15

Анонимен

преди 5 години

Потрес. Думи нямам. Ако повдигнат обвинение вземат документите за самоличност на човек. Невинен си до осъждане. Който е голям престъпник просто го задържат - като Иванчева например. Може да са повдигнали 100 обвинения. В България обвинения се повдигат с повод и без повод. Следствието се влачи с години. Обвинението е и за да тормозят човека. Овен че не си осъден си длъжен да носиш позоряща форма на лични документи. После те оправдават и ти се извиняват. Ами да сложат и гривна, и жигосване.

14

Дарина

преди 5 години

В Полицията не работят най честните и почтените. А ако те самите използват тази лична карта или паспорт за някакви действия? Дори свързани с банки, покупки и други? После как ще се доказва ? За ЕГН-то ,когато бяха пръстовите отпечатъци на НЗОк и не дадох, поисках по ЗДОИ да ми кажат , как ще се действа, ако някой ми използва ЕГН-то. Отговорът беше само, че ми дадоха удостоверение, в което пише истинското ми ЕГН. НО ако някой го е използвал, те не могат нищо да направят . МАФИЯ

13

Анонимен

преди 5 години

Дори Борисов призна на сборището миналата седмица, че законите, които ГЕРБ внася в Народното събрание са НЕКАДЪРНИ.

12

До, 7....

преди 5 години

Госпожо- Милица,...Редовно, 10 пъти, звъня,...На, МВР....Терорйст, още- не- съм, станал ...

11

Фашистки-внук....

преди 5 години

Колко- струва, едно- колело ....

10

Анонимен

преди 5 години

Какъв тъпизъм!!! Ако е престъпник, трябва да е осъден. Преди това е невинен до доказване на противното. И въпросът е: къде е мястото на престъпника, та да му се полагат 3 дни за предаване на ЛК? Ако пък не е осъден, как така ще му отнемат документите? И накрая: Ако гранична полиция не може да се справи, на гражданите (престъпниците) ли трябва да разчитаме?

9

odpo

преди 5 години

xaxaxax Лична карта може да си купиш под път и на път! Всички зелени граници на България са като магистрали за трафикантите! Великата Българска стена (ограда) с един шут пада (от един преател знам) хахаха Ама ако искате и кръщелното им прибирайте, не може да ги спрете! Затворите са пълни с Кокошкари, а истинските престъпници си живеят живота!

8

Анонимен

преди 5 години

Сега пък посягат на основните постулати на анархо-демокрацията:1. Откраднатата частна собственост е неприкосновена2. Всеки доказан престъпник е невинен.3. Свободно движение на престъпници, мръсни пари и изпрани капитали.Накъде отиваме, другари господа?

7

Милица

преди 5 години

Милиционери!Обвинен не е осъден! ЛК е право, а мвр-то има други способи за контрол и превенция.Дори да е напуснал страната, има законови възможности да се върне... Проблема е в корупцията и ниската правна и професионална грамотност в системата и липсата на мотивация да се работи качествено

6

Винету

преди 5 години

Поредният ТЪПИЗЪМ ...Обвинен в тежки престъпления ще се разходи свободно до РПУ да си върне документите ...Вместо полицията да му ги вземе при арестуването ...

5

ПроСоТо

преди 5 години

верно текста е много смехотворен!..Само забележете:-"Престъпника" има цели три дни да предаде паспорта си в полицията!..Цели три дни!!!..Все пак дават шанс..,та за това време който е решил да избяга,де го направи три пъти!прав е колегата долу!..-Като всичката работа на Хунтата на Еднокнижника,така и тая "поправка" е объркана,недомислена дивотия...Или НАРОЧНО творят такива каши?

4

Анонимен

преди 5 години

На крадците от ГЕРБ още сега трябва да им раздадат временни лични карти, особено на министрите им които трябва да бъдат задължени да се подписват всяка сутрин и вечер в РУ на МВР.

3

Анонимен

преди 5 години

Тези карти ще се дават на всички герберасти, когато му дойде времето.С техните закони по техните глави.

2

Анонимен

преди 5 години

УНИКАЛНА СА ГЕРБ....дъно

1

АнонимеН

преди 5 години

ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!!ЛИЧНАТА КАРТА Е ЗА ТОВА ТОЧНО ДА Е ИДЕНТИФИЦИРАШ !!ОТКАЗВАТ ДА НАПРАВЯТ ЕДИН РЕГИСТЪР ПО ГРАНИЧНО ПРОПУСКВАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА САМО ВЪВЕЖДАШ ЕГН И ВИЖДАШ ЛИЦЕТО ДАЛИ ИМА ПРАВО ИЛИ НЕ ДА НАПУСКА СТРАНАТА!!!БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК, ЗАЩОТО ОТКАЗВА ДА ЗАТЕГНЕ КОНТРОЛА ПО ГРАНИЦАТА !!!