7

Стоян

преди 4 години

Кич, простотия и абсолютна историческа боза. Такива паркове само могат да объркат представите на хората за миналото тей като са недостоверни. Има толкова исторически забележителности които се нуждаят от реставрация и възстановяване а ние хвърляме средства да строим глупости.

6

Longoria

преди 4 години

Това не е просто секта а брутало нагли типове. Постоянно и навсякъде се опитват да вменяват вина на всеки българин, че той е длъжен да подкрепи този " Исторически парк" и да инвестира в него. Ако не дай боже изразите мнение, че не харесвате този проект веднага няколко от питомците на Ивелин Михайлов се нахвърлят срещу вас и ви изкарват по - голям дявол и от сатаната. Сега сектантите са тръгнали по всички заведения да търсят нови жертви за пирамидата и са изключително дразнещи и досадни.

5

Наблюдател

преди 4 години

Ако изгледате няколко от клиповете на Ивелин ще разберете, че вие нямате цел в живота си и сте един нещастен и не успял човек. Тук обаче вашия късмет проработва защото сте попаднали точно на правилния човек. Ивелин ще ви направи истински щастливи стига да му се доверите и да му подарите всичко което имате. Ако нямате жилище, кола или земя просто можете да изтеглите едно заемче от 50000 лева какво толкова. Направете всичко това и ще видите как щастие ще ви обвземе.

4

xxl

преди 5 години

posledno gi bah chul che karaha horata da teglqt zaemi za da investirat v parka, nz. shte vidim kakva shte izleze.

3

Анонимен

преди 5 години

Някой много е цъкал "Age of empires" преди да създаде парка.

2

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Предлагам и 6-та : Варна в Космическата ера и посрещането на извънземните на офицерския плаж от група знойни едрогърди по бански мадами , под аплодисментите на загорели "гларуси".Те това туризъм - трябва да се мисли като , свършата немци , руснаци и а за българите ,те и без това въздишат на Беломорието

1

само ГЕРБ

преди 5 години

Когато настъпй великйят ден на Открйването в сметкйте на орлетата ще има вечи прийатни четирцйфрени сумй от който допълнително ще се въздйгне величйето на българскийят дуХ!