252

Анонимен

преди 5 години

Бойко преди да каканиже поредните Партенки за пред стадото,по добре да вземе пример от авера си Хашим Тачи.

251

Анонимен

преди 5 години

Бате е много нахален- постоянно им боде очите на брюкселианците и ги принуждава към двойни стандарти. Но и те пък постоянно ни мерят чувството за корупция, паспорти сме давали и квот се сетят- каляй яко и очерняй. Ние, обаче, носим на кал и мръсотия, ама брюкселските говорителки се дискредитират пъти повече щото заради нас измислят безумни критерии, а чехи и поляци не са склонни на тази игра с много кал и двуличие.

250

Анонимен

преди 5 години

От 30 години чакаме светлото бъдеще.Вярвам ви другарю Борисов

249

Анонимен

преди 5 години

А Гърция са цъфнали,та и вързали! От едно време идваха у нас да си купуват ядене,ютии,одеала,та и сега е същото! С 650 евра- половин месец ядене и три дни в Мелник!

248

Анонимен

преди 5 години

Не,неее! От кога станахте бизнесменска партия? От кога сте капиталисти,учехте ни в училище други работи! Сега разбирате от офшорки дори! Тази Йончева точно каква комунистка и социалистка е,а Нинова- приватизаторката? А Банев приватизатора откъде му е джинса? Вие рак ли сте или риба? Крадливо племе май!

247

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Минимална работна заплата във фалирала Гърция 650 евро Минимална работна заплата в България 280 евро Нямам какво повече да кажа "Не се безпокой.Даже ще ги надминем Гърците ама не по доходи ами по заеми.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2019/01/29/dohodi-lihvi-prosperitet-borisov-vidia-bylgariia-v-evrozonata.400587

246

Анонимен

преди 5 години

Борисов обещае ли, как ще стене по-хубаво, готви се пак да затягаш коланите.

245

Анонимен

преди 5 години

Червените ни научиха да крадем, сега дръжте крадеца! Я да си видят милионерите първо! Откъде,как и по какъв начин...!

244

Анонимен

преди 5 години

Три мандата чакаме да се поправят - то става все по-зле.

243

Анонимен

преди 5 години

Борисов най-добре да се види в раиран костюм.

242

Анонимен

преди 5 години

Оглозгахте и кокалите на няколко поколения българи,сега поне замълчете! Няма да има ляво правителство,както няма в цяла Европа! Само при нас има сърпове и чукове и звезди! А на всичко отгоре и пишещи *** от времето на социализъма!

241

Анонимен

преди 5 години

Някой хора много искат пак един да обере пешкира. Горко му на Б.Б., ако нещата се развият като при Жан Виденов. Така ли не разбрахте, че решението не е да ги сменяме, а когато ги изберем да изискваме да си свършат обещанията и най-важното да носят отговорност, ама не политическа, а наказателна.

240

Анонимен

преди 5 години

Окрадохте народа,спестяванията,пенсиите! Я да мълчите и да не се показвате! За това сме на опашката,с вашия Живков,Луканов,с вашите чавдарци, ОФ,ДКМС,Шесто районно...!

239

Анонимен

преди 5 години

Борисов, заминавай да си живееш в еврозоната. За вярна служба по продаване на България се ще ти намерят местенце.И най-после ни остави на мира!

238

Анонимен

преди 5 години

Ако Орешарски не беше фалирал България през 2014 сега минималната заплата в България щеше да е 1000 евро.

237

пецата

преди 5 години

Ще влезем в еврозоната както влязохме в дългоочаквания ЕС.. и ще ви кажа какво следва: всичко ще остане без промяна , заплатите ниски, цените високи , и ще започнат пак прехвърляния на топката работодателите ще обвиняват работниците , политиците ще обвиняват ражотодателите , брюксел ще казва "..много корупция, никакво подобрение в съдебната система и т.н." , ще ни увеличават мин.раб.заплата с 5 евро на год. и така ще си караме още 5 поколения, дано се разпадне тоя проклет съюз по скоро!!!

236

абе

преди 5 години

няма бе -разсъждават само как да откраднат 18 млрд резерв на БНБ. Това е тяхната работа - да купят кораби, танкове и да гушнат комисионите.

235

Анонимен

преди 5 години

Окрадоха бащите и майките,сега са наред децата и внуците,това са червените! На всичко отгоре се борят за платени гласове! Един глас е 11 лева официално! Това им е борбатс!

234

Анонимен

преди 5 години

Минимална работна заплата във фалирала Гърция 650 евро Минимална работна заплата в България 280 евро Нямам какво повече да кажа

233

Анонимен

преди 5 години

80 процента от медиите са червени или червеникави,както и коментиращите тук! Злоба., обиди и безпътица! Това са им коментарите!