59

AHA

преди 5 години

"САЩ и Англия имаха военна мощ и можеха да приключат с Хитлер и Германия за няколко седмици и нямаше да има никаква ВСВ."Въобще не мисля така,Британия се огъваше,а Хитлер чакаше да се съгласят на мир,САЩ не можеше да дойде току така в Европа,немците си имаха и бойно самолети с които щяха да се защитят доста добре.Ако американците бяха дошли е Европа по-рано и Хитлер не беше изпозлвал почти цялата си войска на изток,то янките щяха да се изправят срещу пълната мощ на вермахта.Няма как да стане.

58

Анонимен

преди 5 години

До ТъпанарАз печеля добре :)

57

Анонимен

преди 5 години

Хитлер не мразеше евреите. Той самият е евреин - Шекелгрубер.Както и цялата нацистка върхушка около него.На кого се сърдят за холокоста?

56

Тъпанар

преди 5 години

Бруталната истина е, че Балканските войни, Октомврийската революция, ПСВ и ВСВ, Корея, Виетнам и прочее, както и развитието и последствията им са продукт на световни политически игри, чиито корени са заровени дълбоко през Средновековието, в следствие на интригите от кръстоносните походи, които пък са породени от конфронтацията на религиите, възникнали след н.е. Чак му идва на човек да се запита, кой печели от цялата 20 вековна военна история. Да не говорим, че има следи от пр.н.е...

55

До "kokoТО"

преди 5 години

Ходи ли на психиатър? Ако не-то ти е време ,щом арийците и ние сме от един корен. Я се ограмоти,че се излагаш като "кифла " или "блонди",ааа ти си блонди ,разбрах,за това се считаш ,че си арииец. Само да те светна,блонди и със сини очи са и черкезите,а те,както знаеш,доста са по пътешествали по нашите географски ширини.Тъй че,дори и да си блонди,не означав ,че си арийче- работан можеш да си от черказ,араби(също има блонди),католонец,влах .... . Споко на завойте и повече чети,мой човек.

54

Анонимен

преди 5 години

Една религиозна еврейска догма "холокост"(ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ НА ТЕХНИЯ БОГ ЯХВЕ,ДАВАНО,ЧРЕЗ НЕЕВРЕИ(ГОИ),в течение на вековете и особено след ВСВ,беше наложено посредством купените от тях политици,медии и образователни системи на "гоите",като обърнат обратно холокост,като вина на самите гои спрямо евреите!И за голямо съжаление,еврейската мафия успя и сега вече целият свят блее в унисон стова твърдение!Като за целта,евреите внушиха многократно увеличение броя на жертвите-евреи!А другите????

53

юбералес

преди 5 години

Повечето европейски парламенти гласуваха за предаване на своите евреи или част от тях. С изключение на България и Дания, европейските народи се отърваваха от евреи, роми и асоциални групи. В Украйна, Полша, Унгария и Прибалтика местните разстрелваха евреите на място. Хитлер даде на европееца възможност да прояви своето искрено отношение към евреите. Сега обаче прехвърляме всичко на Хитлер - служи ни като *** за измиване на срама.

52

юбералес

преди 5 години

До АнонименХитлер не мразеше евреите. Хитлер обичаше германците, които мразеха евреите. А добрият политик дава на народа това което народа иска. Повечето евреи по време на войната бяха разстреляни по полските и украински села от полски и украински селяни.

51

юбералес

преди 5 години

Когато се отворят архивите от ВСВ, тогава ще разберете истината. А тези архиви са в Русия, Британия и САЩ.

50

Анонимен

преди 5 години

Всъщност омразата на Хитлер към еврите слага краят на третия райх. Ако беше постъпил както Сталин който също е мразел евреите но не го е направил официална политика като Хитлер резултатите от ВСВ можеха да бъдат съвсем други. Съзнателите на ядреното оръжие в мнозинството си в същност са били учени евреи избягали от Европа.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Фактите говорят съвсем обратно на твърденията ти. Три години преди 22 юни 1941 Германия на Хитлер и СССР на Сталин са първи съюзници.

48

Анонимен

преди 5 години

Ако беше победил, червените *** нямаше да ги има.

47

рада

преди 5 години

обединеното кралство всъщност не е паднало. хитлер внезапно се отказва и тръгва срещу ссср.

46

koko

преди 5 години

бългАРИТЕ и АРИЙЦИТЕ са с един корен. Това че сме славяни е измислица.

45

Гошо

преди 5 години

До Тенчо ПенчевНещо сигурно Гойко Митич са го взели за актьор на Лени Рифенштал

44

Трансатлснтически

преди 5 години

Кралското семейство, Хитлер, Банкерите в САЩ са били комбина. Не е имало смисъл от завладяване. Справка следвоенното развитие на САЩ.

43

Леви

преди 5 години

Хитлер е избил 60.000000 евреи.Пише го в Холокоста.Който не вярва да отиде да го заяви в Австрия или Германия, където автоматично ще получи 5години затвор.

42

До Мдаа

преди 5 години

Много си наивен ,Хитлер не виждал славяните и балканците за нещо повече от работна сила За сЪЗДАВАНЕ на цивилизовано общество,БАЛКАНЦИТЕ нямали място в неговите ВИЖДАНИЯ,освен за работническия матриал,типа да берат ягоди в Англия,строителство в Германия,да мият задниците на старите италианци,да берат маслини в Гърция и всичко да отивало в Берлин ,както сега отива в Брюксел.Почети повече и виж какво пишнат западяниците за славяните през 19 век.))

41

МАн

преди 5 години

ВИждам че 43 и44 са станали 39 и 40

40

Ман

преди 5 години

Хитлер е имал отношение към кръвта на българския цар, а иначе за него славяните са роби, даже маймуни. Този човек е стигнал до пълно умопомрачение, което е следствие от наркотици и окултизъм. РАзбрахте ли 44 и 43! Има една книга Копието на съдбата, там има много интерсени неща за живота на Хитлер. Когато е бил просяк в приют за бездомници във Виена, е изкарвал като уличен художник някакви пари. После ги давал на проститтки да го вържат и третират като животно. Интересен човек!