7

Анонимен

преди 5 години

Аз самия съм бил тормозен. Обективно не съм наивник не съм слаба личност нито съм глупав и за всичко това има обективни показатели и "доказателства".. но бях сравнително слаботелесен и доверчив без връзка с баща си или майка си и ме надушиха. На някои успях да им го върна, за други още се точа но отмъщението е гадна задача която трудно гоня от ума си даже след толкова много години. Как ми се иска да го намеря и да го закарам на панаира.. всеки има нужда от незаличими спомени

6

Аз пък

преди 5 години

в първи клас се напикавах в час. Добре че нямаше смартфони...

5

Пфф

преди 5 години

Има един хубав лаф дето се ползваше навремето за по меките: "Кажи бе сине майчин" :).

4

Анонимен

преди 5 години

Насилието в училище обикновено е през междучасието, и както винаги се преувеличава.То прави децата по-силни, без него ще растат като цвете в саксия.

3

Анонимен

преди 5 години

Такива ли ви са опорните точки на НПО активистите?

2

Анонимен

преди 5 години

Насилието в ОБЩЕСТВОТО ни няма почивен ден!

1

Анонимен

преди 5 години

Насилието в живота ни е реалността, в която са принудени да живеят стотици и дори хиляди българи. Насилието има различни форми физическо, психическо, сексуално, кибернасилие, тормоз. Всяка от тях оставя своите белези върху ЧОВЕКА вреди на физическото и психичното му здраве и развитие, на способността му да учи и да изгражда отношения с други хора. Не бива да си затваряме очите пред насилието над ЧОВЕКА. Защото децата гледат и копират успешно!