27

Теди

преди 5 години

Ангел Джамбазки опроверга слуховете, че е имало гласуване на Глобалния пакт на ООН в ЕП на 15-ти януари. Проверете в дневния ред!

26

Анонимен

преди 5 години

25 години трудов стаж, на колко години е лицето? Давам жокер, лицето има висше образование, което би трябвало да е било редовно, а не задочно.

25

Константин

преди 5 години

Сидеров да си признае, че е бил подведен. Всеки може да провери дневния ред от 15 януари !!! Пактът очевидно не е гласуван тогава.

24

Станислав

преди 5 години

Много лесно може да се провери дневния ред на заседанията в Европейския парламент и ако си направите усилието както го направих аз виждате, че пактът НЕ Е гласуван на 15-ти януари. Ай Чао!

23

Един русенец

преди 5 години

Човешко е да кажеш, че си бил подведен! Волене, излез и го кажи!

22

Кристина

преди 5 години

Смешен плач от страна на Бареков. Хората не са толкова ***. В MEP Ranking всеки може да провери дейността на евродепутатите. Джамбазки в топ 10 , а Бареков е пред изпадане от класациите.

21

Чичо Митко

преди 5 години

Бареков не лъже, той просто живее в свой свят! На такъв човек не трябва да се дава трибуна! В едно от предаванията си твърди, че често посещава Белия дом! Сигурно така назовава тоалетната си!

20

Мими

преди 5 години

Ангел Джамбазки е най-активният евродепутат. Може да се провери в MEP Ranking, където са качени всичките му дейности. Средното му място е между 9-то и 13-то от 751 човека. По-красноречиви данни няма!

19

Злати

преди 5 години

Пактът НЕ Е гласуван на 15-ти януари! Всеки може да провери! Човешко е да се греши, въпросът е после да можеш да си го признаеш

18

Теодор

преди 5 години

В сайта на Европарламента (в дневния ред) може да се провери и съответно ще се види, че на 15 януари в Европейския парламент НЕ Е имало гласуване на Глобалния пакт на ООН за миграцията. Защо не сверявате?!

17

Ф.С.В.

преди 5 години

На 39 г Ангел има 25 години СТАЖ??? хахаха Аз работя като роб и Демокрацията ми открадна поне 15 г стаж поради неусигуряване от страна на Криминалният Бизнес - и пак е невъзможно - Ангел явно работи от 14 годишен хахаха

16

баба мара

преди 5 години

получава заплата в евро е стои само в българия запасан с пистолет хаиде стигатолкова нямаме нужда от ес и еп 750 безделници

15

van horn

преди 5 години

На 39 години тоя виден политик има 20 години трудов стаж.........браво бе голям си!!!

14

Валентин

преди 5 години

Касабов трябва да води уистата! КАСАБОВ!

13

АПТИКАДИР

преди 5 години

Зааааааааааааарт

12

Анонимен

преди 5 години

Много искаш да бъдеш в листата, без значение с кой...

11

V

преди 5 години

За самолетите е имали някаква сделка. Тока идваха едни американци да тестват РПГ . Не вярвам вашингтонския вермахт да се въоръжава с РПГ .Оръжието е било за братските терористични организации в Сирия ;) Може част от сделката да е била Ф16 вместо други ;) Кървавия бизнес на мафията герб може да бъде разнищен след като слези от власт .И там ще се види кви ги в правил тиквеника

10

Анонимен

преди 5 години

След 15 години ф16 ще е остарял модел.Пак ли ще купуваме нов ?Тоя път ф18?

9

Пчеличката Мая

преди 5 години

Всеки си говори каквото си иска и няма никакви последици. Егати политиците смешни. Само накзателен вот ще ги оправи. Да нямаме скапани евро депутати с по 20 000 Евра заплата

8

Анонимен

преди 5 години

Най-разумното за самолетите беше да се купят ф18 супер хорнет защото последна модификация и след години да се купят ф35. Те са предвидени да работят заедно-ф35 е невидимият самолет който ще удари вражеският радар с 4 ракети скрити в корпусът а ф18 е танкът натоварен с много бомби и ракети-11 броя..Това е стратегията на американското правителство.Ще се ползват поне до 2050 г.Ф16 е самолет който те считат за стар модел и ще го заменят с ф35.За съжаление пак ще купят некви талиги като фрегатите.