179

Анонимен

преди 5 години

Всяко десетилетие увеличават избитите с 1милиоче след 100години ще кажат че са измили 20милион

178

Българин отново

преди 5 години

Фриц Хабер е създателят на Циклон Б. А той е евреин!

177

Соня

преди 5 години

Между другото, те са си възстановили тези 10 млн след Втората Световна. При тях всичко е вътре, не правят аборти, раждат и увредени деца и не правят секс за удоволствие.

176

Анонимен

преди 5 години

BREEE GOLQMA ZAVERA TIQ EVREI GOLQMA MAFIQ OT XILQDI GODINI SVETA QDAT

175

Анонимен

преди 5 години

ZNACHI PRI 5 MILIONA EVREI IZBITI 6 I OTDE LI SA TEZI 6 MILIONA V IZRAEL

174

Анонимен

преди 5 години

XOLOKOSTA DELO EVREISKO KOMUNIZMA DELO EVREISKO I DO DNES V IZRAEL JIVEQT V KIBUCI KOMUNI PROVERETE KO NE VQRVATE

173

Анонимен

преди 5 години

NA FONA NA IZBITITE 50 MIOLIONA KITAICI I 20 MILIONA RUSNACI A MOLQ IZMISMENITE XOLOKOSTCI SE POZASRAMETE MOSCHENNICI GADNI

172

Анонимен

преди 5 години

IMA DOKAZATELSTVA NEOSPORIMI CHE VEREITE SYZDADOXA XITLER IIZBIXA SVOITE XAZARITE XAIDE STIGA LYJI I TORMOA NAD SVETA

171

Victimized

преди 5 години

Широко известни са разследванията които показват, че не е възможно в тези "газови камери" с дървени паянтови врати да бъдат убити толкова много хора, при това с газ който е главно за стерилизация и за да убиеш някой трябва буквално да го инхалираш няколко минути.Умират много хора в лагерите и ги заварват така, снимат ги в тези видеота съюзниците, но не казват, че заради техните бомбардировки на жп линии и пътища, ВСИЧКИ са били лишени от храна и всичко останало.

170

Анонимен

преди 5 години

До 186 Верно бре не сме славяни!Само незнам ,защо цар Симеон Велики още през 9век обявява славянския за официален език на царството!А във редовете на Вермахта действително е имало армии от славяни,предимно пленици от Червената армия!Хърватска праща по-малко от хиляда доброволци,просто не е имало желаещи!

169

Анонимен

преди 5 години

XLOKOSTA EVREITE GO NAPRAVIXA I IZMISLIXA NE IM VQRVAITE TE IZBIXA SVOITE

168

До 183

преди 5 години

1. Българите НЕ са славяни. Славяни са онези, на които Българите дават писменост - от словен, демек, този, който може да чете и пише! 2. Хитлер не е мразил никой. Воювал е с онези, които са го нападнали първи, или в случая с Барбароса, които са щели със сигурност да го нападнат по данни на разузнаването. И в редовете на Вермахта е имало хиляди славяни, като сърби, чехи, словаци и хървати.

167

Българин

преди 5 години

А колко са избитите в българските комунистически лагери?Някои са пращани там от следователи евреи!

166

Учен от БАН

преди 5 години

Как така 10 милиона? Искате да кажете 10 МИЛИАРДА! Аз, като учен го знам! 10 милиарда евреи бяха!!!!

165

Анонимен

преди 5 години

Много националисти в тоя форум! Чак е плашещо.Обаче забравят, че националсоциализмът на Хитлер е бил и ПРОТИВ СЛАВЯНИТЕ.

164

горките евреи

преди 5 години

Айдее,пак се започна!Аман,бе!

163

"Хейтър"?

преди 5 години

До House M.D.Не си прав, Холокоста не е измама. Измама са спекулациите с броя загинали. Измама са и причините.Евреите не спират да бучат и да им излиза пяна на устата, защото "виновника" непрекъснато трябва да бъде сочен. Иначе току-виж хората се запитат - "Кой аджеба се нагуши от Холокоста?" 11.09 в Америка и Холкоста са едно и също нещо. Избиването и ограбването на евреите при Холкоста е поръчано от ЕВРЕИ!

162

House M.D.

преди 5 години

Как загиват хора при неслучило се събитие?Отдавна беше доказано, че Холокостът е измама.

161

Боби

преди 5 години

Малко забележки за размисъл1. И до сега не се знае колко са били Немските Концлагери както за депортирани Евреи и други низши раси, така и за СССР военопленници2. Като безплатна работна ръка много концлагеристи са ползвани при изграждането на секретни обекти - в края на работата са ги принуждавали да "ЗАБРАВЯТ"(с куршум в главата) а след това документацията е унищожавана пак от съображения за сигурност.3. В някои от лагерите са извършвани експерименти над хора - документация по принцип липсва

160

Анонимен

преди 5 години

Евреите никога не са надвишавали 6-7 милиона от периода 18 до 20 век. Какви са тези фентъзи филми незнам. От тези милиони после има над 3 милиона оцелели. Въй тези големиносковци живи да ги оплачеш.