25

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ С МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ И ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ КИТАЙЦИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- ОКОЛО 300ЛЕВА.

24

Анонимен

преди 5 години

Абе така е устроен светът. В мощна икономика номер едно в света децата четат"капиталът" от Карл Маркс а в "демократичните държави" четат "инстамбулската конвенция"

23

Анонимен

преди 5 години

Само глупавия човек намира четенето на книга за загубено време.

22

РусоРоб

преди 5 години

Китайците са изключително умни хора и знаят какво да четат. Само като види човек колко милиардери- капиталисти имат...

21

Анонимен

преди 5 години

VELIK CHOVEK POKLON!!

20

Факт

преди 5 години

Очевидно в Китай нямат проблем с опитомяването на капитала във всичките му разновидности...Справят се отлично.В крайна сметка икономическата ефективност стои над всичко.

19

Анонимен

преди 5 години

Маркс е мислителя на хилядолетието. Предвидил е всичко, което се случи.

18

АнонимеН

преди 5 години

ПИОНЕРЧЕ ЧАВДАРЧЕ НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧВАТ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА, ЧЕ ПО-ПОРАСНАЛИТЕ ТРУДНО СЕ ЛЪЖАТ :d

17

део ви

преди 5 години

Интересно как коментирате нещо, което даже не сте го и чели, а само сте слушкали политагитационни материали от комсомолксите секлецарки?

16

Анонимен

преди 5 години

трябва да подарят една такава детска книжка на българските комунисти...да научат пропуснатото

15

аз

преди 5 години

Нормално е...а след 20 години ще го четат само ненормалните---рано или късно всичко си идва на мястото!

14

Анонимен

преди 5 години

И кое от Капиталът на Маркс се прилага в Китай? Може би само великата формула П+С=Пприм

13

Банката

преди 5 години

Не евреите или бушмените ви вземат ипотекираното жилище и ви изхвърлят на улицата,а АЗ! Нямам определена националност,гражданка на Света съм!

12

Анонимен

преди 5 години

всяка жаба да си знае гьола.

11

Анонимен

преди 5 години

маркс добре е обяснил не сам лихватане знам какво ще става настолната книга на евреите дето си я държат под възглавницата е капиталътняма друга такава книга дето да описва точно начините на правене на капитал осве неязатова и постоянно се стремят да не дастига да обикнавения човекмразят го заради една микроскопична книжка наречена комунистически манифеств която призавава да се приберат парите от експлоататоритебез ограбване на чужд труд не се прави капитал- чете не пишете глупости

10

До Евреина Маркс

преди 5 години

Абе демагогче,лихвата не е ЕВРЕЙСКИ ПАТЕНТ - ВСИЧКИ БАНКИ по Света,с изключение на някои мюсюлмански работят с ЛИХВАТА! Освен пещерен хитлеро - антисемитизъм друго не можеш ли да мултиплицираш?!

9

Евреина Маркс

преди 5 години

му излезе пяна по устата да доказва какви експлоататори са фабрикантите,обаче и дума няма в "трудовете" му за еврейския грабеж наречен лихва !и дума няма в трудовете му за това как работят гнусните еврейски банкипример:100 000 евро ипотека с 6% лихава за 25 години прави 640 евро на месецт.е. 155 вноски отиват за погасяване на главницата и 145 вноски отиват в джобовете на еврейските гадове - от това по-голяма екслпоатация здраве !защо евреина Маркс и дума не споменава за това - как мисли

8

Милен Илиев Минков

преди 5 години

За- хляб,...Книги, колкото - хляба,...Хората-стоят, пред- железните, старци,...На, площад Славейков,...И- се- краят, за- тоалетна, по- ъглите,...

7

Анонимен

преди 5 години

въртоглави от малки

6

антиимпериалист

преди 5 години

Китайската комунистическа империя гради една капиталистическа империя, която тръгва да завладява целия свят. Нещо, което те никога не са правили, тъй като са империя от хардленда, а не от морска като европейските. Но нали са вече капиталисти и им се иска печалба и грабене от други континенти. Падне ли т.н. комунизъм в Китай, те ще се разпаднат като Югославия и СССР. Има сепаратистки процеси, които чакат своя час. И той ще е скоро. Не може да се правиш на комунист, а да си по-капиталист и от САЩ.