5

Росица Джунова

преди 4 години

здравейте искам да споделя с вас ,какво правя аз за повдигане на имунитета,тъй като през годините доста боледувахме аз и моето семейство .И се обърнах към лекар и той ми препоръча една неска добавка която е с олиго пептиди. Казва се полимакс ,вземам го катопревенция за няколко месеца годишно,като в комбинация с него вземам и инфлустоп артроспира водорасли на същата немска фирма .от както правя тази превенция аз и моеото семейство не се раболяваме

4

Влади

преди 5 години

Деца,слушайте стара рецепта срещу кашлица, преди да слезе в дробовете: 2 глави чесън, небелени, без брадите, се варят в литър вода за 40 мин. Размачкват се и разтвора се пие на 2-3 пъти. Действа чудотворно срещу актуалната кашлица. Могат да го пият и ***-небългари, нали съм християнин и помагам на всички.

3

Анонимен

преди 5 години

Силната имунна система не изисква повече от нещо, а по-малко. По-малко захар, по-малко сол, по-малко цигари, по-малко алкохол, по-малко скандали, по-малко храна. Малко са нещата, които трябва да са повече - спорт, слънце и усмивка.

2

Анонимен

преди 5 години

храня се с плодове и зеленчуци.месо.яйца.черен шоколад.но грипът беше ужасен .заразих се и до 4 часа ме свали.нито меда.нито прополиса.нито лимоните ме спасиха.къде сте го правили този вирус бе..

1

Анонимен

преди 5 години

"Искате силна имунна система?"Коластра. Майката природа го е измислила. По-кораво от това могат да ви вдигнат само стероиди или други вещества, нанасящи трайни увреждания по организма ви.