12

Анонимен

преди 5 години

Може и да е полезно, но преди да му добавят подобрителите. Като му добавят сапунини за по - висока трайност и се губи и малкото останала полезност в него. Малкото, понеже го правят от сухо мляко... Вносно.

11

Анонимен

преди 5 години

Когато киселото мляко има суроватка или се образува суроватка след загребване с лъжица,означава че е натурално.Може да проверите дали е натурално кисело мляко и ето по този начин https://youtube/watch?v=E6z8EWEzxjYТака ще знаете от кой производител да купувате.

10

Анонимен

преди 5 години

До МнениеКисело мляко става бързо,сварява се и за 2-3 минути се приготвя,изчаква се няколко часа и готово!Всяка седмица може да си приготвяте кисело мляко

9

мхм

преди 5 години

Средната продължителност на живота се е увеличила в 3 години в сравнение с 1970-те. Тогава от какво са умирали? Не набърквайте ГМО за щяло и нещяло. Че в сегашното кисело мляко има добавени неща, които не сме имали преди е вярно. Ако не го искате си правете сами - за една нощ става.

8

Мнение

преди 5 години

Полезно е киселото мляко, но не и това, което продават по магазините! Кога млякото преди 30 год, е имало трайност по 10, 15 или повече дни???Блъскат ни с ГМО, и си пълнят гушите, ама си вярвайте, че ядем мляко...Тези химикали , освен болести, друго няма да ни докарат, затова и вече хората умират не от старост, а от болест!

7

дядо Мраз

преди 5 години

До баба мараНе е заради ГМО, а защото ядат много въглехидрати. А анонимният отдолу с причиняващото рак кисело мляко - пак ли четене в Интернет на псевдо-здравна информация?

6

лекар

преди 5 години

Е до оня ден пишехте,че не беше полезно,уточнете се най-накрая ,другарки и другари.И гледам тук някои хора пишат за ГМО.Не изпадайте в излишна паника ,много са ви подвели за това Гмо. Въобще много интернет не е на хубаво.

5

Анонимен

преди 5 години

zasto vi trjabva da vi go kazvat tija tapanari kravarite? Do tam li stignahme ot tazi shibana propaganda, che da slushame i vjarvame samo na tezi maloumnici?

4

баба мара

преди 5 години

пак ам изследователи и защо американците са 120 кг средно тегло защото ядатгмо храни и не слизат от колите си от хормоните съвсем са изтрещели и се стрелятвсеки ден

3

анонимен

преди 5 години

Полезно АКО е истинско, а при нас не е истинско съответно е полезно колкото да кусам Е-та с лъжица ;)

2

Анонимен

преди 5 години

Полезно ама само за деца.За дъртите носи рак.Стига с тия платени реклами под формата на научно-обоснована информация.

1

Активист на БКП

преди 5 години

Полезно,ама поскъпва!!! При ГЕРБ всичко поскъпва !!!