11

Анонимен

преди 5 години

Частна болница или частно учебно заведение не трябва да получават пари от държавата. Сега крадат яко и това е една от причините здравеопазването и образованието да са зле.

10

Анонимен

преди 5 години

А не е ли най-добре тези които плащат и се осигуряват да може да се лекуват където искат а ?Що за отношение към тези които си плащат данъците и здравните а ?Какви условия има в Пирогов или ВМА и другите пропаднали търговци на здраве, касапи гадни ?

9

Анонимен

преди 5 години

добре сега - всички ние сме длъжни да плащаме осигуровкиминистъра на здравеопазването е длъжен да сключи договор със всяка една болница, която се пръкнечастните болници не са длъжни с нищо, никому - ха сега обяснете, това капитализъм ли е, пазарна икономика, бизнес ? или когато ни изнася задължително (цоциалистическо, га плащаме) и кога ни изнася - капитализъм ,предлагат си каквито искат услуги, на когото си искат

8

Анонимен

преди 5 години

Всички частни структури много обичат държавните пари и обществените фондове.Заради тях правят "частни болници", които трябва да се наричат "молници". От един фалирал мол хитрият предприемач прави молница и точи обществени пари. Всички молници трябва да се отрежат и те сами ще затворят и ще се върнат към продажбата на парцали.

7

фактите

преди 5 години

За да има пари в касата, разходите трябва да се фокусират върху връщане на хората на работа годни за труд. Харченето на пари за лекарства за нелечими засега болести, облагодетелства чуждестранни фармацевтични компании.Някои хора много лесно лапат кукичката да похарчат парите на здравноосигурените пред страха от смъртта която така и така ще настъпи. И да си го кажем направо напразно удължават агонията.

6

MetalShop

преди 5 години

До МНЕНИЕОнкологията отдавна е търговско дружество.А пък Ст.Данаилов е лекуван в Хематологията,която се намира в същата сграда,но е съвсем отделна болница.

5

Анонимен

преди 5 години

Сбъркано е самото заглавие и самата система! Болниците - търговски дружества преследващи печалба, държавата - виновна ако дава пари за болници, т.е. за болни хора. Това е идеята.

4

МНЕНИЕ

преди 5 години

С досегашния ми опит - Баща ми и Майка ми умряха от Рак след лечение в София Мед .Източиха Здравната каса с лекарства за над 2 000 000 евро .После разбрах че тази Болница е на Турското правителство , ПОДАРЕНА от Ердоган на Сина му.После разбрах че Държавната Ракова Болница е лекувала Стефан Данайлов с лекарства доставени от Франция .

3

Ха-ха

преди 5 години

Тая глупост даже няма да я коментирам ... Още повече онова, дето от нас се искат само донори ... Да ви е*... и професорите

2

некой

преди 5 години

Нека да е по ясно - парите не са от "държавата" (ББ - аз ги давам) а от здравноосигуряващите се! Държавата само се меси и дава парите не там където трябва а на 'нашите хора' - това е сбърканото в модела!

1

Анонимен

преди 5 години

Това аз го разбирам така. Ако петролната рафинерия има болница, то тя ще бъде финансирана, защото отговаря на условията.