10

Филан Кишията

преди 5 години

Ами тъкмо сега е момента,нали е пред пенсия? Вече се е сдобила надявам се със западно-германски паспорт,да хваща първия самолет и да се маха в любимата и Америка! Така ще даде пример на младото поколение,че Америка е по-важна за нея от отечеството и Германия!

9

TURK

преди 5 години

МНОГО СТЕ ПЛИТКОУМНИ БЪЛГАРИТЕ ЕЙ......ЗАТОВА СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ.....ТОЛКОВА ЛИ НЕ ВИ СТИГА АКЪЛА ДА ПРОУМЕЕТЕ,ЧЕ САМО И САМО ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ СЕВЕРЕН ПОТОК-2 И ПРАВЯТ ВСЯКАКВИ ЧЕТКИ

8

ОФ

преди 5 години

"А какво прави канцлерът? Дали не пуска допълнителни стрели срещу Тръмп..."-----------------------------Пуска и още как, но те останаха незабелязани за маститите анализатори.Споразумението, подписано от нея и Макрон преди няколко дни, е изключителен геополитически акт и заявка за независимост и за суверенитет от васала ЕС срещу началника и хегемона Пиндостан.

7

Уф

преди 5 години

Баба Зомби дава интервю на CNN...Тоест на медия,васална на зомбиралия я-Сорос.Че кой друг да я похвали????Иначе бабетката изтърва момента да се оттегли достойно,сега ще бъде запомнена изключително с лоши неща.

6

бай Дончо

преди 5 години

Баси бозата!С две думи го кажете - либералите от САЩ дават на Меркел някаква наградка за да я компенсират за моралните й страдания причинени от американския президент.Що се отнася до това как се уреждат уикендите в средностатистическо семейство в развод", не знам откъде Меркел знае как става това след като е бездетна.

5

men

преди 5 години

пожелаваме и на гусжа счтази на черно бесило да се вэ, с главата на доле, сърни гарги да и кълват очите а милионите *** които внесе в европа да и се изредят на мършата.

4

G

преди 5 години

Империята награждава *** си за вярната им служба.

3

изперкел за затвора

преди 5 години

А аз имам друга една мечта за нея - за това, което направи с континента родина на бялата раса, затвор и е малко!!!!!

2

мечта

преди 5 години

тя осъществи и друга мечта - да превърне Европа в Африка и Арабия!!

1

Анонимен

преди 5 години

Блазе им на САЩ ще Мурксул не е осъществила мечтата си да стане американка.