63

Трансатлснтически

преди 5 години

Сметката е проста. Бедните държави няма какво да правят в НАТО. То е създадено именно да ги унищожи. Това че са станали уж съюзници не ги спасява от нищо.

62

баба мара

преди 5 години

парите за хората а не за печалбата на убииците от впк на сащ нато да се разпусканезабавно защото е терористична организация искаме мир а не воина които искавоина да върви в антарктида цитат

61

Веско

преди 5 години

НАТО, освен че бомбардираха Сърбия и Либия, някого друг защитилили са? И от кого?

60

Анонимен

преди 5 години

Под поемане на стратегическа отговорност от САЩ за сигурността на Европа трябва да се разбира окупация. Между другото другите големи съюзници на САЩ са Япония след двете атомни бомби и капитолацията и Южна Корея след корейската война. Имало е период, в който Де Гол изважда Франция от НАТО, но това е история. Както е казал първият генералин секретар на НАТО, то е създадено да държи Русия извън Европа, Америка вътре, и Германия долу. Дасе държи Германия долу сега е избрана Полша проект Триморие.

59

мъка

преди 5 години

Маллиииии ! Цяла нощ неспах като хората а то било заради нато . Стана ми тъжно , че може да са разпадне натовското благоденствие и да затънеме в мизерия не ,че сега не е но тогаве нема да има кой да ни защитава от въображаем противник.

58

Ню Йорк таймс

преди 5 години

До Додоти кво очакваш да прочетеш от медийте на евреите-глобалисти Тед Търнар и Рупърт Мърдок !?95% от меддите в т.н. демократичен запад се контролират от тези двама еврей - комунизъм в действие, както се казваше едно време

57

A сега ИСТИНАТА:

преди 5 години

Тръмп успя да извие ръцете на "съюзниците" си от НАТО да увеличат вноската си със 100 $ МИЛИАРДА !!!!За това САЩ остана в НАТОчаст от тези 100 $ МИЛИАРДА увеличение ще падне и върхъ бедна България !!!да ви е честита "демокрацията" и членството ви в НАТО, промити мозъци !!!

56

Наблюдаващ

преди 5 години

До Анонимен65 Още не си разбрал, че му отнеха възможноста, той да решава за НАТО

55

Анонимен

преди 5 години

откъс от книгата "Войната срещу КТБ". В нея се описват напълно неизвестни и ужасяващи факти около предисторията на атентата срещу Корпоративна търговска банка. Делян Пеевски е просто продължител на една политика, създадена в лабораториите на чужди разузнавателни централи и реализирана в България чрез партии и партийни лидери от времето на т.нар. преход.Гладио, "Сивите вълци" и ДПС - чрез корупция към унищожение. Заповед: Корпоративна търговска банка да бъде превзета или ликвидирана

54

Анонимен

преди 5 години

Операция Гладио мръсната тайна на Запада и най-зловещата страница в историята след Втората световна война,напишете Гладио и четете,избити са много невинни хора,много европейци,съсипани са много държави,в момента те участват във властта в България чрез ДПС и съсипаха КТБ,пише Фрогнюз,затова страната е смазана.

53

Анонимен

преди 5 години

Ако Тръмп закрие НАТО ,ще го призная за пич.Трябва да залагаме за + и не -

52

Хм

преди 5 години

Значи "оттеглянето от НАТО" на Тръмп се изразява в следното:САЩ намаляват финансирането на организацията,обаче тя продължава да изпълнява предишната си функция-да брани САМО и ЕДИНСТВЕНО американския интерес.Не бих казал,че е драстична промяна.

51

Анонимен

преди 5 години

Няма да се разпадне НАТО.Не поради друга причина,а защото се пише и говори,че Тръмп не държи цялата власт,нито опозицията му дават да я държи,дори крият от него документи,просто го чакат да падне или му свърши мандата.Дори и да има добри намерения,той няма цялата власт.Аз още в началото казах,че глобалистите са много силни и се съмнявам,че ще паднат и може би така ще стане.

50

стига бе

преди 5 години

Аууу, този хищник Русия, разпрострял се на над 700 бази по света, с бюджет от над 700 млрд. долара ... упс, май се обърках, това бяха САЩ, а не Русия.Над 100 бази в Германия, над 100 бази в Япония ... които същевременно се явяват и васални държави на САЩ.Как да излезе от НАТО, като тази организация обслужва 100 на 100 интересите на САЩ?!Но нищо, говорете си, не ми пречите.

49

Анонимен

преди 5 години

Според статията излиза, че американското оръжие е повече от 4 пъти по-скъпо от руското, затова трябва да дават повече бпари за отбрана. Ами да си купуват руско и китайско оръжие и да спестяват бре.САЩ били поели ангажимент да пазят Европа, Близкия изток, Азия... а кой иска да го пазят? Руснаците се изнесоха от Източна Германия, а американците окупираха цяла Германия. Тези са толкова нагли, че само бой по тиквата ги лекува.

48

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за военна боеспособна европейска организация,но да е съставена единствено от европейски държави.И не само да тренира и учи,но и да помага при бедствия,аварии или при необходимост!

47

Православен славянин

преди 5 години

До стар пожарникарА вий сте coросоид неспособен да поеме в сърцето си славянската любов!Платен трoл работещ за козяк!

46

rou ДО 45

преди 5 години

Математиката е точна наука....най-неточни са икономическите анализи...нали виждаш как е у нас..има ръст на икономиката уж заплатите растат , а ние сме все по зле /така ще е докато ни управлярат бандити и демагози от ГЕРБ начело с Тиквата и Цв,Цв/.Дори се изнасят от Б-я.А 3 милиона изчезнаха в чужбина за да се спасят от управляващите ни бандюги богатеещи на наш гръб....До кога ще ги търпим????

45

Анонимен

преди 5 години

Yanks out of Europe now!

44

725млрд. $

преди 5 години

До Анонимен 44И какво общо има много напредналата наука и техника с това, че НАТО не е нужно вече на САЩ?Или ти си мислиш, че Германия, Италия, Полша, Румъния, България имат малки но много високо технологични и страхотно боеспособни армии? Няма такова нещо. Освен това, освен идиотските режими в Балтика и Полша, никоя европейска страна нито се страхува, нито гори от желание да воюва с Русия.На САЩ, НАТО не е нужно, то е нужно само на недоумрелите още либерали и фантазиите им за нов ред.