33

Скептик

преди 5 години

Винаги когато някой ти казва "бил съм там и много ги разбирам нещата" той лъже. Затова погледнах картата на трасето отново.

32

Анонимен

преди 5 години

До СкептикЗа да построи канала Никарагуа трябва първо да превземе една малка част от Коста Рика. Което се е случило през 80-те подтиквана от Съветския съюз, но впоследствие изгонена.И не знам как ще го построи като в Никарагуа е мизерия. Бил съм в Гватемала, всички *** са от Никарагуа.

31

Скептик

преди 5 години

Венецуела продава петрол на Китай. Никарагуа строи канал между Атлантическия и Тихия океан, за да няма доставки през окупираната Панама. САЩ много трудно ще спрат Русия и Китай.

30

не може да бъде!

преди 5 години

Това действие на САЩ може да се окачестви като едно издърпване на завесата.И това ,което се вижда зад тази завеса е доста грозно,даже отвратително.Първият въпрос е ,като не искат американците да търгуват с Венецуела ,защо не се отказват от венецуелския нефт/в нета може да се види защо!/.Значи взимат нефт,но няма да плащат.Подобно на английските банки-вземат злато от Венецуела на депозит,но сега отказват достъп до него.Ами това се нарича пладнешки грабеж!!И с демократична опаковка пак- е така!

29

Анонимен

преди 5 години

От шофьор станал президент. Ами какъв по-добър пример за демокрация? В Америка дали шофьор може да стане президент?

28

Вили

преди 5 години

Руските мекерета защитават примитивният Мадуро, който от шофьор на градски автобус стана диктатор на Венецуела. В нито една медиа не беше написано защо не признават Мадуро.

27

Анонимен

преди 5 години

Trump se sabujda ot sun sutrin trie ochi i zastava pred kompa i ot varq twitter i pishe ,,Az Trump prezident na Amerika reshih prezident na BG da e Dogan'' e na tova ako bulgarite sa suglasni nqma kvo da kaja

26

Анонимен

преди 5 години

Що все не харесвате американците а харесвате тоя главорез. Ами прави са американците да не го искат. Някои хора нямат право да заемат такива постове.

25

Анонимен

преди 5 години

"САЩ налагат санкции над PDVSA, Мадуро ги обвини в опит за кражба"----------------------------------------Най-обикновен рекет, сър.

24

Анонимен

преди 5 години

Значи продължавате да ни доставяте нефт, но пари йок. Така стана работата. Бизнес по американскочифутския метод. Иначе за останалият свят си е чиста кражба.

23

Анонимен

преди 5 години

и на слепите е ясно, че вс е за нефт

22

Анонимен

преди 5 години

Пак Америка им е виновна на корумпираните ***! Я си погледнете фейсовете И СЕ ЗАСРАМЕТЕ!

21

Анонимен

преди 5 години

Тези пък блокирани сметки на кого са-хем блокирани хем по тях вървят сметки-плащания,тегления както се предлага,туй ще да е нова серия-колонията се развихря на империята отвръща на удара

20

ГОЛЯМА ГНУС

преди 5 години

СА ТЕЗИ АМЕРИКАНЦИ!

19

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Щом индианците имат толкова природни дадености, защо са във фалит с 2 млн процента инфлация?"Поради глупава политика - РФ правеше същото до 2014 - Купуваме си евтино от Украйна и не само от Украйна за петодолари. Но за разлика от Венецуела РФ все паки маше някаква промишлена и селскостопанска база на която да стъпи.Венецуела знае какво да направи има опита на Китай и РФ има и петрол тоест пари - остава време за да направи неободимото 5-10 годиниНо това не устройва САЩ.

18

Морски

преди 5 години

САЩ винаги действат от позицията на силата,затова и с тях трябва да се действа така.Само бой по канчето на краварите!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Хамериканците ламтят за петрола,златата и плодородната вулканична почва на Венецуела.-Щом индианците имат толкова природни дадености, защо са във фалит с 2 млн процента инфлация? Значи трябва да им се отнемат и да се дадат на хора, които ще ги стопанисват правилно.

16

Анонимен

преди 5 години

Опитите на индианците да рекетират белия човек винаги завършват с разрушаване на вигвамите е големи страдания за цветнокожия електорат.

15

Анонимен

преди 5 години

Руснаците нагло окупираха индустриалното сърце на Украйна, откраднаха Крим с газовите находища и сега обвиняват Киев, ме имали рецесия.

14

америката

преди 5 години

Колкото повече време минава,толкова повече ми стават противни тия хора!А на времето бяха символ на свобода и справедливост!Баси!