32

nina

преди 5 години

#30Пишете пълни глупости.МдЖ е взимал хормонално лекарство за акне,когaто е бил на 12.Не е бил химически кастриран.Прочетете за химичската кастрация по-обстойно,преди да крещите.Човекът беше колям певец.Което не означава,че не е бил отвратителен педофил,който е манипулирал както децата,така и родителите им.За жалост сигурно и собствените му деца са били негови жертви."Това е нашата специална любов,която другите няма да разберат."Това е казал на двете момчета,които сега са големи мъже,мъжете от докумренталният филм,за който е статията.

31

nina

преди 5 години

Не вярвате на жертвите- ами гледайте филма.Още навремето ми беше супер подозрителен МДж със всички тези деца около него.То е ясно,че бракът му с Лиза Пресли беше само прах в очите.Човекът си е бил педофил през цялото време,кой знае на колко деца още е посегнал.

30

АнонимеН

преди 5 години

БАЩАТА НА ДЖАКО ГО КАСТРИРА С ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ОЩЕ КАТО МАЛЪК ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА!!!ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!

29

Анонимен

преди 5 години

Епа как така за никой друг няма такива страшни истории. Това с педофилите върви от над 20 десетилетия вече. За никой друг не се въртят такива неща. Всичко ли е измислено кажете ми? Ако можеше така нали и още сумати хора щяха да ги изкарат педофили. Тука имаме доказатества тука имаме нарушени закони и успешни отсъждания. Едно време никой не искаше да вярва после се съвзеха хората.. това не е шега работа, той беше човек с пари правеше контра пропаганда. Болен мозък си беше Джако какво толкова

28

Дон Карнаж

преди 5 години

До 21Ха-ха хората тука имат още една черта.. обичат да са фенгърли на някакви хора които са по-перфектно велики в България отколкото където и да е сигурно. Някакво слагане на пиедесетал на хора като икони и след това нямаш право да говориш лошо за тях, иначе го приемат лично и цъкат минуси или тропат по масата и се мръщат или нещо друго. Супер изкривена българска робска работа. Вождове се проектират наляво надясно и са всевластни и ние всички трябва да се кланим. Алтайско племе ще..

27

Алекс

преди 5 години

"Насилван от Майкъл Джексън от 7 до 14-годишна възраст"??? Как така е насилван 7 години??? "Не са получили пари, за да участват в документалния филм", но може би процент от печалбите? "Навремето под клетва били свидетелствали, че не са били насилвани". Смърди цялата история много брутално и ми се струва, че е за слава и играена на жертва, която ще бъде осребрена.

26

астронавт

преди 5 години

До аскет с каскетДА ВИДЯХ Я ЛИЧНО СТАЯТА! НА ЛУНАТА СИ ХОДИ ТИ И СИ ВЯРВАЙ! АЗ ВЯРВАМ САМО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ! Я, СЕГА ДА ТЕ ВИДЯ, УМНИКО! АКО БЕШЕ И ТИ С МЕН ЩЯХА ДА ТИ СЕ ИЗПРАВЯТ КОСИТЕ!

25

20

преди 5 години

Смятам, че е нормално при проблемна ситуация човек да потърси спокойствие. Да си бил там да говориш, но не си. Така че не говори наизуст. Намали малко вълнението, чувствата пречат когато се изисква трезва мисъл.

24

Анонимен

преди 5 години

Добър, лош, човекът е мъртъв!!! Така, че не знам какво продължавате повече да му ровите в кокалите!

23

Анонимен

преди 5 години

Ей, не се спряха! Умориха го човека и пак не спряха да се гаврят с паметта му! За пари и собствените си майки ще продадат!

22

аскет с каскет

преди 5 години

до 19Човек трябва да е отчайващо наивен , за да вярва на краварските изпълнения и "документи" !Ти отиде ли да видиш "стаята на ужасите" или , както кацането на луната я гледа по телевизията !?И много вещо се изказваш от името на изнасилените , съмнителен си нещо ...

21

до 20 от 19

преди 5 години

Като гледам постовете ТУКА, всички са срещу насилените деца! БРАВО! Ето това е чисто българската черта! Оплескай с кал, дръпни въжето, осъди преди да е отсъдил света! Именно парите го измъкнаха от публично линчуване е той избяга в АЗИЯ! Ако не сте наясно, преди да поствате се документирайте, пък после нека съзнанието ви води, докато плюете по жертви на терор!

20

до 19

преди 5 години

Никой не го защитава, просто някой експлоатира ситуацията. Разравят се стари кости, за неща които са минали през съда и са изяснени. А сега някой за пари е решил да направи 4 часова епопея на хора които са излъгали под клетва или пък лъжат сега. И то в момента на #МеТоо. Някак си тоя лов на вещици трябва да спре, долно е да търсиш пари под претекст за справедливост.

19

въпрос

преди 5 години

ПИТАМ, ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ? СЛЕД КАТО ОТКРИХА И СТАЯТА НА УЖАСИТЕ И Я ПОКАЗАХА В ДЕТАЙЛИ НА ЦЯЛ СВЯТ!!!!! АБЕ, ВИЕ ДЕЦА НЯМАТЕ ЛИ, ЧЕ ПИШЕТЕ УЖАСНИ ГЛУПОСТИ, "ЗАЩО СА МЪЛЧАЛИ 7 ГОДИНИ"? ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ЕДНО ДЕТЕ ИЗЖИВЯВА ТРАВМИ КАТО ТАЗИ ИЛИ ЗА ВАС Е НИЩО? ПРОСТО СЕ СЕ СЛУЧИЛО?

18

Анонимен

преди 5 години

Парите не миришат, продълват да печелят от Майкъл Джексън дори и след смъртта му. Не знам кой е чудовището в случая...Има и други, от които печелят след смъртта им ... хиени такива.

17

Анонимен

преди 5 години

Няма да се очудя, ако скоро полиграфа и самата истина станат забранени от закона, неща нямащи място в едно мулти общество.

16

Анонимен

преди 5 години

жако бушон на илюминатите.

15

йхгж

преди 5 години

има си полиграф! ако седнат разкажат и е вярно - добре! но ина4е ... и как някой 4ужд ще ме насилва от 7 до 14 год!!! как??многократно!

14

Странно

преди 5 години

Много нелогично звучи това. Как те изнасилват 7 години ? Къде са били децата, значи получават факсове от Майкъл и какво ...отиват в имението да бъдат изнасилвани ли ? И така 7 години. А родителите какво правят , водят ги в имението ли ? Ако живеят там е дори още по-странно, къде ги получават насилваните тези факсове и съобщения ?

13

Анонимен

преди 5 години

Що имам чуството, че всичко това е заради това, че човека се избели, което за либералите е смъртен грях да си бял.А всъщност той подкрепяше точно техните идеи, с избелването искаше да покаже, че цвета на кожата няма значение, че таланта си е талант не зависимо дали е бял или черен, но сегашните крайни либерасти са готови да изопачат всичко, гаврят се дори със самата либерална идея и идолите и като Джако.