27

vlady

преди 5 години

Да сезират компетентния служител в Русе свещеник Дирайр Хадавян.

26

Анонимен

преди 5 години

Там разбрах, че има някакъв проблем с преминаването на кабела за тока от трафопоста до блока, защото трябва да премине перз частната земя на този Блъсков, дето измами хората от блока.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Само ако под останалите имаш предвид държавата. Тогава съседите бяха в миманса и го играеха най-много глас зад кулисите. А и както казваше един стар хитрец от онова време: 5-6 тариката на 1000 балами е добре и има за всички, но сменят ли се ролите - няма за никого!

24

АНОНИМЕН

преди 5 години

Ами ако общия електромер показва по-малко киловати ще им върнат ли пари... от трите най-дългото . Някъде кабела дава утечка и е възможно от там да идва това показание, да викнат независима лаборатория и да присъстват при измерването.

23

бай ПЕТКО

преди 5 години

Да се примолят сега на "КРАЛЯ СЛЪНЦЕ" !

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19А при соца останалите ти плащат гяволъка. Много лош този капитализъм! Лош, много лош!

21

Някоя

преди 5 години

Руините, които се виждат вдясно едно време бяха Полувисшият институт за мед. сестри. Учила съм там, ужасно място. Т.нар. блок е всъщност общежитието, където живееха моите колежки, които не бяха от Русе. Сградата е била ок, когато е строена за партийните кадри от развития соц, но все пак си е тип общежитие. А мястото на цялата тая красота...там ветровете се събират за традиционната зимна оргия, а наоколо няма нищо, въобще. Не знам кой би искал да живее постоянно, че и да си плати за това.

20

Анонимен

преди 5 години

Неплатената сметка не е голяма - средно по 300 лева на апартамент. Странното е, че от енергото крият как се е получила разликата, но така е при демокрацията и пазарната икономика в България.

19

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията и пазарната икономика ти спират тока и може да се оплачеш само на арменския поп.

18

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ ТУКА ДЕТО СЕ ИЗХОЖДА НА ДЕМОКРАЦИЯТА - МАРШ В СИБИР НА ХУБАВО, КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ДЕМОКРАЦИЯТА! ТАМ НАПРАВО ВСЯКА СЕДМИЦА ИМ ПАДА ПО 1 БЛОК ОТ ГАЗОВ ВЗРИВ, МОЖЕ И ТЕБ ДА ТЕ УЦЕЛИ, ДА СЕ ОТЪРВЕМ...

17

И ТОЯ ФЕЙК

преди 5 години

ГО ВЪРТЯТ ВСИЧКИ МЕДИИ - ИМА НЕЩО ЗА ПРИКРИВАНЕ... А ТИЯ ЩО НЕ ИОДАТ ДА СПРАТ НА РИМЛЯНИТЕ ТОКА? ЧЕ ДАЖЕ ИМ БИЛИ ЗАКОНЕН - ТАКА РАЗПРАВЯТ ДЖУРНАЛЯТА - ИМОТА ИМ НЕЗАКОНЕН, ТОКА - ЗЬАКОНЕН! КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ, НЕГРАМОТНИЦИ?

16

Анонимен

преди 5 години

От 30 години в България има демокрация и пазарна икономика, то ток дали има е съмнително.

15

ЕЙ

преди 5 години

11 Е *** - РУСКИ ИЛИ ТУРСКИ! НАСКЪРБЯВА ИМЕТО БЪЛГАРИН! ТОЙ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАН, АМА ТИ ЩЕ ГО ДУХАШ В ЗАТВОРА! ТРИЙ, ЧЕ...

14

АнонимеН

преди 5 години

БАБАМОСВАТ НИ НЕЩО!!!АКО ТЕ ИМАТ АКТ 16 ТО БЛОКА Е ТЕХЕН И МОГАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ЕЛЕКТРОМЕРА НА ТЯХНО ИМЕ!НЕ ГО БИЛИ НАПРАВИЛИ ЩОТО ДОСЕГА НЯМАЛО НУЖДА АМИ СЕГА ВЕЧЕ ИМА :D

13

АнонимеН

преди 5 години

НЯМА ДРАМА!!СПИРА СЕ ТОЗИ АБОНАТ И СЕ ПУСКА НОВ!НА ЕДИН И СЪЩИ АДРЕС МОЖЕ ДА ИМА ДВА РАЗЛИЧНИ ЕЛЕКТРОМЕРА!!!НИЕ НА СЕЛО ЗА ЕДНА КЪЩА ИДВАТ ДВА КАБЕЛА КЪМ НЕЯ И ИМА 2 ЕЛЕКТРОМЕРА!

12

Джедай Мастър

преди 5 години

"разгара на зимата" :D "мраза на лятото"

11

Анонимен

преди 5 години

До 10Вие дори не знаете какво е демокрация в България демокрация никога не е имало понеже българина не е дорасъл за тази система. Вие го разбрахте като анархия и всеки да прави каквото си иска без закони и правила. За това сте на дъното и там ще си останете. Вас трябва някой постоянно да ви бие със сопата отгоре иначе не ставате за нищо.

10

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията е така - плащат се чужди сметки.

9

бобо

преди 5 години

До До bobo... Парадокса тук е как се стигнало до тази сметка??Защо не е спрян преди това??А се чакало да се натрупа тази колосална сума.Също така не можело на разсрочване.Не дават информация от къде идва дългът.Общо взето никаква Информация но си искат парите..

8

До bobo...

преди 5 години

Ако желаеха да платят, досега да са го направили! Няма никакво значение на чие име е партидата, отиваш на каса и плащаш... С тия разлики между общия и индивидуалните електромери е ясно, че са крали и *** си! Къде видя парадокс тук? С какво е виновна "Системата" ??!?..