12

Анонимен

преди 5 години

Нищо не казват за тези, на които напълно ги взеха. От социалните няма да ги плащат защото не са социално слаби,защото са работили повече,отдържали са им повече,а когато са болни за тях няма подпомагане има само за тези,които не са се напрягали толкова. Нямам думи.

11

Анонимен

преди 5 години

Нищо не казват за тези, на който напълно ги взеха. От социалните няма да ги плащат защото не са социално слаби,защото са работили повече,отдържали са им повече,а когато са болни за тях няма подпомагане има само за тези,които не са се напрягали толкова. Нямам думи.

10

Анонимен

преди 5 години

До 2Не, здравеопазването ни никакво го няма, затова има толкова хора с увреждания, другите измряха.

9

Анонимен

преди 5 години

Най_добре-е.да.си.здрав.и.да.работиш!!!!

8

Анонимна

преди 5 години

НЕКА НЕ СЕ ДРАЗНИТЕ И НЕ МИСЛЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ГОЛЕМИ ПАРИ.НАД 90ПРОЦ.ИНВАЛИДНОСТ.БЕЗ ПРИДРУЖИТЕЛ/КОЙТО ВСЪЩНОСТ МИ Е МНОГО НЕОБХОДИМИ, НО В ТАЗИ РОЛЯ БЕЗВЪЗМЕЗДНО Е ДЪЩЕРЯ МИ,ТЪЙ КАТО, НЕ СЪМ НАШ ЧОВЕК.../ЩЕ ВЗИМАМИ 87ЛВ.ДОСЕГА МИ ДАВАХА ТАЗИ ЧЕТВЪРТИНКАТА СОЦИАЛНА И ИНТЕГРАЦИОННИ ОБЩО 69ЛВ

7

До анонимен 6

преди 5 години

Ха така. До края на живота си да си на социални помощи. А в скоро време и към тези които сега ще почне да ги изплащат / тези с над 90%/

6

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да дават, недоволни и мрънкачи все ще има!Не знам за Нова Година ли беше, но декември получих 100лв. бонус от социални грижи!Ясно е вече и на патките на двора, че увеличението ще бъде факт, защото е побликиувано на официалния сайт. А ***, това им е работата от кат се събудят-заедно, вкупом, да плюят по Борисов и ГЕРБ!

5

Анонимен

преди 5 години

Искам пенсии по 5 цифри, 52 години пенсионна възраст, всеки при пенсиониране да получава нова кола (ама хубава), къща на морето и 24 пенсии на куп.ИНАЧЕ ПРОТЕСТ! ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА! МАФИЯ! ОСТАВКА!

4

Анонимен

преди 5 години

10 МИЛИОНА? Това са му на Баце парите за закуски.Тоя ходи с мерцедеси и рота джамбази навсякъде. КОЛКО струват и колите и заплатите на джамбазите дето го пазят туй незаменимо слънце? И за чий са му?

3

iadosan

преди 5 години

До Анонимен....не ..управлява ли са ни АЛЧНИ ...НЕКАДЪРНИ....*** !

2

Анонимен

преди 5 години

601 000 лица с трайни увреждания!?!?!?Навярно на територията на България се е провеждала мащабна термоядрена война?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Много съмнителна стана тази история с това прословуто увеличение на инвалидните надбавки.Хората вече не вярват, че ще получат повече.Засега факт е, че за януари са получили средно с по 30 лв. ПО-МАЛКО !Докато не видим не вярваме !