11

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ Я ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ ???!!! ВСЕКИ ЩЕ СИ КАЖЕ ИЛИ -" ЕГАСИ" ИЛИ " Е БА. СИ " !!!!!!!!!??????????

10

Ха-ха

преди 5 години

Шорошовата рептилка нещо поомекнала...Тръмп спомена нещо за извънредно положение.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7За разбиране требе акъл!

8

Пешо

преди 5 години

До Анонимен 8Той вече се записа с най-дългият престой на правителството! И в този дух ще продължи с изцепките!

7

Анонимен

преди 5 години

Тази застаряла женица се взема много насериозно. Тръмп ще се запише в историята на света, а тя ще потъне в пепелаците на забравата.

6

Анонимен

преди 5 години

Някаква си Нанси Пелоси извива ръцете на хамериканския президент...ей таз хамериканска демокрация не я разбирам...

5

С думи прости

преди 5 години

Припомням фактическата хронология: 1. Конгресът спря работата на правителството;2. Бай Дончо трябваше да говори пред двете камари на Конгреса на 29 януари;3. Пелоси спря речта му и му постави като условие да се споразумее с Конгреса;4. Бай Дончо спря туристическата обиколка на Пелоси до Брюксел, Египет и БИ;5. Нанси Пелоси победена кандиса и покани президента Доналд Тръмп, да произнесе на 5 февруари традиционната президентска реч, макар и със закъснение.

4

Анонимен

преди 5 години

Пелоси не е заплаха за Тръмп, понеже е жена. А феминистките направиха жените с власт в САЩ да изглеждат отвратително. Сами са си виновни, след като заложиха на компрометиращи ги идеи и поведение.

3

Анонимен

преди 5 години

Тръмп чакал Радев първо да произнесе реч ,че тогава той.

2

Анонимен

преди 5 години

Как всичко пак е извъртяно все едно тя е в силна позиция. Което е и целта на цялото й упражнение- да може накрая да се опитат да ни наврът в мозъците индиректно как тя е шеф и ще изпитва лошото дете Тръмп. Демократите и медиите са едно и също нещо. Медиите са пипала излизащи от демократите в САЩ, включително медиите в Европа

1

Анонимен

преди 5 години

Не отивай бай Дончо, таз ти прави ... капан. Отидеш ли в Конгреса, таз баба ще се обяви за президент, а ти нали признаваш такива обявяващи се само, така че няма да имаш полезен ход.Отивай си играй голф нейде и не им се връзвай.