63

аман от комунета

преди 5 години

Абе, ***, спрете ни натрапвайте бездарния ви социализъм! Били сме живели по-добре през социализма, с Русия било по-добре, хората били по-добри... И като е токова велик, ЗАЩО СЕ СГРОМОЛЯСА МИТИЧНИЯТ ВИ СОЦИАЛИЗЪМ? Ако очаквате пак ние баламите да работим за трима, та да ви хрантутим, има да вземате! Аз съм също за братство и равенство, но при равни начала и равни задължения. На вас Европа ви е все крива, защото тя не допуска готованщина и бездарие.

62

Дрън-че-пляс

преди 5 години

Какво й е толкова гнилото на Европа, бе другари? Че има работещи закони; че има развита икономика и инфраструктура; че в нея трудът и уменията се заплащат подобаващо? Дори в това изхабено състояние, което описва авторът, Европа е 10 пъти по-добре от дивашкия ориент на Путин, Ердоган и арабюхити. Това че ние не можем да достигнем стандартите й е наш кусур, не проблем на Европа!

61

Анонимен

преди 5 години

Стоичков България-Германия 1994. Тва май ни беше върховния пик като нация? Забавно ми е да си го мисля. Като че ли като дете си го мислех в тоя период тогава, взе да се оказва верно лека по лека. Всеки си има моментите..

60

Рашко

преди 5 години

В едно нещо смятам, сме единодушни. Българите идват от Изток и отиват на Запад. Нека не се връщаме назад!

59

Анонимен

преди 5 години

Който не знае накъде върви, не стига никъде.

58

Анонимен

преди 5 години

Търсим кой да ни оправи както винаги, дали Путин или Меркел мъкнем си царе от Мадрид и комунисти от Украйна абе уникални простаци сме.

57

Анонимен

преди 5 години

Ако сме със ЕС светът ще мисли, че сме европейци, а не скъсляци и злетаци и освен да крадем и демагогстваме друго не умеем. Ако сме със Русия съмнениата, че не можем да произведем и една ютия ще отпаднат и света ще ни помисли за скъсляци и злетаци и *** трябва да си подържаме имиджа на европейци.

56

Анонимен

преди 5 години

До Изток--ЗападМиналото е на запада, а бъдещето на изтока.

55

111

преди 5 години

Дрън - дрън -дрън ! Учени *** у нас колкото щеш и сега. Нещо като опора в собствените сили - с потурите , калпаците ,Белчо и Сивушка ...напред към дигиталната ера и роботозацията !?

54

до 56

преди 5 години

Наскоро гледах един италиански филм стария кмет на едно градче си затваряше очите за престъпленията на хората там. Дойде новия кмет честен и неподкупен и готов за подвизи и ги погна с данъци и осигуровки събу им по 10 кожи ог гърба да плащат данъци за най-малкото нещо санкции и глоби и хората прохищхяа от него и си върнаха мафиота тъй че нещата са много относителни кое e по-добре.

53

Членска карта №7

преди 5 години

До 50Е, делото на Ченгис хан не е съвсем пропаднало! Русия си е пряк наследник и в това се корени успехът й! Народите на нейната територия са привикнали да живеят в този формат. Провалът на западът е, че не може да се върне в границите на Рим...

52

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Не вярвам на такива словоблудства и исторически неточности, за да не казвам откровени лъжи.Вярвам на очите си и на себе си.Живях и когато бяхме с Изтока, живея и сега, когато сме със Запада.Е, няма никакво съмнение 9 когато бяхме с руснаците бяхме мноого по-добре от днес.И като държава, и като български етнос, и като народ !

51

Членска карта №7

преди 5 години

До ГерберЗа вас, да! Останалите ще потърсим други пътища!

50

Анонимен

преди 5 години

До Гербер - ОСТАВА НИ ПЪТЯТ КЪМ ГЕРБ ПОБЕДА!Е, т'ва е истината! Засега!

49

до 55

преди 5 години

Римската империя къде е ? ЕС по-мъртъв и от Римската империя и империята на Чингиз хан и империята на Маите от ЕС ще остане само дилдото на Юнкер забито като светофар пред Ватикана, когато там влезе Петър Римлянина. Да си жив не означава да си непременно само физически жив. Aко си жив и говориш ама никой не те чува може да се каже че вече си умрял както и зухът на умрелия говори ама живите не го чуват, разликата е едно тяло от аморфна безлична маса.

48

Анонимен

преди 5 години

Тоя Янко не приема руската култура но не приема и европейската. Но негови връстници са се европейци. Ат. Буров, И. Иванов, проф. Д- р Станишев. И много други.

47

Анонимен

преди 5 години

Нормално е едни да са за изтока други за Европа. Северозапада е за Европа по естествения път на р. Дунав.Тия от Пещера са по на юг. и са с друго разбиране.

46

Анонимен

преди 5 години

Я, значи Европата била дала фира още преди близо век! А не беше ли същото още по-вярно за капитализма??? За Америка - да не говорим - откак се помня, все загива... Що за болни мозъци могат да откриват щастието си в очакване на апокалипсис? Тъпотия до шия.

45

Анонимен

преди 5 години

Фрицовете събориха Берлинската стена незаконно и без референдум, въпреки че Чърчил и Сталин подписаха споразумението след ВСВ кой им е дал право на немците да развалят едностранно договора ?

44

Анонимен

преди 5 години

Закотвени сме окончателно на изток още от 864 г. За добро или лошо всеки сам да си определи!