22

Анонимен

преди 5 години

До АНЕКС към ДОГОВОРА !Резултатите от досегашнатаработа на българо-македонската комисия, обаче, показват, че македонскитеексперти са инструктирани да не зачитат автентичните исторически факти от нашата история.

21

АНЕКС към ДОГОВОРА !

преди 5 години

Гърцкото правителство разреши окончателно спораси със Скопие за античнотото историческо наследство на Македония, докатобългарското правителство прехвърли отговорността за изчистване на българското Средновековно и Възрожденскоисторическо наследство от фалшификации на експери от БАН и МАНУ.

20

Анонимен

преди 5 години

Унгария и Австрия играят някакви игрички със Сърбия и изкупиха медиите в Северна Македония и само плюят по България. Орбан и австриеца са някакви фашисти и се опитват пак да сложат ръка на Босна и Македония.

19

Алек

преди 5 години

Да вече една част от българите ще живеят в измисленадържава Северна Македония.И със самосъзнанието че саотделна нация.Най голямото престъпление на комунистите.

18

Анонимен

преди 5 години

До 2Да. Виж ся. Слушай тук. . Не гледай на стани., ми ся мене ше слушаш. Тъй са си техните рабути, разбера ли? Кот си прааят у държавицатя, ше си прайкат! Ай марш ся!

17

Преспански договор

преди 5 години

Преспанският договор е още един шут в четирибуквието на русия ,която трябва да се омита от балканите в едно със 'стратегическите' си интереси.Няма друга велика сила (въпреки ,че русия не е велика) която така да се е опитвала да скара народите на балканите.Те измислиха македонската нация и я набутаха в орбитата на Сърбия.Единственият им съюзник тук остана Сърбия. Парадоксът е (или не),че по-времето на Тито - когато Сърбия и Югославия бяха най-силни ,сърбите бяха почти противници с москва.

16

Анонимен

преди 5 години

Да бе ... робовладелците искат да поставят натовски бази и в Македония, както и да я вкарат в ЕС, за да няма Русия никаква подкрепа ... Косово вече е готово остана само Сърбия в тяхната игра ... и какво печелим каква стабилност ... просто играта на големите и ние малките роби ;д ... жалко е тука ...

15

Анонимен

преди 5 години

Нашите политици да внимават този договор да не ни излезе през носа.Защото и от юг и от югозапад има много апетити за нашите земи.

14

Анонимен

преди 5 години

Дали?

13

МАКЕДОНСКА ЖРИЦА

преди 5 години

И аз като забегнах от Бугария с дипломата от МЕИ и бугарския пасош и тъкмо преди да изляза от страната,обърнах си и се изхрачих върху земята бугарска с мазна усмивка и литнах за ЮК и оттам с самолет за Аустрейлия и вече се чувствам джендар който ходи разкрачено по Милитари роуд и живея под моста хърбър Бридж въпреки че ме мъчат сънищата че съм ,,омразен бугарин,, и понекога като се събудя,изправям се и изкрещавам Аустрейлан гражданин съм! и това чуват преминаващите акули през залива....

12

Петров

преди 5 години

България три войни води за Македония и нищо не получи, сега с тази карикатура за премиер, щяла да я вземе. То да не мине Благоевградски окръг към Северна Македония, по заповед на световните демократи.

11

Анонимен

преди 5 години

Еми сега, те макетата ако сами не се усетят към коя държава принадлежат, насила хубост не става са казали хората. Като не уважаваш родината си никъде няма да стигнеш. Няма да им се молим, и сами ще поискат да ги анексираме след като aлбaнците почнат още по-сериозно да издевателстват над тях.

10

МАКЕДОНСКА ЖРИЦА

преди 5 години

Аз дойдох навремето в софия да изуча Системно инженерство в МЕИ и после забегнах в Аустрелиа да плюя България щото не съм нормален

9

а знаете ли

преди 5 години

Между другото всички на балканите говорят за "Български влак" или как диктаторите идват на власт!

8

Анонимен

преди 5 години

Мисля че трябва да освободим рycнаците от кoмyнизма. Руснаците не са лоши хора, но са малко по-глупави. Все пак говорят и пишат на нашата азбука, което означава че тогава нашите владетели са ги ограмотили. Сега отново трябва да ги ограмотим.

7

Бате Гойко

преди 5 години

"Балкани, от които извират възможности и политическа стабилност, място със свързани съседи, зона на икономически бум."Хахахахаха...

6

Хм

преди 5 години

До Анонимендо16 Че то същото важи с много по-голяма сила за САЩ-страна с 200г история...Ако може да бъде аргумент,де.

5

Анонимен

преди 5 години

Която и държава да хванеш на Балканите има по-голяма история от Русия, дори и Черна гора!

4

Любопитен

преди 5 години

"...европейско бъдеще за всички Македонски държави на Балканите!"Интересно,колко "Македонски държави" има на Балканите?????

3

Анонимен

преди 5 години

С Преславският договор се открива едно цивилизовано европейско бъдеще за всички Македонски държави на Балканите !......а не евроазиатска изостаналост и мизерия !