76

Bbb

преди 5 години

Мили мои сънародници, повечето от вас знаем, че сте прости и неграмотни, манипулирани и повярвали си. От коментарите виждам, че има и хора, които са в час, което ми дава надежда. Ако *** на този пропаднал сайт не менизтруят, за да подклаждат простотията ви, искам да ви кажа следното - англичаните никога не са били европейци - те са англо-саксонци - продължение на американците в европа. Спират съремежа на ЕУ за собствена армия и прочие. Колкото по-бързо се разкарат, толко по-добре за нас

75

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 57 Анонимнико-ако ставаше с пожелания,досега БГ да е Швейцария.

74

Жоро

преди 5 години

До Гол и бос И ще си останеш Гол и Бос докато не се научиш да мислиш,а не да повтаряш БСП-арски простотии.

73

Жоро

преди 5 години

До Гражданин 64 Англия е велика държава,като великите САЩ.Те няма да си оставят каруцата в калта.Докога ще носят на гръб брюкселските компири и др.тъмни балкански субекти?15000 евро заплата за *** като Станишев.Да ти светне нещо в главата,че системата е много гнила?Напълниха им държавата с ***,а и правила ще им налагат.Англия дори и да има леко забавяне на икономиката-лесно ще навакса.Но соц.Европа няма шанс за оцеляване без Англия.Това е началото на разпада на социализма в Европа.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Ще ти се ама иде ритникът по българския дирник. И ще се усети и ще боли, знаем си го до болка и печал! И за това сме "тоткал"!

71

Анонимен

преди 5 години

Упадъка на една бивша велика империя е гротескен.

70

Анонимен

преди 5 години

UK: We want a unicornEU: We don't do unicorns. None of us have unicorns, There are no unicorns.UK: But we promised unicorns and the people have spoken. We want unicornsEU: That's not really our problem. There are no unicornsUK: You're being unreasonable. We demand unicornsEU: There are no unicornsUK: You are bullying us with your outrageous demands!EU: Eh? We just said there are no unicorns because... well... there are no unicorns.UK: OK! We get your game. You're stalling! We're prep

69

Гост

преди 5 години

До Шотландски боец&: Дрън-дрън! Нали имаха възможност за независимост?! Имаше референдум! Ами да бяха тогава взели адекватното решение, а не сега да ***! Ама то акъл трябва!

68

haha

преди 5 години

Take it back MotherF

67

Hell Bitch

преди 5 години

Заради тъпата бабичка там на власт или двете дъртокеси, британците се изтеглят от ЕС, щото ги мързи. Дреме ми! Нали влизаме в СССР така. Кой където! Тея искат да направят от UK изолирана държава

66

Ъ?

преди 5 години

Британците пак ли се разколебаха и тръгнаха към брекзит? Нещо нещо тази сделка прилича на хоупове за висока лира и малки разноски за сметка в небрежно отказване от отговорни ангажименти към Европа? И това след лейбъриста и интелектуален мързел Камерън, на който всъщност не му се занимавало с мениджмънт. Накрая вече не им пука и за лирата дори, само да откажат европейско участие? И кой икономист по-точно ги посъветва че това е ок?Или политически ок, защото не е.

65

Анонимен

преди 5 години

Бла, бла, бла...Само да нИ рИват и да сА прА'ят на ощипани моми, ако скотитата и част от падитата си наумят нещо и след нЕкой друг месец вземат и ги поизненадат.Щото решенията с мнозинство под разликата между избирателната активност и възможния максимум не са сигурни, ако не са законово разписани и гарантирани.

64

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тази трагикомедия.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60 Кой си ти, че да гониш Британия?

62

Гражданин

преди 5 години

Защо са питали само хора над 50 години? В Великобритания няма ли млади хора? Тъжно е, че заради изкукуригалите пенсии младите хора ще плащат цената на излизането на Великобритания от ЕС! След излизането по всяка вероятност Шотландия ще организира нов референдум, с който ще напусне. А дали Канада, Австралия и Нова Зеландия няма да бият и те шута на кралицата. Ако те спрат да си плащат годишната лепта към кралството какво ли ще стане?

61

Пенчо

преди 5 години

До Ментора бай ИванЕС този път не трябва да забравя и Северна Ирландия, окупирана от британците. Северна Ирландия е част от Европа.

60

Суперman

преди 5 години

ЕС=СССР да не мисли, че е мечта за Обединеното кралство, в момента в който започнаха да дават наклон на краставиците загубиха много фенове.

59

Ментора бай Иван

преди 5 години

Британия винаги е предавала ЕС в полза на САЩ!Те не трябва да получават споразумения , а да бъдат натирени от Евросъюза без сделка , с най-тежки санкционни параграфи!Англосаксонците са изключително вредни, извратени и агресивни люде и е голям късмет , че Съюза се отърва от тях!Втората стъпка на ЕС трябва да е насочена към агресивно инвестиране в страните от Източна Европа за да се завърнат към нормалния икономически ритъм!Но това не може да стане с политици като и старата чанта !

58

Гол и бос

преди 5 години

Това го е казала някаква изкукурила баба. Всъщност изпшашените до смърт са британските предприемачи, които изнасят стоката си на европейския пазар...

57

До 64

преди 5 години

Особено България...