5

прокуратура

преди 5 години

Писна ми!Все един и същ етнос се толерира.А мен пита ли някой Как работя на 3 места за да гледам 3 деца,защото правосъдие няма.Бащата осъден но никой не си направи труда а го обявиха за издирване макар че е в страната.Нямам право на помощи щото съм българка.Ти си с висше както каза социалната.И си българка.Писна ми!

4

1

преди 5 години

За изоставените деца разбрахме,държавата,ще се гриже за тях,а за нашите,които не сме ги изоставили,държавата поне малко да обърне внимание,ние не искаме много,колкото пари отпуща за едно изоставено дете,с толкова да помогне и на нас,които,не сме ги изоставили.За изоставено дете помоща е 460 лева ,за приемния родител,който се гриже за него 560лева,а за неизоставено дете помоща е 37лева детски,кое дете е по-добре питам аз.

3

ТочноЗащото тезиДеца

преди 5 години

имат нужда на първо място от родителска грижа, е необходима промяна в законите. Така да бъде притиснат онзи етнос, че да се види в чудо всеки, който изоставя детето си или го държи у дома си, но не полага грижи за него.Ако нашите умници не знаят как, нека да повикаме тук чужди специалисти. По евтино ще ни излезе, ако им плащаме, вместо да поддържаме соц.домове или да плащаме на приемни семейства. Но в никакъв случай да не се пращат "учЕни" от БАН да изучават чуждестранен опит. Файда няма да има

2

Анонимен

преди 5 години

Защо ние ще носим отговорност за чужда безотговорност? Така ще се реши ли проблемът? Тези които оставят децата си ядат, пият, шмъркат, бодът се и пушат. Ние да им плащаме удоволствието? Докога криворазбрана човечност и солидарност. Да помогнеш на съвестен човек попаднал в беда не заради собтвената си безотговорност. Да не говорим, че съвестните попадат в беда заради чужда безотговорност? Като биеш самара, магарето нщма да се сети!!!!!

1

В 21 век

преди 5 години

Може да им направите битовите условия добри дори по западен стандарт но нямат родител(и) които да се грижат за тях.В съвременното общество трябва да се ограничи до минимум практиката да раждаш и изоставяш дете(деца). Щом не си физически, морално и всякак подготвен за родител не създавай нещастни деца.Безотговорно поведение не трябва да се насърчава чрез детски и други социални плащания само защото на някой такива му били етническите особености.