11

Анонимен

преди 5 години

Везните и Телците са вещомани. Предметите, вещите, парите са на първо място за тях. Парите им трябват не за да се развиват, образоват, а за да си купуват вещи. И си мислят, че им се полагат и трябва да им се дават просто ей така, без да се потрудят или вложат някакво усилие. Те по рождение "заслужават" да им се дава и всеки около тях е длъжен да им дава.

10

Анонимен

преди 5 години

За Близнаците, Девите и Лъвовете е напълно вярно. Държат на фасадата.

9

Вярно е

преди 5 години

Везните и Близнаците са въздухари, това е и техния елемент - Въздух. Форма без съдържание.Особено жените са пълен отврат. Най-долнопробните женски качества са при тях-да са облечени в лукс, да клюкарят и интриганстват, да мързелуват и използват всичко от другите - труд, време, пари, собственост. Тяхното си е тяхно, чуждото-общо.Вечно нямат пари и искат още, за да харчат до припадък. Професия-пазарувач, говорещ по телефона и висящ по заведенията по цял ден.

8

Анонимен

преди 5 години

А, то остава следващата статия да е кои са умните... зодии. Разбира се тази, на автора или по-скоро на преводача, ще е най-отгоре. Понеже тук и глупави статии им е трудно да измислят. Пускат на гугъл преводача някоя тъ,потия и после я публикуват.Големи глу.пости.

7

Цветелина

преди 5 години

По6голяма глупост,не бях чела.Глупаците не зависят от зодиите.Има ги навсякъде.Пример -автора на публикацията.

6

Анонимен

преди 5 години

6, прав си за близнаците. Любопитни и забавни са. И умни.Повърхностен и не/умен са различни неща, обаче.И няма повърхностни зодии. Даже и това, че човек мисли и действа бързо, не го прави повърхностен. Може менталните му способности просто да са по-добри. Пълно е с повърхностни флегма.тици, които мислят само за външен вид и какво впечатление правят. Това е повърхностност. Но не е до зодия.

5

Анонимен

преди 5 години

Значи половината хора на света са повърхностни, а другата половина списват треторазрядни новини и петоразрядни статии по неясни им въпроси.

4

Гoшу

преди 5 години

Близнаците сме най-умната зодия. Да напишеш нещо такова, значи си зодия Майкъл Джексън - пети коридор :)))))))))))

3

Анонимен

преди 5 години

Браво бе, половината зодиак бил повърхностен. Може би защото журналистите ви, които пишат не спират да пишат безмислени статии, излъчват такъв дълбок интелект.

2

Анонимен

преди 5 години

1) Близнаци ( освен повърхностни и плоскомозъчни също)2) Стрелец

1

Анонимен

преди 5 години

Риби, близнаци и везни