14

попрочел

преди 5 години

С интерес следя казуса и първата ми реакция беше да се оваля кмета на Созопол в катран и перушина.Как така *** разрешило да се строи на място дето не е разрешено.После поразрових в интернет-елементарно е.Оказва се,че за целия регион на община Созопол има ОУП-общ устроствен план,утвърден от министъра на регионалното развитие от 2016 г.Специално въпросното място е с означение ОК 4-за курортен комплекс.Значи можело по закон,Кой е за прокурор-кмета или БТВ?

13

гербавия

преди 5 години

алепу арапя всичко ще ви гепя............. герберасти разрушихте родината за да подсигурите уродливите си наследници с големи носове.ангелкова припозна ли се. пък оня рейзи ли ремзи ли разпродаде созопол.

12

Анонимен

преди 5 години

До: Пелопонеас АристидиНе бъркай Византия с Елада.Когато Византия вече приела Християнството,елините са се молили на боговете от Пантеона.Когато гърците са напуснали до един Пелопонес,и Атина е обрасла с дървета в къщите,а по улиците освен вълци,чакали и лисици,друго е нямало за 300 години. 300 години е нямало нито един елин в Атина,докато не са дошли славяни,българи и албанци.И после приемат християнството.Още през 550г. на европейска земя е нямало нито един елин.Доказано исторически.

11

Миро

преди 5 години

Най накрая малко държава. Стига с тия частници. Цялото ни море да де управлява от държавата.

10

Анонимен

преди 5 години

Къмпинг ,,Арапя'',бисерът на ,,палаткаджиите''.А най-хубавото беше,че дори и тези които го търсеха,трудно го намираха.Един път който го е посетил,все там ходи на море.Сега и него осраа.

9

Анонимен

преди 5 години

Защото Борисов е човек, който мисли за природата, а не алчен търгаш като Станишев!

8

Елинос нами мини

преди 5 години

Също ще ви отнемем и Солун, Лерин, Сяр, Гюмюрджина, Дедеагач и Димотика!

7

Пелопонеас Аристиди

преди 5 години

,,алепу" на гръцки е лисица. Това са гръцки земи, незаконно отнети от вулгарос! Както и Одесос, Аполония, Месемврия, Константинопол, Василико и Вромос!

6

Анонимен

преди 5 години

Абе да се строи,до де песък има -замък,до де плаж-хотел!!!

5

Smurf

преди 5 години

Сутринта кмета на Мичурин елегантно хвърли вината за тия строежи върху Станишев и се върна с насълзени очи 15 години назад във времето където да намери виновни за презастрояването. Интересно след като Станишев е виновен защо Борисов разпореди спиране на строежите

4

Анонимен

преди 5 години

Алепу не е ли в Сирия? Същия пейзаж!

3

Анонимен

преди 5 години

Нека "наддаването" за апартаментче започне сега! Кой ще обещае най-безпроблемно стройтелство?

2

минувач

преди 5 години

така се прави! колкото повече служби се замесят - толкова по малък е шанса да се посочи някой който не си е свършил работата (взел е кинти де). И докато си подмятат топката - хотелчетата ще се построят, амнистират, и всичко ще е точно!

1

Анонимен

преди 5 години

Нужно е време да се разпредилят едни средства! Някой се е събудил и му е станало обидно, че са го прескочили.