24

Номера

преди 5 години

Сега след побоя няма да помни нищо и никви фирми и имена .Пък вие можете само в лудница да вкарате с амнезия и неадекватност .Един приятел така избяга от казармата с тоз номер .Биха го офицерите и после го исписаха като луд за вкъщи .На следващата вечер в дискотеката в Карлово сваляше мацки .

23

Лея

преди 5 години

Още от началото беше ясно, че е инсценирано отвличане. Но, се надявам, след като пуснат с мярка домашен арест богаташчето, заради което се изигра цирка, някой от колегите на баща му-бизнесмен с пари от куфарчетата на БКП-БСП наистина да счупи главата на това кафяво-червено богаташче.

22

Жоро

преди 5 години

Поредната инсинуация.

21

Информация

преди 5 години

минута 2:08

20

Информация

преди 5 години

Епизода за който говоря еS09E08 -Two Days Before the Day After Tomorrow

19

Информация

преди 5 години

Вчера имаше информация, че е дошъл с разцепена глава и сериозни травми, дори следи от игли по ръцете.Днес информацията е, че нищо му нема и сам си е инсценирал отвличане.ВИЕ МЕДИИТЕ КАК СИ НАМИРАТЕ ИНФОРМАЦИЯ, ТОВА НЕ МОГА ДА ГО АСИМИЛИРАМ АМА...Излгежда ми като един епизод на Саут Парк:Reporter: "... millions and millions of dead people and acts of cannibalism and rape."NewsMan: "You have seen all that?"Reporter: "No, John. We are just reporting it.":D :D

18

Шилето

преди 5 години

Това е сложен правен казус изискващ квалифицирана юридическа намеса!Поне от квартален ушев, дебела трътлеста дознателка и дежурна група ***.

17

Анонимен

преди 5 години

Някой в МВР глътна едни пари обвинението даде заден ход.Нали трябва да има пари за коли и курорти.

16

Патриолег

преди 5 години

Сам да си поръчаш отвличане и тежък побой. Има логика, да.Парите от данъци за МВР са добре похарчени! Палци горе!

15

Бръмби

преди 5 години

Поредния самонаранил се българин.

14

Анонимен

преди 5 години

До сс - и каква му е файдата да инсцениратолкова му е въображението! От м. септември се ослуша и в последните дни е дошъл вторият му акъл! На цял свят е известно, че това е най-ценното у българина, вторият акъл! Показа го е с артистичен замах!

13

ХАхаааа

преди 5 години

Поредния самонаранил се в България. Добре, че не си е поръчал убийството. :D Скоро имахме един дето се беше самозаклал с нож - пробол се сам десетки пъти,

12

Отчетниководител

преди 5 години

Така става като не се отчиташ на клоаката ГЕРБ

11

хаха

преди 5 години

Преди минути 7-10 охранили са опитали пак да го вземат от МВР болницата а от МВР нищо незнаели - егати цирка е това МВР на Ципов(Цвъ)!

10

Анонимен

преди 5 години

Специални поздрави на другаря Ленин и цялата компания в кафе клуб монако ловеч

9

МВР

преди 5 години

Министерство на Версиите и Разказите

8

Анонимен

преди 5 години

Отвлечен е от извънземните. Питайте журналистите, колко много случаи писаха във парцалените си вестници през 90-те. Това беше култова тема.Сега сме свободни от идиотщините на вестникарите. Това е голямо постижение за човешката цивилизация и развитие. Може да се сравни само с кацането на Луната.

7

Хуестия Ставри

преди 5 години

Двете правила на успелия български крими експерт и специалист: 1. Ако е в интерес на Бойко Тиквата - Възможно е!2. Ако е в интерес на народа - Малко вероятно!И така минава вторник. И цялото царство заспало спокойно и щастливо!

6

Анонимен

преди 5 години

Разплете ли МВР случая пак се връща в МВР. Решението е движи по закона на Брюксел. Бори сивата икономика. В това е ключа към успеха. Рекет, подкупче, премълчаване е вредно.

5

Луцифер

преди 5 години

Стайков,следващия път хубаво си помисли дали ще ме крадеш и лъжеш