11

Анонимен

преди 5 години

Автомобили ГФР правеха докато имаше ГДР.След това се изложиха.Днес прочетох шокираща история.Богат естонец купил ново БМВ за 122000 евро и за изминати 54000 км има 12 повреди,включително двигателят му е сменяван.Днешните автомобили нямат и един процент от здравината на онези от преди 30 години! Като гледам как се повреждат служебните ни автомобили ме е страх да си купя нещо по ново.Ужас!

10

Анонимен

преди 5 години

""Новите технологии ще превърнат този автомобил в практически неуязвимо транспортно средство."Докато не си намери хакера, дето ще ги гътне всички до един, барабар с псажерите и шофьорите, когато си пожелае!!!!!

9

Бай мутрак

преди 5 години

Дайте го към бг да си го купя тоя красавец да видите колко безопасно ще летя с него.

8

татул

преди 5 години

Ителект.Репатраците ще се нагушат,щото като изгори платка и...палатка.Защо е наобиколен от хора с лява резбова наклонност.Сигурно гернанецаси мисли,че човечеството,взима милиони и ще им купува ***.

7

Анонимен

преди 5 години

Този оранжевият модел мерцедес от 60-те години с конските фарове беше истинска класика. Стабилен на пътя мека возия и повече от 150 неможеше да вдигне. Кола за нормални хора а не за самоубиици. Кавито и технологии да измислят задкормилното устройство никога немогат да го заменят. Видяхме този интелект как катастрофира в Кравария.

6

Стилиян

преди 5 години

И като стане инцидент не дай си Боже , кой е виновен автомобила "изкуствения интелект". Интересно бъдеще ни очаква направо не ми се мисли.

5

Анонимен

преди 5 години

До НЕДОСЕГАЕМИ НЯМАКамионът също може да си намали скороста и да не "изпуска завоя"

4

Горан

преди 5 години

Доколкото разбирам, смятат да направят спрял автомобил!

3

Горан

преди 5 години

Оранжевото возило на снимката зад новата глупост е върха! - Когато колите бяха коли, и когато Мерцедес си беше Мерцедес!

2

-|-

преди 5 години

...концепт... - каква хубава думичка.

1

НЕДОСЕГАЕМИ НЯМА

преди 5 години

Чета и не вярвам на ушуете си "Новите технологии ще превърнат този автомобил в практически неуязвимо транспортно средство."Пимер: остър завой, в насрещното камион, по редица причини шофьора на камиона изпуска завоя и рязко навлиза в насрещното, където в в този момент се движи мерцедеса, мерцедеса влиза под камиона. Точка. Или пък заледен и хвъзгав участък от пътя...Няма неуязвими! Инак е много добре развитието на технологията и искиствения интелект да помагат, колкото може повече.