16

ognyanz

преди 5 години

До Euroslayer29: Кралицата собственик на цялото Обединено кралство? Хайде де. А как да си обясним тогава това, че тя плаща данък за имуществото си. Аз като съм собственик на панелен апартамент плащам ли данък на себе си?

15

ognyanz

преди 5 години

Сиромах човек е принца Филип. Не може да си позволи да си наеме шофьор.

14

Анонимен

преди 5 години

"Щом не си кьопав, или кьорав никой не може да ти отнеме правото да шофираш."Пич, на 96 е въпрос на часове или дни, не на няколко години за да се възнесеш. Ако стане сакатлъка докато шофираш и убиеш нечии деца или родители, ходи обяснявай на оцелелите за периферното зрение на стареца.

13

ха ха

преди 5 години

До Анонимен 13 Ако не беше принц , едва ли щеше да изкара до тези години и да си кара сам колата. Дали има един ден трудов стаж при някой *** шеф ,каквито са масово у нас.

12

Анонимен

преди 5 години

В духа на английското лицемерие,очаквам жената да се извини на принца за нанесените морални и телесни вреди,заради това ,че без да иска позволение ,нагло се е приближила до кралската особа!

11

Анонимен

преди 5 години

Бе може да е на 97 но е много поздрав от нашите 50 годишни които държавата ги съсипала.

10

До Гошо...Тъпото

преди 5 години

Нещо бъркаш държавата.

9

Анонимен

преди 5 години

Може да е принц, но е на 96 години! Не знам каква работа има зад волана.

8

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Моля, да- се- знае,...Че, инцидентите,...които се случват видни хора С хора които представляват богати хора много умни хора много красиви хора много добри хора хора които нямат приятели хора които нямат приятелки най-често попадат между хората които имат насилие от тероризма още веднъж повтарям че тероризмът преследва всеки човек няма човек на света който да не е засегнат от терорйзмаНяма такъв човекНяма такава луда жена няма такъв луд мъж който че се говори срещу него че се действа срещу

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Шофира на 97 годишна възраст? Да питам ли точно как принца си подновява книжката на такава рискова възраст или няма нужда?"---Книжката се подновява периодически на 4 години. Няма ограничение по възраст!При преиздаване на книжката се проверява само периферното зрение. Щом не си кьопав, или кьорав никой не може да ти отнеме правото да шофираш.Само в БГ-то се счита, че възрастта е пречка, без даже "философите" да могат да посочат коя е тази възраст. :)Така, че по-кротко с

6

Анонимен

преди 5 години

GBP = 2,26 BGN :)))))

5

Анонимен

преди 5 години

Забележете как медиите подреждат пострадалите по важност:- първо най-важното било, че 100 годишният принц не бил пострадал- на второ място по важност била пострадалата млада жена- на трето място по важност се съобщава, че с нея е пътувало и бебето й...

4

Анонимен

преди 5 години

Шофира на 97 годишна възраст? Да питам ли точно как принца си подновява книжката на такава рискова възраст или няма нужда?

3

Паметлив

преди 5 години

То и един наш "принц" си го получи карайки кола,купена от "горските" пари...Добре че тогава не пострадаха хора.Тейко му обаче не се трогна от тоя знак на Съдбата и продължи да драпа за имоти.

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Евалла на принца;джигит и на 97 години.Кара мощен джип и хич не му пука.Явно пътя е бил малко...тесен за Ровъра,но все пак принца не се е...посрамил.

1

Анонимен

преди 5 години

Ходил е някъде да търси нещо младо защото оная дъртата едва ли ще пуска вече.