19

Анонимен

преди 5 години

До Бай ErdoğanИнтересно защо във Версай по чешмите има студена и топла вода. Иначе 330мл. е 3.5 евро. Та не си пеши чак толкова голям европеец. Просто нашите търговци са точно "софийски селяни"

18

Анонимен

преди 5 години

Да ви имам проблемите.

17

Ники

преди 5 години

Другият път, като ви направят този номер с водата, - развивайте чешмите с топлата вода до край и им гледайте сеира, Тя топлата вода е с цена също!

16

Зевзек

преди 5 години

Гледам моста и направо нямам думи. Жалка държава!

15

Бай Erdoğan

преди 5 години

Само бай *** пие вода от чешмата!След като имате пари за концерт,имате и парички за минерална водичка!Голям проблем,хората умират от глад,Софийски селяни.

14

vlady

преди 5 години

Големият проблем на Универсиада е, че вече много години не се направи нищо за подобряване на акустиката въпреки извършения ремонт.

13

Анонимен

преди 5 години

"строежът на новото съоръжение започна в края на 2013 г. от фирма "Трейс АД."Я виж ти, на Бойко любимата фирма, която построи и отсечката край Своге, на която загинаха 20 души.

12

AZ123

преди 5 години

Когато са замесени "Трейс АД нещата веднага са ясни. Строителната фирма с най-голям политически гръб, която си прави каквото си иска без никакви последици. Справка западната тангента на Трейс очастъка беше най-забавен и компрометиран, ремонта на Дондуков и т.н. Кога видя, че те спечелят, някой обект много яд ме хваща.

11

Анонимен

преди 5 години

На всяко 1 парти спират студената вода от чешмите, за да си взимаш за 3-5лв от 330мл

10

ники

преди 5 години

То и на 23- и имаше рок концерт в Универсиада и свърши бирата!Ще сигнализирам.

9

odpo

преди 5 години

Драги журналисти - запитайте се на кого е тази Трейс АД проследете парите и ще стигнете до безподобна помийна яма в която ако се потрудите ще плуват ДОСТА управляващи политици!

8

Арис

преди 5 години

Абе Поручик, при положение, че по тия партита с ди джеи се подскача цяла нощ, как мислиш- една бутилчица вода ще ти стигне ли? На мен лично ще са ми нужни поне 3 литра, което прави над 20 лв. Ега ти наглеците!

7

Discovery

преди 5 години

То у тая държава кой не го мързи братче... всеки, който требе да направи нещо по въпроса от изброените проблеми пуфти и не му се занимавам, ама грам. Така де, що да си дига гъззза и да се мори, като никой нищо няма да му търси после обяснение. Целата ни държава и 90% от хората сме такива. Мърллляво и мърззеливво племе...

6

Анонимен

преди 5 години

Архитекта на моста ,да му се скъса дипломата и в затвора ,заедно с техника и баш майстора !

5

ХА

преди 5 години

До Поручик Ржевски. Именно защото си платил 100 еврака за билет могат поне по една вода да дадат безплатно. Рекетьори

4

Shark

преди 5 години

Това с водата го правят мизерниците на плажовете лятото. Ако си носиш вода те карат да я оставиш на входа и да си купуваш от тях. Това наистина е рекет. Ако и тази година ми се случи подобно нещо вече ще подам сигнал. Дано някой от мизерните собственици, наематели и кВито там са на плажовете го чете това, защото ако ми извърти този номер сигнала не му мърда.

3

Поручик Ржевски

преди 5 години

Епа това е развит капитализъм.Да не би в Германия и в САЩ да ти предлагат безплатна вода на концерт.Платил си 100 еврака за билет, ще се бръкнеш още 3-4 за вода.

2

Анонимен

преди 5 години

Хахаха това е търсенето определя цената , по електронните фестивали, в страната, малката вода е 5лв :)

1

мутроландия

преди 5 години

мила родна картина!!