54

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен цирк, всеки ден и във всичко в тази скапана държава.

53

Анонимен

преди 5 години

Много смешна и жалка постановка ,на която естествено компетентните органи ще се хванат.Закривай!

52

и аз така...

преди 5 години

До Валери Тиквата - ...малко охлузен излиза с версия отвличане. Ха-хадокато полицейските говорители ни напояваха с обилни обяснения по телевизията, у мен се загнезди аналогично подозрение за "само отвличане". За повече фото реализъм вътрешни хора са го "разкрасили", а "юнакът" се е нашмъркал да добие неадекватерн вид. Куките не успяваха да прикрият, че подобни мисли се въртят из техните глави също. Да си го оправят! Младежът отдавна е затънал в блатото. Какво дръго е виждал от баща си!

51

Анонимен

преди 5 години

Всички във Варна цнаят как пътуват цигарите през митницата.Но " държавата " не е знаела 20г. Примерно. И се разбира в края на годината. Щото тия от Брюксел се обидили.

50

Анонимен

преди 5 години

между бизнесмена и интерпол се наместили мутрите . Така ли да разбираме и му хвърлили един бой.

49

Лазо

преди 5 години

ПЪРВО-ИЗДИРВАН С ЦВЕТОВЕ НА МНОГО БЮЛЕТИНИ,ВТОРО-НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГО ТЪРСИ,ТРЕТО-ПРЕДАВА СЕ САМ В...ПИРОГОВ,ЧЕТВЪРТО-ДА СЕ ПРОСТИ С БИЗНЕСА СИ,ПЕТО-ДО НЯКОЙ И ДРУГ ДЕН,ЩЕ ГО ИЗПИШАТ,ОКОНЧАТЕЛНО,ШЕСТО-ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА НА ВСИЧКИ НИВАСЕДМО--В СРЯДА СЪМ НА ТЕРМИНАЛА.ПОСЛЕДНО-НЕ МЕ ЧАКАЙТЕ ЗА ВРЪЩАНЕ!!

48

Анонимен

преди 5 години

Заради Захарно петле издирван по ДДС от Интерпол-клон България ли,че не бил открит понеж бил отвлечен,но че то ДДС за захарта се надчислява преди да излезе захарта независимо къде от фабриката,завода,а не още от полето където е захарното цвекло,ако се надчислява ДДС върху захарното цвекло ще е по ясно откъде идва цвеклото и ше са изключени тези схеми липсващ търговец щото,ако има липсващ производител на цвекло просто няма да има цвекло за производство на захар като производство,че допълващи мита

47

Анонимен

преди 5 години

Издирвали го, пък то си ходил из София...Къде са го издирвали, в някоя библиотека или читалище ли?!

46

Анонимен

преди 5 години

Ех, че веселба - мутрите на власт арестуват баща му и го търсят, мутрите зад властта им го намират, отвличат, пребиват и връщат на тепсия. Сега остава само някой да се бръкне да плати за цялата работа. Тая държва затъва с всеки изминат ден. Такова беззаконие цари, че направо си мисля да си купя някакво оръжие. Положението е пълна анархия - едни копаят дюни с разрешителни от преди 10 години, други живеят в апартаменти на кръстници, трети ... абе ясно ви е. А Търговския регистър пак беше офлайн.Хм

45

Валери Тиквата

преди 5 години

Лъжат. Просто вече няма на къде да се крие и.... малко охлузен излиза с версия отвличане. Ха-ха..

44

1

преди 5 години

интерпола на физкултурника на герб-комунисти ли го е издирвал,и накрая,го засекли в "Пирогов"смешни и жалки сте гербери-комунисти.

43

хохоБохо

преди 5 години

Не интерпол, а европол

42

Ангел

преди 5 години

Явно не е платил на тези които са му помагали да се укрива и са се изгаврили с момчето!

41

Охобохо

преди 5 години

Е нали ЦЦ го готвят за шеф на Интерпол,ето трупа точки....

40

Tiko

преди 5 години

Boya ne pomaga, no i ne vredi.

39

А бе

преди 5 години

Намерили го мутрите?А кои мутри?Да не би да са тия на Цветанов и да са му провели инструктаж за "правилно" поведение и говорене?Щото със сигурност има какво да каже.

38

Анонимен

преди 5 години

Издирваният с Интрепол бил пребит край София - кой въобще се залъгва вече, че милиционерите работят нещо ???Иху, иху някакви ПР-акции с гръмки и *** имена, а престъпниците си се разхождат най-спкойно!

37

Йончева

преди 5 години

Борисов е!И Нинова ме подкрепя!

36

Анонимен

преди 5 години

Как така, търсят го с бюлетина на Интерпол, а вместо да го намерят "органите", го намират мутрите? Ние на кого и за какво плащаме заплати? Сега ще платим и лечението му! Ами, щом на власт са биячите, така ще е!

35

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?