38

Кифладжията

преди 5 години

До Анонимен 42 Един У*Р*О*Д никога не може да бъде читав

37

Анонимен

преди 5 години

"спорен будапещенски музей, който според критиците приравнява комунистическите престъпления с тези на нацизма."Че защо да не ги приравнява?Каква е разликата?И в двата случая са избити милиони невинни по изключително жесток начин. Единствено разлика има в главите на левудерите либерали, които все още мечтая за комунистичекса утопия и са склонни да омаловажават престъпленията на комунизма и на моменти да преувеичават тези на нацизма. А в реалността комунизъм и нацизъм са две страни на една монета

36

Кифладжията

преди 5 години

До Анонимен 42Сорос и дружките му продажници, нямат нищо общо с истинските евреи и Израел.Мда! И един мармот завива шоколад!

35

Анонимен

преди 5 години

Аз нищо двойнствено не виждам. Има и читави евреи и гадове. Както и мутри ченгета и комунисти в България - и хора като мен, които нямат и не искат да имат нищо общо с тях.Сорос и дружките му продажници, нямат нищо общо с истинските евреи и Израел.

34

Анонимен

преди 5 години

Пълна тъпотия!Джордж Сорос няма нищо общо с еврейството. Той е атеист! Кои са тия уж-еврейски организации дето го защитават. Израел го е напъдил дори.Не бъркайте Израел и почтените евреи с *** от уж-евреи, тероризиращи света.

33

Богомил

преди 5 години

Името на Унагрия идва от името на българското племе оногури и означава "Оногурия". При образуването на държавата маджарите са под българска власт и затова носят името на владетелската прослойка. Унгария е основана и цивилизована от българите!а

32

Богомил

преди 5 години

Да унгарците са далеч от тюрките. Но тъй като лъжливата българска история твърди, че ние сме азиатски дошляци и поклонинници на Тангра, т.е. ние сме тюрки, се прави заключението, че и унгарците са тюрки, защото именно ние българите сме ги докарали в Европа! Унгарците са били под българска власт. Династията на Арпад е българска, от рода Дуло. Затова много от земеделските и занаятчийски термини в унгарския език са български, независимо от силния стремеж на маджарите да не ползват чуждици.

31

Анонимен

преди 5 години

"угри,от там идва и името Унгария"Това е толкова нелепо, колкото да кажеш, че БурГАС се казва така, защото "Пенчо имал газ".Нердe ЯмбУл, нерде Стамбул?Произходът на името на Унгария не е такъв. Замисли се как се изписва името на тази държава на латиница. В повечето езици на съседни на нея държави също. Hungary. Името идва от Хуните. Наставката е заимствана от гърците, които пък го заимстват от пра-българската дума "огур", означава "племе", "стан". И естествено опаааа, тя била и тюркска дума.

30

до 22

преди 5 години

хаха, много правилно, бих казал дори гениално обобщение на формулата за успех, не само на орбан, а на много политици в европа и сащ!

29

Анонимен

преди 5 години

До не съм магКога православните християни са сторили нещо лошо някому?Те никога не са проявявали агресия,нито някога са били първи във властта,винаги царя е държал властта.Православната църква е най-миролюбивата църква.

28

Анонимен

преди 5 години

До ИваОрбан се върти с всяка смяна на властта,преди хвалеше арабите,има реч даже в Тубата,не го упреквам,в политиката човек трябва да е гъвкав и да работи за предимно народа си.Защо се е изръсил 24 милиона,той си знае най-вероятно

27

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУнгария няма нищо общо с тюрките,те са фино-угри по произход,така са записани и в старобългарската литература - угри,от там идва и името Унгария.

26

Ива

преди 5 години

Срещу Сорос се изказа Натаняху. Сорос се опитваше и него да ръководи отдалеч. Но Натаняху е умен мъж и оправен политик и го спря. Орбан е подобна личност. И двамата са съвременни политици и мъже. А обикновените евреи са добри и мили хора.

25

Анонимен

преди 5 години

Унгария е чле.н на тюркските държави и народи по света

24

Холокоста

преди 5 години

е еврейска измама !юдо-масонските лихвари се опитват чрез холокоста да се направят на добри и невинни жертви на "нацизма".юдо-масоните се опитват да сложат етикет "нацизъм" на всички хора загубили работата и дома си в резултат на еврейското лихварство и ционизъм !

23

Анонимен

преди 5 години

Опсаа,и тук игра с цифри!!Как ще са загинали 600хил.унгарски евреи,като от десетилетия се знае ,че Унгария по времето на адмирал Хорти през ВСВ са депортирани 437 хил.еврей,и не всички са загинали!Въпросния Хорти е адмирал без флот,и регент на крал без кралство!!!Пародията е още по-голяма ,защото той никога не е съден за престъпления ,въпреки ,че привърженик на Хитлер и праща армията на изток!На Нюрбергския процес е....свидетел,умира в Португалия!

22

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от тия ев.рей.ски статии всеки ден.

21

Знайте си мястото

преди 5 години

Винаги с Русия, никога против Израел!

20

Анонимен

преди 5 години

Явно и форумните слуги на Сорос решиха, че няма нужда повече да се крият.

19

Ха-ха

преди 5 години

Орбан си знае работата-поддържа добри отношения с държавата на Богоизбраните,обаче изгони вехтия рептил Сорос,който впрочем е персона нон грата в самия Израел,а в САЩ изгуби позиции!Доколко Холокостът е манипулация е друга тема.