9

Анонимен

преди 5 години

Чудя се защо още ги пишат тези новини!?Балами винаги е имало и ще ги има.Въпроса е че държавата нищо не прави по въпроса с предупреждаването и ограмотяването на тези възрастни хора!Те безрезервно вярват на власта и управлението което е достойно за поклон.Но не осъзнават че стъпват по тънък лед,и попадат на мошеници!Предлагам да се направи една кампания простичка и не много скъпа,като едно ереме,тъпанджия да забие в центъра на всяко село и да огласи на живущите че има опастност от тел.измамници

8

Реалист

преди 5 години

Има 2,5 милиона пенсионери. Това, че са излъгали един на 10 хиляди пенсионера, някои го тълкуват, че всички пенсионери се лъжат лесно и че всички пенсионери имат много пари. Да не говорим, че повечето излъгани са по-млади хора, но ги е срам да се оплачат в полицията и така всички са убедени, че излъганите са само пенсионери.

7

столичанин

преди 5 години

До АнонименА ти откъде си ? От големото село ли ?

6

Анонимен

преди 5 години

Като чете човек сайта, ВСЕКИ ДЕН БАБИ ХВЪРЛЯТ ПАРИ (хилядарки!) на ало измамници. :)Доста смехотворно стана тук. :) А, пък на БГ-бабите им станало хоби "да се хващат на въдицата".:)Хайде, разредете ги малко тия "новини", де! Поне през ден. :)

5

Чикън

преди 5 години

Като ги гледам по изборите изобщо не се съмнявам, че има такива.

4

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се радва, че не е попаднала на истински.

3

Анонимен

преди 5 години

Ей затова хората нямат вяра в съдебната система.прокурорът взел парите и не ги връща.

2

Анонимен

преди 5 години

Много скромен прокурор...

1

Анонимен

преди 5 години

И в Тетевен са "напращели" от акъл, олеле........Абе провинция.........