267

Анонимен

преди 5 години

Така изчислено 20 годишно социалистическо управление на Х.Чавес и Н.Мадуро значи 1998 год. сякаш преди не е имало нищо социалистическо във Венецуела,но те всичките революции са все от типа социалистически като едните са напълно социалистически недопускащи друг модел-тип и партии на управление,а другите допускащи и други модели на социалистическо развитие със сродни по тип партии за управление от страна на спектъра ляво-дясно,но социалистически изчисления на платформите и програми за републиките.

266

Симеонов

преди 5 години

Троловете си заработват рублите от руското посолство и лъжат та се късат.Но до 1944 г. България е била най-мощната икономически и военно държава на Балканския полуостров.Въпреки че Румъния,Югославия и Турция са много по-големи, а и Гърция е по-голяма.Ами Полша,несравнимо по-богата от скандинавците,ами Чехословакия и Унгария със развитата си промишленост,балтийските републики. След 45 г. руска окупация всички се оказахме фалирали, русия включително.И сега комунистите пак ще ни връщат пак там.

265

Гражданин

преди 5 години

Като чета коментарите ми се плаче! Как може да има толкова прости хора? Социализма е напаст за тази планета, запомнете напаст и чума! Социализмът направи с Венецуела това, което направи с България. От най-развитата страна на Балканският полуостров до 1939 ни превърна в най-бедната. Знам, че троловете сега ще започнат да бълват помия, но е вярно!

264

Анонимен

преди 5 години

Подкрепата на човеконенавистен режими, винаги е тежест, ако не се касае за генетична обремененост.

263

джо

преди 5 години

Браво на бай Петко 309. Точно това е тема на разговор. Колко са недоволните в % , защото Мадуро има и привърженици. Само , че за тях нашите "демократични" и "независими" медии не пишат нищо. За Мадуро има подкрепа ,гледах митинг на опозицията "рехав" , хората се оправдаваха ,че е неделя и са неработни дни. В същото време даваха митинг на който говореше Мадуро, нямаше къде да хвърлиш яйце. Предлагаше да дискутират с опонента си всички въпроси,по всяко време , където поиска опонента.Диктатор ли е?

262

Анонимен

преди 5 години

Отговорът на заглавието-въпрос е отрицателен --т.е. няма да излезе скъпои от това Русия ще спечели .Русия има нужда от страни ,които да я следват , същокакто сащ имат страни , коитоги следват сляпо . Една по една ,с различни методи тя си гинабира .

261

Анонимен

преди 5 години

Пиндоските слугинчета многосе разцвърчаха . Путин с няколкохода и ще даде мат на пиндостан .В статията има логически грешкиза производството и световнатацена , но това няма значение .По-важното е , че Путин няма даизпусне възможността да контролирасветовната цена чрез лостаВенецуела . Защото Русия имаинтерес цената да е висока .

260

Ще излезе ли Венецуе

преди 5 години

Няма да излезе скъпо защото в Масква пари няма !

259

За 309, Тъпунгер

преди 5 години

Там инфлацията е 2 000 000 % за годинаДаже Виденов може да се срамува от МъдуркоВикаш няма значение ,Ъ?Де се въдите таквиз 80% ...знаете какво?!

258

Бай Петко

преди 5 години

Венуцуела 32 мил. население емигрирали 3 мил.България 8 мил. население емигрирали 2.5 мил.А сега кои по зле те в икономическа блокада или ние членки на ЕС

257

Абе евреите ?

преди 5 години

"най-големия руски държавен петролен концерн "Роснефт", чийто председател на надзорния съвет е бившият германски канцлер Герхард Шрьодер"Герхард Шрьодер да не би да е получил Руски паспорт подобно на Стивън Сегал и Жерар Депардьо !?Руски дуржавен концерн !!!???Вие чуватели се какви ги дрънкате !!!???

256

До 301

преди 5 години

Нефт гази - в комуналка живее. Що е то?Отг. Сибиряк-комунист

255

Анонимен

преди 5 години

При тази цена на нафтата - вече им излиза скъпо!

254

ХА ХА ХА

преди 5 години

Афганистан, Сирия, Венецуела ...

253

Вие чувате ли се !?

преди 5 години

"най-големия руски държавен петролен концерн "Роснефт", чийто председател на надзорния съвет е бившият германски канцлер Герхард Шрьодер"Роснефт беше "продаден" от украинския евреин Горбачов на клана Ротшилд.Путин го национализира и оттогава води началото си анти-руската истерия по всички еврейски медии.Роснефт и в момента има малко общо в Русия - продължават да крадат Руския народ и да пълнят гушите на юдо-масоните. Евреите въведаха санкции срещу Газпрон но не и срещу еврейския Роснефт

252

дядо Шишарко

преди 5 години

Следващата цел на руснаците и комунистите е Сахара!Захванат ли се и всичкият пясък ще изчезне от Сахара!Хаирлия да е.

251

Анонимен

преди 5 години

Най богатия венецуелски гражданин 4 милиярда долара О чудо Мария Чавес( да дъщеря на Уго Чавес големия комунист )

250

Анонимен

преди 5 години

Нефт гази гладен ходи що е то ?индиянец комунист ((

249

Жоро

преди 5 години

До Щирлиц Мадурко ми приятелчето *** късий.

248

Щирлиц

преди 5 години

Мадуро....Името казва всичко.