17

Зъл

преди 5 години

Пак много подходяща, достоверна снимка за начало! Виждат се гъстите борови гори, характерни за Саудитска Арабия, най-паче около Al Dwadmi!Ей мръхли, кога ще се научите да работите? За вас важното е снимката да е от Ройтерс, пък ако ще и на глетчер в Алпите да е, а мат'рялът е за Саудитска Чаршафия!! Пари ли получавате за това?

16

Анонимен

преди 5 години

Ще им изгорят чаршафите...

15

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо да си разменят малко ракети и да мирясат. Само говорят и се бъзикат с малки провокации и удари.

14

Анонимен

преди 5 години

Оръжие*

13

Анонимен

преди 5 години

До 7Какъв полицай са Сащ ве ***!?!?!?!!?!?Те са един агресор и не обичат държавите да се защитават срещу очевадно ограбване!!!!!Няма да ти обеснявам слу...га че със златото,което ни заграбват,всеки българин може да живее,като катарец.......Да ти гъделичкам продажната майка бокл....!!!!Коя страна единствена използва ядрено уръжие,без въобще да е интересува за деца,жени и цивилни?????Тъпан.....

12

Мм

преди 5 години

Ей това е демокрация в действие.Ние се делим на русофили и русофоби, а през това време хората мислят за собствените си държави и народи. Ако след време някой реши да нападне България нито САЩ, РУСИЯ, НАТО или който и да е ще ни зашити. Това си е наш анагажимент.Ще минат пре нас за 2-3 дни с ракети, самолети, танкове. Тогава Плевнята пак ще цвили за европейските ценности, ама ще е късно. Ще сме заети да си сменяме имената. Плевнята и другите преди него успешно разбиха армията и въоръжението

11

Анонимен

преди 5 години

До ПешоS 300 е ПВО, други са ракетите които нарязахме. И те бяха заради Турция. На американците не им дреме. Ако имат изгода ще ни продадат. Вече си махнаха ядрените глави от Инджирлик, заради Ердоган.

10

Пешо

преди 5 години

Значи Иран като прави ракети не може и слагат санкции. СА като прави може и няма санкции. Интересно. Нас за това ли ни накараха да си нарежем С300 ракетите преди да влезнем в НАТО?

9

Ракета"Чушкопек

преди 5 години

Ами браво, могат разработват. Ако и ние можехме и ние щяхме.

8

Анонимен

преди 5 години

Имама ще им обреже върховете

7

Анонимен

преди 5 години

СА - там ще се роди АНТИХРИСТ!!!След него ще има МОР!!! Няма да има къде да се скриеш. Турция, СА, Катар, Кувейт и др. ще доведат АНТИХРИСТ на този Свят. Най-потърпевшите ще бъдат евреите и после християните.

6

Анонимен

преди 5 години

Простолюдието най-после взе да включва, защо САЩ удрят всеки който св опита да създаде ядрено оръжие. Защото когато съседа ти има и те мрази ...искаш и ти да имаш. Но други *** раздадоха технологията , защото са бедни ...И сега вечв спиране няма. Скоро САЩ ще спре да бъде полицай и горко ни. Бедни корумпирани държави с ядрено оръжие , ще е тъжна картина.

5

Анонимен

преди 5 години

Щом и фанатизираните *** взеха да стават ядрена сила значи съм сигурен че, ще има кютек един ден! А ние българите трябва сериозно да се замислим защото, около нас са все хиени а, натовците нямат да дойдат да *** за България!

4

Анонимен

преди 5 години

А ние защо не разработваме свои? Арабите по-умни ли са от нас?

3

Мефистофел

преди 5 години

Ракети тип минаре и космонавти по чаршафи.!.

2

Victimized

преди 5 години

Е, те и Израел имат ядрена ракетна програма което не е в международното споразумение и не допускат международни експерти, предполагам СА няма да имат проблеми в ООН понеже там им пазят гърба.Двойния стандарт е очевиден.

1

Анонимен

преди 5 години

Ние си нарязахме нашите и ся трабва да се молим на изкукалата Нанси Пелоси да одобри да си купим самолети.