369

времето ще покаже

преди 5 години

не мислете за рашките те и коли биха създали и много друго но нещата опират до друго промиването на мозъци и създаване на убеждение че на запад всичко е на шест пари се дават без да се броят.

368

времето ще покаже

преди 5 години

не мислете за рашките те и коли биха създали и много друго но нещата опират до друго промиването на мозъци и създаване на убеждение че на запад всичко е на шест пари се дават без да се броят.

367

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 402Разбирам, че за теб колата е върха на човешките успехи, каймакът на цивилизацията.Абе тя колата не е върха на човешките успехи, ама рашките дори една кола не могат да направят.ФАКТ!

366

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен 403Ще, ще ...

365

До Анонимен 403

преди 5 години

"Ранее мы планировали оснащать отечественные авиалайнеры иностранными двигателями Pratt & Whitney или Rolls-Royce. Очевидно, что ПД-14 будет гораздо лучше иностранных аналогов"Двигателите от серията ПД-10-14-18 ще бъдат поставяни но съвременните руски пътнически самолети и Боинг и Еърбас нямат работа повече в Русия! Братушките ще си летят със супермодерния МС-21, изцяло "порусения" "Суперджет", Ил-96 и когато стане готов - с руско-китайския далекомагистрален широкофюзлажен CR-929.

364

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 402Затова пък много летят с хеликоптери и самолети...Ама те руснаците и собствени самолети за граждански полети нямат бе Пинко.

363

Анонимен

преди 5 години

До KromРазбирам, че за теб колата е върха на човешките успехи, каймакът на цивилизацията. Да беше добавил и смартфоните, да се определиш напълно. На руснаците, заради безпътицата и кучешкия климат повече от лъскави возила (които си купуват от японци, корейци и европейци) им трябват УАЗ "буханка", джугани, КамАЗ-и, "Урал". Затова пък много летят с хеликоптери и самолети...Не ги мисли!

362

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Хей, бивш зКпЧ...... боби....... на кой пленум/конгрес го мечтаха това?"Отвори сайта на министерството на финансите на РФ и там си има раздели и статистики. И не такива данни не могат да бъдат измислени и манипулирани защото всичката тази търговия минава или през държавни договори или през световни борси.

361

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Не, Боби, не са по-добре.Освен това 500 млрд долара дълг към Китай, са нищо."Ано умни провери преди да се излагаш в ефир - 500милиарда$ е дефицита към Китай само за 2018 година

360

Анонимен

преди 5 години

До 396Не, Боби, не са по-добре. Освен това 500 млрд долара дълг към Китай, са нищо. Въобще дългът е нещо много относително - зависи много кой и зависи на кого ги дължи. И зависи колко. По принцип на великана с голямата тояга му е все едно дали дължи или не дължи.

359

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Колкото и да сменят, резервите им са 5 до 8 пъти по-малки от тези на САЩ"Имат БВП примерно два трилиона$ (срещу около 20 за САЩ) но също така имат 15% външен дълг и за 2018 профицит 150 милиарда$ (САЩ имат 105% външен дълг от БВП и само към Китай 500 милиарда $ Дефицит в търговията и то след икономическите санкции) в този случай ако имат 5 пъти по-малки резерви са несравнимо по-добре финансово от САЩ

358

Боби

преди 5 години

До АнонименУПАДЪЧНИ ЦЕННОСТИ - Всеки е свободен какъв да е Мъж, Жена или Незнамкакъвси- пълна глупост БИОЛОГИЧЕСКИ всеки един организъм се стреми към безсмъртие когато има добри условия за живот или ако условията не са добри да предаде гените си на следващото поколение с надеждата че то ще се приспособи към условията на живот ако си Лис бий ка, пи ди или тра ви или дже дар как ще осъществиш биологическата си функия? Или ще отмреш- свръхконсумация - смених стария телефон след 3 ремонта

357

Анонимен

преди 5 години

Рашките си просят да им думнат, някой брикетоносец и после Жужето да спре износа на брезови клонки за САЩ.

356

Боби

преди 5 години

До KromОтносно Путин - да авторитарно управление - ФАКТ но ефективноЗнаеш какво беше при нас 1997 година нали горе долу същото беше и в РФМалко статистика за 2018г - 4 години "Зверски Санкции" и почти 20 години управление на ПутинРФ изнася Храни за повече пари от колкото Оръжие и съответно за повече пари от колкото Петрол ... Да бе и аз не повярвах ама фактПроизвели са повече злато от рекорда на СССР 1988 и са купили незнам още колко50% от доларовите запаси са сменени150 милярда$ Профицит

355

Krom

преди 5 години

До Боби - Стига Бобка. Можеш да словоблудстваш колкото си искаш. Но подминаваш "дребните" неща - това, че в Русия са добре тези които гравитират около Путин, това, че Вовата върна култа към личността, това, че стана пожизнен монарх, че разчиства опонентите си като Ходрковски или по лошо - като Политковска. Вовата е избора на Демократичен Китай, на Велика Сирия и Иран, както и Социалистическа Венецуела. Хайде да спрем тук. Няма да намерим допирна точка.

354

Боби

преди 5 години

До KromАурус - или колата на Путин за 2019 е изкупено цялото не държавно производство(резерве) и по всяка вероятност завода на Москвич ако не се лъжа или каквото е останало от него ще го купят за разширяване на производствотоЯ ми кажи Форд колко години беше кола номер 1 в Европа с модела ФокусДаймлер Крайслер Немски ли е или ХАмерикански?Или Европейските модели на Шевролет които са доста популярни?

353

Ала-Бала

преди 5 години

Нещата се върнаха като през 80 години на миналия век. Голям прогрес. Пилеят се силите на човечеството!

352

Krom

преди 5 години

До Боби - Американците не продават автомобили в Европа, Боби. Европа не ги иска. Японците и корейците са друг въпрос. А ако е "такъв пазара им" направо разбирам защо си тук. Но, и това не е съвсем вярно Бобка, нали? Видимо руската "аристокрация" - разбирай богатата клика около Демократа Путин - демонстрира очевиден апетит към лъскави европейски возила и други предмети на лукса. Нещо което "могъщата" руска икономика не може да им предостави. Смешно е това което правиш.

351

Боби

преди 5 години

До KromПредишния ми ГСМ телефон беше Правец(даа все още оцеляват но са на границат ана фалита) сегашния ми е Китайски XiaomiКомпютри за съжаление не можем да избираме или интел или Амд(А АзПлатих за да се ползва пълноценно първо трябва с него да избягаш от затвора-JAILBREAK) аз имам 8-9 годишен Интел който все още ми върши работаТи го каза УПАДЪЧНИ ЦЕННОСТИ - срещу тях се боря за това и компютъра ми е почти 10 годишен, Телефона е странен или евтин, Нямам кола(чакам евтини електромобили)

350

Боби

преди 5 години

До Krom"Защо не поредната Таврия, Лада Калина или Москвич?"Защо Японците продават в Европа, Европейците в САЩ, Хамериканците в Европа, Японците в САЩ и т.н. Сякаш Европа си няма свестни марки или САЩ или Япония или който да е друг по-голям пазар?ето за това е и Лада Калина и Рено Клио 100% произведени в РФ защото такъв е пазара там ни повече ни по-малко