27

Анонимен

преди 5 години

Евреите са врагове на България.Май забравихте кой е Лазар Коен, и Владимир Голдсмит Заимов.Много ви е къса паметта, сънародници.

26

Bbb

преди 5 години

Обиколил съм света, чист българин съм, бял. Навсякъде в Индия и Китай ме питаха дали съм Иранец. Последните генетични изследвания потвърждават, че прабългарите са ирански племена. Иранците са ни братя по кръв и геном, те не са араби, проумейте го и четете повече бе

25

Скептик

преди 5 години

Иранците са наша кръв, ако това говори нещо на мозъкт ти. Остави религията на страна.

24

Анонимен

преди 5 години

Всякаква подкрепа за аятоласите е безумие. Даже най-ръждивата копейка би трябвало да си дава сметка че планът им за България е всички да бъдат ***. Християните като друговерци, а мюсюлманите като не достатъчно правоверни.

23

Анонимен

преди 5 години

И какво като Иран не е съседен на Сирия бе, рапи? Сещам се за една друга дето не е съседна на много други, а има към 700 бази по света... Що ме коментираш това? Маааалко реализъм няма да ви навреди. Дори напротив, ще ви помогне да НЕ изглеждате неумни и необразовани.

22

Скептик

преди 5 години

Иран са наши братовчеди. Имаме много общи думи в езика. Отчитат времето по Старобългарския календар. Република. На времето когато бяха Монархия и имаха Шах, бяха първи приятели на САЩ. Аятолах Хомейни беше изгонен изгнаник в Париж. Като направиха революцията окупираха посолството на САЩ заради подривна дейност. САЩ пратиха отряд. Хеликоптерът им се разби. Имаше скандал Иран-пари-Контри за финансирането на операции на ЦРУ с пари от наркокартелите.

21

Анонимен

преди 5 години

До 179Какви бойци бе? Ти изобщо бил ли си жив по време на тая война? И двете държави купуваха от Русия ракети СС-20 (Скъд) и се обстрелваха. Ама понеже тези ракети не са особено точни се целеха по градовете си. Затова толкова много жени и деца измряха.

20

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоМи подкрепяй ги. Пускай брада, сложи фередже на жена си и пращай дъщеря си при националните гвардейци да се бори за ислямската революция.

19

ПроСоТо

преди 5 години

територията на сегашен Иран е мястото,от което са тръгнали нашите пра-пра-пра-пра деди...предпочитам да подкрепям тях,отколкото САМОЗВАНЦИТЕ,потъпкващи всички Божи Заповеди!

18

Анонимен

преди 5 години

Израел е изкуствена държава натрапена в палестинските земи от едни терористи наречени САЩ. Нормално е палестинците да искат да се освободят от поробителите.

17

Анонимен

преди 5 години

До 7И ти ще си "провокатора" ако всички около теб не ти признават държавата и заявяват открито, че ще те изтрият от Земята.Дори палестинците от Ивицата Газа непрекъснато повтарят същото, при положение, че всичко за съществуването си получават от Израел и израелска територия !

16

шматка

преди 5 години

Какво търси Иран в Сирия.Това ли е отбранителна тактика.Не харесвам евреите но в случая са прави.Говори се за израелосирииска граница а обсъждаме Иран

15

Анонимен

преди 5 години

Нека иранците да се сбият с евреите ! От това печелят всички нормални хора , а губят националните ни предатели - сороши , тъй като , Сорос ще пренасочи парите си към войната и за жалките му пропагандатори в България няма да остане !

14

Анонимен

преди 5 години

ей ама сте нагли, ревете против мюслитата от Албания и Косово, готови сте да го лапнете целия на всеки приятел на царя, ердоганчо, смелите перси и храбрите сирийци. Прозрачни, малки и слаби човечета сте, нищо повече

13

Анонимен

преди 5 години

Иран дори не е съседна страна на Сирия, но има войски там. Това е агресия, на коята Израел отвръща, но се пише, че "Израел има удари над Сирия"... Да, има удари на ирански части в Сирия, които са разположени там за атака над Израел.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анинимен 11ТАКА СЕ СМЯХ! ;д Изчезни от тука!

11

До 11:

преди 5 години

На какъв език си писал? Имаш ли завършено основно образование?

10

Анонимен

преди 5 години

Както казаха по рано днес от тройката на свободата Майк Помпейо,Джон Болтън и Елиът Ейбрамс . Време е всяка страна по света включително България да избере на чия страна е със силите на доброто САЩ и НАТО или силите на злото Иран,Венецуела,Мадуро,Путин и Русия. Или сте с добрите или сте с тираните средно положение няма.

9

179

преди 5 години

Доказани бойци. Много се говори как Руснаците са пазили родината си от Германия но малко говорят за героичните действия на иранците във 1 не толкова далечна война а именно срещу Ирак. Половин милион деца, момчета на по 13-16 години загиват тогава за да защитят своите интереси. Няма такава саможертва във военната история на 20 век. Не напразно Сащ и евреите ги е страх...

8

До 6 и 8:

преди 5 години

Постоянно правите фактологична грешка, научете се:Иранците (персите) НЕ СА АРАБИ.