48

Анонимен

преди 5 години

До Hafen der Wahrheit А сега, след като 10г. герб са на власт, защо пак сме на нулата? Или е виновно византийското робство...а може би турското? Грижата за твоите акции си е лично твоя работа, не на държавата или на друг!!! Така както никой няма законно право да ги приватизира, национализира и вкарва някъде си! Целта е съвсем друга!!! А това, че ще ги внесат в Сребърния фонд... е пълен виц.Колкото внесоха сегашния бюджетен излишък от милиард и половина лв. Всички знаем къде отиде!

47

Анонимен

преди 5 години

поредна герберска обирджийска хватка, на онова Горановчето авантаджийчето...

46

Ф.С.В.

преди 5 години

Трябва да си купиш апартамент на данъчна оценка висока - ако имам 10000 лв като лихвоточки - то не мога да купя селска къща с данъчна оценка 2--3000 лв-- Когато купя апартамент после ако го продам - трябва да върна парите на държавата ?? А те са мои!!И като купя апартамент трябва да чакам няколко години ДЪРЖАВАТА да ми плати лихвоточките !!КЪДЕ Е ПРАВДАТА??ДЪРЖАВАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ ОТ НАРОДЪТ СИ !!

45

До ФСБ

преди 5 години

За лихвоточките дадоха право да се прехвърлят на роднини,и по дълга и тегава процедура изплащат по 8 стотинки на лихво точка.

44

Ф.С.В.

преди 5 години

Господа- последната лопата пръст е хвърлена върху вашият гроб- лошото е че сте живи заровени- Никой не е и мисли в днешно време -че е спечелил - Просто трябваше да минат години за да се разбере голямата КРАЖБА И ИЗМАМА-- какво стана с лихвоточките ?? Поредната измама Спестявах детски влог в ДСК и накрая детето ми взе някакви смешни 60 лв - а аз съм вкарал поне 50 заплати от 1992г насам-- НО КАКВО СЕ ЧУДЯ- ТО ДОРИ ДСК НЕ Е ДСК- ЗАЩО ПОЛЗВАТ ЛОГОТО ДСК КОГАТО ОРТ КОМПАНИЯ Е КУПИЛА ДСК 2004 Г

43

Анонимен

преди 5 години

43 Като изключим Соди, Аурубис, Загора и още някой други които раздават дивидент, всички останали могат да се ползват за тоалетна хартия.

42

анонимен

преди 5 години

Сега искат да ни издоят още един път, като платим такси за проверка на боновете! Пазя си боновата книжка, но няма да бързам, нека поне стане безплатно! Стига са ни точили!

41

Ала_Бала

преди 5 години

Вече разбрахме, че сме напълно ограбени. До сега имахме някаква надежд. Като ни приемат и в Еврозоната, с цените на стоките ще ни приберат половината от спестяванията. За да се затвърди правилото - на всевки 20 - 25 години управляващите върхушки претупват и ограбват спестяванията на "матряла" Това ще бъде последното ограбване на българи, после които останат ще се наричат новороми!

40

Анонимен

преди 5 години

А какво правим с акциите от дружества, които не се търгуват на борсата?

39

До 40

преди 5 години

Никакъв свидетел не си, втората вълна от масовата приватизация даде право на хората срещу 5 лева, а за пенсионери и войници 1 лев, да регистрират по нови 250 инвестиционни бона . Царя в лицето на Велчев и "Никиту" 2002 година промениха закона тия бонове да се търгуват през борсата, и по тоя начин се сдобиха с доста милиони инвестиционни бона.

38

До 39 ...

преди 5 години

Интересно ако Костов е усойницата,какво трябва да е Виденов който Охапа цяла държаваМоите деца точно след неговото ухапване хванаха пътя извън България /слава богу в Европа и успешно/.Май четеш историята като дяволът евангелието.

37

До 37 от 34

преди 5 години

Абсолютно съм съгласен,Но какво общо има това с боновите книжки? Той си прибра това за което беше дошъл ,, оправи се " за 800 дни и после се ,,гушна" със Серго и Доган.

36

...

преди 5 години

Мдааа! Истори ви требе момчета! След виденов беше тоя малин убавец Софиянски! Той "оправи" българия, после дойде костов! *** това даже търсещите в гооглето не могат да го видят! това им е лошото на днешните не си знаят историята! инак да се говори колко добро бил направил костов е все едно да кажеш, че е мнооого добре да те охапе змия усойница като преди това те е охапал крокодил! Та така драги ми смехурковци! Сега мутрата ББ ни оправя макар да гледам тука че и той бил невинен и други му пречели!

35

стар

преди 5 години

От всичките ви приказки излиза че за всичко са виновни Костов и Борисов! Нямало е Луканов,Попов/,Доган-Беров/,Виденов,Симеон,Станишев .Или ако ги е имало те са ГРАДИЛИ и оставили след себе си ,,рай"! Ех стари късопаметни и млади наивни,неинформирани,неграмотни спомнете си а младите питайте през какво минахме и кой какво е оставил и ще остави.

34

До 34

преди 5 години

Ти може и да си на 70, но ще ти кажа че Царя и подопечните му "Захлеби"доволно от втората вълна на МП.

33

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

И пак никой не ти обяснява дали трябва да плащаш на посредника, без да знаеш дали изобщо нещо има в книжката ти и пак да се вътриш...*** идиотска страна.Ами аз , отделих ден и търсих адреси, обаждах се до банки (имайте в предвид, че не всяка банка е ИП-к), до предприятията, чийто са акциите и така разучих къде, как и по колко. Ако влезеш в банка или кантора на ИП-к, брояча може би ще почне да се върти. За това най - добре е според мен по телефона, но още веднъж казвам, че шансовете са малки.

32

менте книжка

преди 5 години

Нищо не взехме, а няколко човека от СДС и чужденци взеха всичко. После покриха и скриха всичко с ЕС.

31

До 29

преди 5 години

Ти къде си живял бе момче?Царя си взе имотите ама това беше след 2001./хич не съм му фен /При Костов също имаше кражби но ,какво завари той ?Ако си съвременник спомни си.Някой път човек трябва да седне,,със себе си и с фактите и да разсъждава обективно.Явно ,,сияйният комунизъм"не е изветрял от главите на наивните люде.Виж кои са олигарсите и от къде тръгнаха.Много неща май се забравиха/умишлено/.Аз съм на 70 и всичко стана пред очите ми,а младите си играете на *** и,, фоби" и,, фили"

30

Анонимен

преди 5 години

И пак никой не ти обяснява дали трябва да плащаш на посредника, без да знаеш дали изобщо нещо има в книжката ти и пак да се вътриш...*** идиотска страна...

29

До 31

преди 5 години

До Hafen der WahrheitПич НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ТИ СЕ ОБЯСНЯВА! НО преди да почна да ти обяснявам нека те попитам КЪДЕ И ЗА КОГО Е РАБОТИЛ ФАШИЯ ПАДИШАХ А ИМЕННО ТАРТОРА НА ГЕРБ ПРЕДИ ДА ОСНОВЕ ГЕР А И ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА! Само на това ми отговори и спри! Щото така или наче пишеш глопости!