56

Бай Ставри

преди 5 години

Ако не беше от котилотото на Червените кхмери,пардон - кардинали - бих повярвал в "родилните" и напъни, па макар и безродни до сега,че иска да направи нещо за"благото на народа".За в бъдеще няма да гласувам за нея,но на драго сърце бих "боцнал"един път обоцмана по трътката.

55

Българка в чужбина

преди 5 години

Ако ме попита някой еропеец или някоя европейка, кого уважавам от моите сънародници, респ. сънароднички, ще кажа: Мая Манолова.

54

До "До 55"

преди 5 години

Зная, зная какво е празен магазин. Но сега зная и какво е пълен магазин и празно портмоне. И не защото сме мързелували цял живот.Работил ли си в тази държава, трябва да живееш достойно, а не да просиш разни помощи. Те са за болни и слаби хора. Не защитавам нито една партия, управлявала досега! Упреквам политическата класа или клика, наречете я както искате, която изобщо не мисли за т.нар. народ.

53

Анонимен

преди 5 години

За ония-добре.А нашите родни производители,които ни хранят с ***-кога?

52

До Бай Тошо

преди 5 години

Помогна на миньорите от Бобов дол, на експлоатираните шивачки, на протестиращите майки. Вие просто не искате да признаете, че Манолова наистина е загрижена за обикновените хора. Бори се, а има и компетентността. Това, какво постига, зависи и от други фактори.Трябва и желание от страна на управляващите. А те са вторачени в други каузи, не на бедните и онеправданите! Сега тяхната борба и цел е евродепутатството, нали?Там са големите изгоди.Я по-добре ми кажете как може да се живее с 300-400лв/мес.

51

до 55

преди 5 години

Много знаете какво сме яли преди промените.Със сигурност не знаете какво е да влезете в празен магазин!

50

протест срещу бесепе

преди 5 години

Мая Манолова (голямата уста), *** Нинова (г-жа Лъжа) и Елена Йончева (КТБ-то) трябва от затвора да не излизат.

49

бай Тошо

преди 5 години

До А у нас?А тя какво е направила?? Кажи ми че не се сещам. Лаенето не се брои :))

48

А у нас?

преди 5 години

Поне се опитва да направи нещо! А вие какво сте направили? Народните представители кога ще прокарат закон срещу РОДНИТЕ производители, които тровят населението с храните, предлагани на пазара, кога това ще се обяви за престъпление, строго преследвано от закона? Немският посланик защитава немските производители на подправени храни, като казва просто да не ги ядем! А какво да ядем? И вносно, и почти всичко българско е една вредна имитация на това, с което се е хранил българинът преди "промените".

47

Алов

преди 5 години

Ако таз оправи двойният стандарт с храните има един глас от мен кат се кандидатира за президент

46

Енгелс

преди 5 години

ето до какво доведе управлението на БСП, ДПС и протежетата им в годините след преврата от 10.11.1989, никакви наказания няма да има, защото мангизите са в тях87730

45

Анонимен

преди 5 години

Майо, не се обяснявай, а действай.

44

Анонимен

преди 5 години

И аз помня как я наричаха сестра Галева, сигурно за реклама на сенчестия бизнес.

43

Анонимен

преди 5 години

Харесвам Мая Манолова. От червените политици, тя ми е най-симпатична. Пък ми се струа че мисли за хората. Още на времето помня как носеше Череши от родния Кюстендил в парламента, правеше реклама на Българското пройзводство.

42

Анонимен

преди 5 години

45,Колкото и да венцехвалиш Мая, няма да ѝ събереш точки. Ясно е, че се гласи нещо друго да става - кмет ли ще е, що ли, ама няма да се получи.

41

Анонимен

преди 5 години

Доста коментари по адрес на Мая. Но тя се занимава с реални каузи. Миньорите от Бобов дол щяха да видят на кукуво лято заплати и пенсиониране ако не беше тя. Работничките от много шивашки фирми също. А понеже се коментира дейността й, дали някой помни или пък да свързва с каквато и да кауза или съдействие на хората предния омбудсман КонстантинПенчев, а по-предния Гиньо Ганев? И двамата изкараха мандатите без да им се чуе думата. А Мая осмисли институцията на омбудсмана.

40

Анонимен

преди 5 години

Мая е обиграна в говорене и манипулиране. Така ако е на това служебно месно, може с екипа да направи милиони до пенсия. А от безкрайните проблеми в държавата ще скача от проблем на проблем до безкрай. И резултат колкото е до сега.

39

Омбудсманкееее,

преди 5 години

Ти и на ТЕ+Ц-а се заканваше, ама му се размина!там, където става въпрос за милионни печалби и те край нямат, трудно се излиза на глава с мошениците. Но не може да не отбележим, че в основата на тези големи далавери са все човечета от бившата БКП или потомците им.

38

Анонимен

преди 5 години

Държавните служби и нашите хора във фирмите не ги броя. На тях вече им припарва, защото вече намаляха овцете за стригане и скоро ще трябва да си блъскат главите да открият как Асан да им дава пари.

37

бай Спиро

преди 5 години

Горката Мая, вече не може да се мери по автохулиганство с коли на НСО с Деса. От яд, даже веднъж се вози на влак и два пъти на автобус. Жива да я ожалиш.Къса ми се сърцето.