон мозъка му е колкото на портокал - инженерна мисъл. И то обелен, бих добавил.

9

Дх

преди 5 години

Червеното ла й но и синче на олигарха заплашва следователка и прокурор. 24 часа пише че имало няколко свидетели на тези заплахи.

8

Стайко Стайков запла

преди 5 години

Ще разклатят държавата, ще ви се случи нещо - това според 24 часа е казал Стайко Стайков на следователка и по адрес на прокурор...

7

до 3

преди 5 години

Ами те юдейте типично са с такива носове!!

6

Анонимен

преди 5 години

До6. Аде по леко. Преди него нашия цар преди Борис | друг български Цар е стегнал до Иберийския полуостров

5

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, въобще не съм фен на Путин и Русия, но ми излиза в ума следното: Когато през 1799г. Франция и Италия са имали още по-сериозен спор от сегашния, та, по молба на Австро-Унгария, Англия е изпратен Суворов в Италия да им реши противоречията. Прегазил е цяла Италия, разбил е Наполеон и им ги е решил ТОТАЛНО проблемите.

4

Анонимен

преди 5 години

Франция си вре носа навсякъде по света последно Венецуела, но критикува Италия, която ги критикува, че репресират жълтите жилетки.

3

Анонимен

преди 5 години

Макарон да не отваря рапани с тоя нос.

2

преди 5 години

От сърце желая на италианците успех !

1

Анонимен

преди 5 години

След френската любов, естествено следва развод по италиански.