148

1 към 3?

преди 5 години

Защо никой не казва какъв ще е курса лев-евро при въвеждането на еврото? 1към 2, 1 към 3, 1 към 4?

147

Анонимен

преди 5 години

До Бай Тошо.аз съм съгласен но тези хора вече не са живи.ще се плаче още много много години са това време и за тези управници

146

Бай Тошо

преди 5 години

Аз предлагам да се върнем към старите пари и към старите управници

145

раша наша

преди 5 години

До Анонимен рашките не бягат бягат украйнци молдовани белоруси всички рускоговорящи рашките са добре младежта им учи в русия всеки втори е с висше всеки трети говори английски недей да мислиш и да сепритиясняваш за рашките гледай си народа че този които иска еврото ще доубие народа български нима не знаеш че българина е продажник

144

Анонимен

преди 5 години

Народа е беден сега,а пък тогава ще стане клошар.Трупайте пачки корумпираничеда,че да не сте беднички като дойде еврото.

143

Анонимен

преди 5 години

Приемаме, само след като Горанов го приемат на топло.

142

Анонимен

преди 5 години

На българските евро монети облика на Тиквата ли ще сложат?

141

Ала_Бала

преди 5 години

По добре да приемем Юана!

140

Ром"с

преди 5 години

Защо трябва да приемаме еврото и на кого е нужно това евроа повече ,на управляващите и банкерите ли или на нас народа?

139

?

преди 5 години

Даа,ще получаваме по 800 евро вместо 800 лв или от 1600 лв ще са тези 800 евра и баничката ще от 1 евро -да ?

138

Чикън

преди 5 години

Айде пак глупостите - всичко щяло да стане двойно, заплатите щяли да си останат същите....... 10000000 евро ще стане хлябът, да. А вещици ще има ли? А караконджули?

137

Анонимен

преди 5 години

Да ни е честито еврото на сите българи.Плащаш едно - получаваш две, като промоция по телевизионен канал.

136

Анонимен

преди 5 години

В България 2 млн. работещи. От тези 2 млн. 70 % взимат средната работна заплата за страната или под нея. А и със средната работна заплата не може да се живее. Т.е. 1400000 бедни работещи. Отделно има 2 млн. пенсионери, а пенсиите в България са ниски.

135

Анонимен

преди 5 години

Питайте гърците, които още си съжаляват за драхмата. Отделно знаете какво стана с Гърция. И то те имаха високи доходи и въпреки кризата им все още много, много по-добре от българите.

134

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 142ЕС-е група от бандюги,нищо другоЗащо руснаците бягат в ЕС а не стоят в Рашка тогава?

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 143След като приемем еврото всичко това ще скочи и всички цени на стоки и услуги ще се изравнят с европейските.Е ми значи цените ще паднат.То доста неща тук са по-скъпи отколкото в Европа.

132

Анонимен

преди 5 години

До тогава кой каквото има да прави, ремонти, да си оправя зъбите, неща, които сега са евтини в България. След като приемем еврото всичко това ще скочи и всички цени на стоки и услуги ще се изравнят с европейските. Доходите няма да скочат. Отделно всичко, което е било в лв. сега ще е вече в евро. Например ако хлябът е 1 лв., ще стане 1 евро. Навсякъде приемането на еврото беше със сътресения, но другите държави поне имаха ресурс да поемат удара. Българите са бедни, и без това нямат пари.

131

Иван

преди 5 години

Добре, на хората предполагам им е ясно, че ако приемем еврото цените ще скочат двойно от днес за утре както стана във всички европейски държави като Франция, Германия, Италия и т.н. За хората няма абсолютно никакъв смисъл от еврото. Сега сме в условия на валутен борд и съответно сме вързани така или иначе с еврото, защо трябва да се въвежда като платежно средство - безумие!

130

Баце

преди 5 години

Най-хубавото е че 2022 година този мазен човек няма да го има, както разбира се и останалите от бандата. Надявам се дотогава народа да е по-умен и да избира с акъла си, ако разбира се съвсем не изтрещят хората. Може след толкова време вече да сме отново робска държава. Може на мутри, на китайци или араби. Народа наш си е робски и това му харесва. До 2022 не се знае дали ще има и европейски съюз, а и някой метеорит може да е минал. Горе главата българино яж сланина с чесън, пий ракия. Наздраве!

129

extremist

преди 5 години

ЕЙ ГОРАНОВ, Я МАРШ В ПАНДИЗА; ПРОКУРАТУРАТА ТУК НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА